Konferens och grupp

Allt finns vid strandkanten!

Ett möte på TanumStrand är så mycket mer än bara en konferens. Att komma till oss är också att andas den friska salta luften och att stanna upp en kort stund för solnedgången över havet. Just i de stilla ögonblicken, fritt från vardagens brus, väcks ofta de stora, nya tankarna. TanumStrand ligger precis vid strandkanten mitt emellan Grebbestad och Fjällbacka med kobbar och skär som utflyktsmål från hotellets brygga.

Sommarfest

En glad sommarfest vid havet! Detta kan bli årets viktigaste  motivationshöjare. Ett perfekt tillfälle att samla gänget för en riktig boost med sommar-feeling.

Kickoff

Kickoff med salta vindar på hisnande höjder. En möjlighet att inspirera och fylla på med kreativ energi inför höstens utmaningar och nya projekt. Från TanumStrand är det är enkelt att ta sig ut på havet för att njuta av sensommarsol, salta bad och skaldjursfest på granitklipporna.

Jul på TanumStrand

Jul på TanumStrand med ett kärleksfullt lagat julbord. I sjöboden myser vi med glögg, provsmakar ostron och öl. På bryggan utanför kokas nyfångade kräftor, ångande varma. Salta vindar, värmande mingel – nu är det julstämning vid strandkanten!

Offertförfrågan

Fyll i din förfrågan så återkommer vi med offert.