Träningsevent

TanumStrand lockar inte bara besökare till svenska västkusten för semester, sol och bad. SPAhotellet TanumStrand är också en perfekt plats för träning och outdoor året runt. Här anordnas träningsevent i både stora och små format och vi välkomnar alla som vill komma i form.

TanumStrand samarbetar också med externa arrangörer och föreningar för tävlingar och träningsevent. Här finns en stor eventhall och gott om utrymme för träning både utomhus  och inne.

 

Privat: Swimruncamp 10 – 11juni

Vill du slipa på din simteknik, löpteknik och bli ännu mer synkad med din partner? Då ska du hänga med på Öloppets Swimruncamp på Tanumstrand 10-11juni. Svettigt, kul och bästa förberedelsen inför sommaren! Passar både dig som deltagit i Swimrun tidigare eller är nyfiken på att prova på.

Privat: Summer ThrowDown 16-18 juni

Detta är en tävling som vänder sig till intermediate-atleter. Eventet arrangeras av samma grymma gäng som ligger bakom Fitnessfestivalen Throwdown, Sweden Throwdown, Expo Throwdown osv.
Och nu någonting alldeles extra –  Summer ThrowDown på TanumStrand – något som innehåller så mycket mer; Sommarkollo, Afterbeach och bästa sommarkänslan i ett!

Privat: Boostcamp TanumStrand 29 sept – 1 okt

Boosta dig själv med ett kul, svettigt och fullmatat träningsevent. Frisk luft och saltstänkta klippor i fantastisk miljö. Träna, umgås och roa dig med Karl Dyall och flera andra av kända träningsprofiler!

Privat: Yoga Fusion TanumStrand 20 – 22 okt

Stärk dig både till kropp och själ under TanumStrand Yoga Fusion. Yogaklasser, workshops och föredrag. På plats finns skickliga instruktörer inom yoga och meditation.