Laddar Evenemang
Alla Evenemang

MIDSOMMARDAGEN – PREMIÄR BEACHCLUB 2024 ft. Feel Fantastic showgrupp

Datum 22 jun
Tid 13:00 - 19:00

TanumStrand presenterar

Sommarens premiärparty på BEACHCLUB DockSide

 

Midsommardagen 22 juni 2024

FEEL FANTASTIC DAYPARTY 

beachclub – breeze – beats – bubbles – bash

 

Liveshow gruppen FEEL FANTASTIC CONCEPT tar med dig på en musikresa i magisk atmosfär, från 80/90 talet till dagens hits, där vi garanterar att du inte kan kommer kunna sitta still.

Det serveras skaldjur, musik & massor med bubbel

 

Dresscode: WHITE

Temat för dagen är vit, så vi ser gärna att du klär dig i vitt.

 

Biljettköp gäller i förväg.

695 kr per person – inkl entré till partyt med sittplats, hela showen, skaldjursplateau, aperitif, sött och salt.

(det är endast premiärdagen som biljettköp gäller)

 

Biljett köps här

 

Har ni matavikelser, önskemål om sittplats eller annat så skriv i meddelanderaden vid bokning eller kontakta oss direkt på hovmastare@tanumstrand.se

Detta event vänder sig till en publik på 18 år+

 

Program:

13.00 Insläpp för bordssitting

  • Aperitif och välkommen till partyt!
  • Show med DJ, och LIVEmusiker
  • Skaldjursplateau
  • Feel Fantastic showgroup med DJ, och livemusiker och vocalist Anna-Lisa Kumoji
  • Sött och Salt
  • Party med Feel Fantastic showgroup

19.00 Showen slut men sitt gärna kvar och mys, drick drinkar och njut. 

 

Feel the vibe, dress white, drink champagne and dance til you drop!

 

Eventet i samarbete med:

Eventbolaget Personlige Opplevelser, premium tonic Royal Bliss & ölen Norrlands ljus

Kort bio om artisterna:

THE FEEL FANTASTIC CONSEPT 

Gruppen består av DJ duo Thomas & Ronnie , vokalist Anna Lisa Kumoji & Baba Soul. Tillsammans med Peder Øiseth på trumpet och Alessandro Ruso på saxofon blir gruppen The Feel Fantastic Consept. En ultimat sammansättning av musiker och sångare i kombination med DJ:s.

Gänget har lång bakgrund som underhållningsartister som levererar en fest med både ny och gammal musik. Det bjuds på en resa med mat, bubblor, jazz, soul, och kända hits som kommer få alla att vilja dansa!

The Feel Fantastic Consept är för både unga och gamla och vi vill att du ska få en riktigt minnesvärd upplevelse som du sent ska glömma.

 

Anna-Lisa Kumoji är en känd och professionell sångerska som har en lång karriär via studier, musikaler, TV, galor, och shower. Höjdpunkter i hennes karriär är roller i musikaler som ”The book of Mormon”, ”Flashdance”, ”Moulin rouge”. Hon har varit rösten för karaktärer som Bulda i Disney-filmen Frost och Plumette i Skönheten och odjuret , varit med i norska Melodi Grand Prix och deltagit i TVprogram som Beat for Beat, Idrettsgalan, Senkveld, Kvelden før kvelden, All Together Now och Stjernekamp.

 

Ronnie Ottem jobbar som idé och koncept utvecklare av underhållning, konst, art performance och kulturupplevelser nationellt och internationellt. Har skapat många minnesvärda event och shower för norska kändisar, finansvärlden, hotell och uteliv de sista 25 åren och har arbetet med med kunder som MTV, The BOX, Absolut Vodka, Efva Attling, Moet Hennesy, Fabio Damotta, Helene Bøksle, Baalhouse Berlin, Gran Villa Rosa Barcelona och Oslo Pride. De siste 3 åren har han varit med och sätta samman gruppen The Feel Fantastic consept, och deltar nu aktivt i gruppen med att leverera tidlös musik hämtad från disco, funk och housemiljön i NYC, Berlin och Ibiza på 80 & 90 talet.

 

Thomas Kielland är ett känt ansikte på de flesta event i Norge. Lång karriär inom installation av ljud och ljus av eventscener och har de senaste åren setts vända plattor på kända event i Oslo såsom Bubbles & Brunch, Out of office, White party Kragerø

 

Baba Soul  är en av artisterna som bidrar till en riktigt grym stämning med sin fantastiska soulröst. Baba kokar ihop häftiga 60/70 tals låtar till inspirerande funk och soul och syns på scener i Norge som Rockefeller, Uhørt, Blå, Cosmopolite, Herr Nilsen, Ribbe-jazz, Dølajazz, Molde Jazzfest) och även i Stockholm, Berlin, Hamburg, Lissabon och Liverpool.

 

Peder Øiseth är utbildad jazztrumpetare och har jobbat med frilans i olika konstellationer av norska musiker såsom Admiral P, Mira Craig, Terje Nordgarden, Side Brok, Sisi, Palace of Pleasure, Los Plantronics och Bare Egil för att nämna några.

 

Alessandro Russo från Italien är en talangfull saxofonist med en lång proffskarriär. Han har spelat mycket i Oslo, men även på den Nederländska scenen inom klassiskt jazz, men har utvecklat detta till en bredare publik på olika typ av musikaliska projekt inom funk, latin och pop och turnerat över stora delar av Europa och Asien.

 

 

Mat och dryck

DockSide beachclub är öppet varje dag hela sommaren från kl 12.00 med bar, musik och skönt häng. Mat serveras kl 12.00-18.00.

Här är en härlig oas där du kan mingla, chilla, och njuta av god mat, dryck, sol och sköna sitt/ligg grupper.

Läs mer om dockside hela sommaren läs om midsommarafton här

 

Restaurang Latitud 58° serverar frukost, lunchbistro och middag med val av A´la Carte eller buffé varje dag.

Läs mer om rest latitud

 

Boka plats i gästhamnen

Vill du besöka oss med båt rekommenderar vi varmt att du bokar båtplats i förväg. Du kan besöka oss både över dagen, kvällen eller natten.

Boka båtplats

 

Boka hotellrum eller stuga

Vill du övernatta på hotellet eller i någon av våra stugor kan du boka rum eller hyra stuga här på hemsidan.

Läs mer och boka boende

Plats: TanumStrand
Grebbestad, 457 95

Evenemang ingår i kategorier: