Matupplevelser på TanumStrand

Vår köksmästare har komponerat en meny som passar såväl den mest kräsna av finsmakare som den hungriga barnfamiljen, där alla har egna önskemål.

Frukost kl 7:00 – 9:00 (lör & sön 10:30)
Lunchbuffé kl 12:00 – 14:00 (mån – lör)
Bistromeny kl 12:00 – 18:00
(söndagar stänger köket lite tidigare) 
à la Carte kl 18:00 – 21:00 (fre & lör 22:00, söndagar stänger köket lite tidigare) 
Skaldjursbuffé fredagar kl 18:00 – 21:00 (28 dec – 15 juni & 23 aug – 15 nov)
Söndagsbrunch kl 11:30 – 14:00 (6 jan – 17 juni & 25 aug – 17 nov)
Julbord (torsdagar, fredagar och lördagar 23 nov – 15 dec)
Julbrunch söndagar kl 12:00 – 15:00 (25 nov, 2 dec, 9 dec)

Restaurang Latitud 58° har öppet året runt, förutom 16 – 27 dec då  hotellet har julstängt.

 

Boka bord

Kvällens middag serveras i restaurang Latitud 58°. Om du har bokat ett hotellpaket där middag ingår finns tiden för din bordsreservation angiven i bokningsbekräftelsen. Om du inte har middag i din bokning, eller är gäst över dagen rekommenderar vi att du bokar bord för kvällens middag.

Boka bord

Ser den önskade tiden fullbokad ut?
Ring oss så ser vi vad vi kan göra!

Telefon: +46 525-190 00 eller Mail: bokning@tanumstrand.se .

Restaurang Latitud 58°

Frukost kl 7:00 – 9:00 (lör & sön 10:30)
Lunchbuffé kl 12:00 – 14:00 (mån – lör)
Bistromeny kl 12:00 – 18:00
(söndagar stänger köket lite tidigare) 
à la Carte kl 18:00 – 21:00 (fre & lör 22:00, söndagar stänger köket lite tidigare) 
Skaldjursbuffé fredagar kl 18:00 – 21:00 (28 dec – 15 juni & 23 aug – 15 nov)
Söndagsbrunch kl 11:30 – 14:00 (6 jan – 17 juni & 25 aug – 17 nov)
Julbord (torsdagar, fredagar och lördagar 23 nov – 15 dec)
Julbrunch söndagar kl 12:00 – 15:00 (25 nov, 2 dec, 9 dec)

Klassiskt julbord med skaldjur och sill till förrätt

Som entré och förrätt till vårt julbord serveras utvalda sillsorter på planka och skaldjursfat på isbädd. Upplevelser med sälta att dela med dina närmsta bordsgrannar! Alla julens goda drycker finns att beställa, där öl och must från Grebbestads bryggeri är självklara favoriter. Julmaten är omsorgsfullt tillagad enligt bohuslänsk tradition. Färsk fisk och skaldjur från Fjällbacka skärgård, julskinka, kallskuret och grödor från gårdar i norra Bohuslän. En julmat med utgångspunkt i 58:e breddgradens råvaror.

28/12 – 17/6 skaldjursbuffé på fredagsmenyn, och brunch på söndagar.