Vanliga frågor & Svar

Läs mer ';

Hitta hit

Läs mer ';

Hållbarhet

Läs mer ';

Trygghet

Läs mer ';

Lediga jobb

Läs mer ';

Medlemsklubb

Läs mer ';

Personuppgiftspolicy

Läs mer ';

Av- & ombokningsvillkor

Läs mer ';

Om oss

TanumStrand ligger i Tanums Kommun och är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar med 160 rum, 99 stugor och egen gästhamn. Hotellet, som är öppet året runt, ligger vid klipporna i Grebbestad och Fjällbacka skärgård, och kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten och aktiviteter.

Den bohuslänska miljön är som skapad för bad- och SPA-upplevelser. Sommartid besöker tusentals semesterfirare och barnfamiljer TanumStrand för avkoppling, lek och strandbad. Vårt Familjebad med bassänger, vattenrutschbana och jacuzzi är öppet varje dag året runt. SPA Horisont erbjuder alla över 16 år behandlingar, SPA ritual och relaxytor med en spektakulär utsikt över Fjällbacka Skärgård.

Skaldjur från våra egna vatten är en viktig del av matupplevelsen i restaurang Latitud 58°. Våra kockar har komponerat en meny baserat på råvaror från nordliga breddgrader. Menyer som passar såväl den mest kräsna av finsmakare som den hungriga barnfamiljen. Du kan också besöka Pizzeria Udden och under sommartid uteserveringen Dockside på bryggan.

För företagsgäster har vi konferensrum som passar både små och stora grupper. Eventhallen kallas passande nog för Skagerrak på grund av sin storlek. Är man ute efter middag med underhållning finns här gott om plats för både publik och scen. I Skagerrak finns också funktionsgym och träningssal.

Många som kommer till TanumStrand gör det för att uppleva den natursköna miljön. Året runt fyller vi vår kalender med havsnära upplevelser. Kajak, SUP, utomhusträning, båtturer, ostronskola för att nämna några.

 

Gästinformation

TanumStrand är en näst intill helt digital destination där du som gäst har en Digital Gästbok du kan komma åt från både dator och telefon. Här uppdateras informationen kontinuerligt och dynamiskt efter årstid vilket alltid ger dig den bästa sammanfattningen av info om öppettider, menyer och information i nuet.

Till gästboken

 

Kontakta oss

Telefon: +46 525-190 00
E-post: info@tanumstrand.se