Mötespaket

Läs mer ';

Möteslokaler

Läs mer ';

Mötesaktiviteter

Läs mer ';

Möten & Event

Möten, kick-off, teambuilding och utbildningar med hav och natur som medarbetare

Att mötas på TanumStrand är så mycket mer än bara en konferens. Att komma till oss är också att andas den friska salta luften och att stanna upp en kort stund för solnedgången över havet. Just i de stilla ögonblicken, fritt från vardagens brus, väcks ofta de stora, nya tankarna. TanumStrand ligger precis vid strandkanten mitt emellan Grebbestad och Fjällbacka med kobbar och skär som utflyktsmål direkt från hotellets brygga.

Upplev närheten till hav och natur och testa på aktivteter och upplevelser till havs med rötterna i det lokala tillgångarna. Oavsett om ni är 2 eller 1002 personer så kan vi tack vare vår variation av lokaler och service erbjuda er en mötesplats helt skräddarsydd efter era behov.

 

Kontakta oss

Vi hjälper er mer än gärna med goda råd och tips inför planeringen av ert möte, kick-off eller event. Oavsett vart ni är i processen så kan vi hjälpa er med tips på upplägg för att er sammankomst ska överträffa era egna förväntningar.

Kontakta oss

 

träningsweekend tanumstrand: gruppträning på klipporna Konferens på spahotell vid havet nära Grebbestad på Västkusten Konferensgrupp har möte utomhus på klipporna vid havet på Västkusten Hotell Hav Grebbestad Havsbastu vid havet i Bohuslän Utomhusaktiviteter under en konferens på Västkusten