Konferens & Event

Möten, kick-off, teambuilding och utbildningar med hav och natur som medarbetare

Att mötas på TanumStrand är så mycket mer än bara en konferens. Att komma till oss är också att andas den friska salta luften och att stanna upp en kort stund för solnedgången över havet. Just i de stilla ögonblicken, fritt från vardagens brus, väcks ofta de stora, nya tankarna. TanumStrand ligger precis vid strandkanten mitt emellan Grebbestad och Fjällbacka med kobbar och skär som utflyktsmål direkt från hotellets brygga.

Upplev närheten till hav och natur och testa på aktivteter och upplevelser till havs med rötterna i det lokala tillgångarna. Oavsett om ni är 2 eller 1002 personer så kan vi tack vare vår variation av lokaler och service erbjuda er en mötesplats helt skräddarsydd efter era behov.

 

Kickoff

Kickoff med salta vindar på hisnande höjder. En möjlighet att inspirera och fylla på med kreativ energi inför höstens utmaningar och nya projekt. Från TanumStrand är det är enkelt att ta sig ut på havet för att njuta av sensommarsol, salta bad och skaldjursfest på granitklipporna.

Jul på TanumStrand

Jul på TanumStrand med ett kärleksfullt lagat julbord. I sjöboden myser vi med glögg, provsmakar ostron och öl. På bryggan utanför kokas nyfångade kräftor, ångande varma. Salta vindar, värmande mingel – nu är det julstämning vid strandkanten!

Aktiv konferens

Oavsett om ni är ett team på 4-5 personer eller ett företag på 1000 personer har vi möjligheter och erfarenhet av att arrangera konferenser och event med hälsa och träning i fokus. Vi har flertalet samarbetspartners i form av instruktörer, inspiratörer och föreläsare som gärna ansluter till just ert företag och
Kanske vill ni testa vår helt veganska Gröna Meny, och avrunda era aktiva dagar med en avslappnande stund i SPA Horisont?

Kontakta oss

Vi hjälper er mer än gärna med goda råd och tips inför planeringen av er konferens, kick-off eller event. Oavsett vart ni är i processen så kan vi hjälpa er med tips på upplägg för att er sammankomst ska överträffa era egna förväntningar.

Boka konferens

”Planning is the key”

4 tips på punkter att få koll på inför er konferens för en smooth konferensvistelse
 1. Namnlista
  Skicka in en namnlista i god tid med antalet personer och hur fördelningen ska ske rumsvis. Det blir helt klart en smidigare incheckning för både dig och konferensdeltagarna.
 2. Möblering
  Vill ni ha er konferenslokal möblerad på ett speciellt vis? Berätta för oss vid bokningstillfället så kan vi ge rekommendationer på upplägg.
 3. Teknik
  Vet du redan nu att ni behöver någon specifik teknisk utrustning? Låt oss veta redan innan ankomst så har vi det på plats till er inför ankomst.
 4. Specialkost
  Är det någon eller några i sällskapet som behöver specialkost under vistelsen så tar kockarna gärna emot informationen minst en vecka innan ankomst för att kunna ha de ev. extra eller annorlunda råvarorna på plats inför er ankomst.
Konferensgrupp har möte utomhus på klipporna vid havet på Västkusten Konferens på spahotell vid havet nära Grebbestad på Västkusten Utomhusaktiviteter under en konferens på Västkusten