Skärgårdspaket

Upplev den bohuslänska skärgården

Läs mer ';

Spapaket

Boka spapaket vid havet

Läs mer ';

Golfpaket

Golfa tillsammans på Västkusten

Läs mer ';

Kajakpaket

Paddla i Grebbestad och Fjällbacka skärgård

Läs mer ';

Paket och upplevelser för vänner

2 för 1 i oktober

Möt våren i Bohuslän! Just nu kan du boka en skärgårdsvistelse till bästa pris. Nu blir dagarna längre och solen värmer mer och mer för var dag – så passa på. I priset ingår havsnära logi på hotellet och en härlig frukost till havsutsikt.

Hummerfiskepaket

En av höstens stora höjdpunkter på TanumStrand är när vi får njuta av den läckraste av alla våra skaldjur. 30 sept – 6 nov kan du boka vårt hummerpaket och själv vara med om att fiska upp havets svarta guld.

Rum & Frukost

Julpaket

Börja årets julbord med en inspirerande sillprovning med matkonässören Peter Harryson eller med en ölprovning ledd av Grebbestads bryggeri.  Vi rör oss från det salta och kalla till det heta och söta. Välkommen till årets julbord!

Nyårspaket

Fira nyår med femrätters bankettmiddag Skandinavian Nature och skärgårdsmys vid strandkanten. Vi välkomnar det nya året med ett friskt nyårsdopp i det salta havet. Efteråt värmer vi oss med bubbel och skön livemusik i sjöboden. Nyårsmiddagen startar vi upp med ett instrumentalt mingel och ett glas mousserande. Och när klockan slår tolv skålar vi in det nya året gemensamt. En gnistrande nyårskväll utlovas!

70+ erbjudande

Vänner som deltar på yogahelg på Västkusten Kompisar som är ute på en löprunda i bergen längs klipporna på kusten Kajakpaddling på västkusten