Paketerat och klart - året runt!

Kompletta upplevelsepaket

Att besöka TanumStrand är en möjlighet att uppleva Fjällbacka och Grebbestad skärgård och det friska salta havet. För att du på ett smidigt sätt ska kunna ta del av det unika TanumStrand har att erbjuda, har vi tagit fram en mängd upplevelsepaket till förmånligt pris.

Familj

Under lov och helger kan du boka våra olika familjepaket till riktigt bra pris. Familjevänligt hotell med rum som passar hela familjen och stor badanläggning för alla åldrar. Busiga, kuliga familjeaktiviteter och rolig träning.

TanumStrand Family

Höstlov & Halloween

Spa & Wellness

Njut av nordiskt SPA på den svenska västkusten bada i pooler till magisk utsikt över skärgården. Bastu på bryggan med havsbad. SPApaket med middag och spa inkluderat.

SPA Bohuslän

Julpaket

Food & Wine

Latitud 58° är TanumStrands huvudrestaurang med plats för både små och stora sällskap. Skagerrak med sina skiftningar är ständigt närvarande utanför fönstret och havsutsikten blir till en del av restaurangupplevelsen. Sommartid finns bord på uteserveringen på bryggan alldeles vid strandkanten då flyttas också lunchserveringen till Dockside, sommarrestaurangen på bryggan.

Skärgårdspaket

September deal

Active

Året runt kan du boka en weekend som innehåller träning i olika former. Vi arrangerar många olika träningsevents och helger fyllda med både inomhus- och utomhusaktiviteter.

Golfpaket

Raw Yoga retreat 24 – 27 september

Alla paket

Här kan du se våra mest klassiska paket med boende inkluderat.

Rum & Frukost

2 för 1 i oktober