Konferens och grupp

Allt finns vid strandkanten!

Ett möte på TanumStrand är så mycket mer än bara en konferens. Att komma till oss är också att andas den friska salta luften och att stanna upp en kort stund för solnedgången över havet. Just i de stilla ögonblicken, fritt från vardagens brus, väcks ofta de stora, nya tankarna. TanumStrand ligger precis vid strandkanten mitt emellan Grebbestad och Fjällbacka med kobbar och skär som utflyktsmål från hotellets brygga.

Kickoff

Salta vindar och hisnande höjder som ger nya infallsvinklar. Glada upptåg, färgstarka menyer och helt nya idéer. Kick Off på TanumStrand överraskar, inspirerar och boostar er med kreativ energi.

Vinterkampanj

Att komma till oss är att andas den friska salta luften och att stanna upp en kort stund för solnedgången över havet. Just nu ingår kräftkok på bryggan – en saltstänkt upplevelse för alla sinnen – helt utan kostnad.

Vår bästa tid är nu

Det är något speciellt med att vinterkonferera i Bohuslän. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration. Vår bästa tid är nu!

VINTERERBJUDANDE SEK 1245/person exkl moms

Offertförfrågan

Fyll i din förfrågan så återkommer vi med offert.