Bo på hotell eller i stuga

På TanumStrand bor du alltid havsnära ofta med havsutsikt från ditt rum eller din stuga. Kommer du med egen båt lägger du självklart till i vår gästhamn.
TanumStrand har öppet året runt, förutom 22 – 27 dec då hotellet har julstängt.

Boende

På TanumStrand finns 160 hotellrum, de flesta med havsutsikt och flera rum har dessutom balkong. Många av rummen är inredda för att passa familjens behov med möjlighet till bl.a. extrabäddar. Du som bokar stuga har alltid egen uteplats och det är nära till hav, restaurang och badanläggning. Det finns 99 mysiga stugor i södra och norra byn, med 4 eller 6 bäddar. Du som kommer med egen båt kan lägga till i vår fräscha gästhamn, granne med restauranger, aktiviteter och SPA.

 

 Sök boende

Hotell

TanumStrand har 160 hotellrum, de flesta av rummen har havsutsikt och flera rum har dessutom balkong.

Stugor

På TanumStrand finns ett stort antal friliggande stugor på bekvämt gångavstånd till restaurang och badanläggning. Alla med egen uteplats, kök för självhushåll samt dusch, toalett och TV.

Gästhamn

TanumStrand gästhamn har 250 båtplatser i direkt anslutning till hotellområdet. Du som lägger till hos oss har möjlighet att äta gott i restaurangen, bada i poolen och koppla av på SPA horisont.

Presentkort

Ge bort en upplevelse på Tanumstrand. Beställ ett presentkort online.

Guldkant

Något att fira? Låt oss sätta en liten guldkant på din hotellvistelse. Vin med goda tillbehör väntar er på rummet vid ankomst!