Konferens

Allt finns vid strandkanten!

Ett möte på TanumStrand är så mycket mer än bara en konferens. Att komma till oss är också att andas den friska salta luften och att stanna upp en kort stund för solnedgången över havet. Just i de stilla ögonblicken, fritt från vardagens brus, väcks ofta de stora, nya tankarna. TanumStrand ligger precis vid strandkanten mitt emellan Grebbestad och Fjällbacka med kobbar och skär som utflyktsmål från hotellets brygga.

Vår bästa tid är nu

Det är något speciellt med att vinterkonferera i Bohuslän. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration. Från TanumStrand finns gångstigar längs strandlinjen och möjlighet att komma rakt ut på havet med kajak eller båt.

Jul på TanumStrand

Börja årets julbord med en inspirerande sillprovning med matkonässören Peter Harryson. Eller boka en ölprovning med Grebbestads bryggeri. SPA för dig som vill koppla av och vinterbad för de modiga. Vi rör oss från det salta och kalla till det heta och söta. Kvällen avslutas med ett dignande julbord med bohuslänska specialiteter, godsaker och musikunderhållning.

Work in motion

Work in motion är vårt sätt att ge er ett gladare och mer energirikt möte. Vi vet att också små insatser kan göra stora skillnader och erbjuder därför ett konferensinnehåll med hälsosam omtanke.

Offertförfrågan

Fyll i din förfrågan så återkommer vi med offert.