Träningspass att välja bland

Under West Sweden Action Weeks Training Camp kan du träna traillöpning, paddling, swimrun, cykling och rullskidor. Varje sport erbjuder pass i två olika nivåer – lätt för nybörjare och avancerat för mer erfarna utövare.

 

Trail running
Följ med på en löptur i det bohuslänska landskapet och lär dig allt om hur du blir en bättre traillöpare. Det lättare passet fokuserar på att få ett bra flyt och att hitta njutningen i löpningen, och det avancerade passet lär dig springa fort på teknisk stig, både uppför och nedför. Det finns möjlighet att provspringa skor från Icebug.

Paddling
Upplev en av västkustens vackraste havsmiljöer för paddling. Oavsett om du är van vid havskajak, surfski, motions- eller tävlingskajak utlovas en fysisk utmaning och många ovärderliga tips. Kanske är du helt ny på paddling, tränar inför Dalsland Kanotmaraton, vill avancera i Stockholmscupen eller är en erfaren multisportare som vill ta din paddling till nästa nivå.

Swimrun
Tanumshede är en fantastisk plats för swimrun med fin natur och härliga simsträckor. Kom och prova swimrun för första gången och lär dig grunderna i denna roliga sport – det finns ett antal våtdräkter att låna. Och för dig som väljer den avancerade gruppen väntar teknikträning och framförallt ett riktigt gott träningspass under överseende av ett antal ärrade swimrunners.

Landsvägscykling
För erfarna cyklister väntar många teknikövningar med fokus på effektiv klungkörning. Det lättare passet är inriktat på att lära sig att hantera cykeln och utrustningen, samt grunderna i klungkörning. För dig som är nybörjare finns ett mindre antal cyklar att låna på plats (bokas i samband med att du bokar träningspasset).

Rullskidor
Det lättare rullskidpasset går igenom grunderna för rullskidor och fokus kommer att vara på att känna sig trygg när man åker,men även ge inspiration till att köra på egen hand. Den avancerade nivån nöter stakning inför sommarträningen och kör ett ganska tufft pass med inslag av teknikövningar.

Tillbaka till eventet