Träning & Gym

Träna på TanumStrand

Det finns goda möjligheter att hålla dig i form när du besöker oss. I kalendern hittar du aktuella tider för träningspass och yoga, det finns också träningsschema i hotellreceptionen. Håll också utkik efter gästinstruktörer och våra populära träningsevent som dyker upp med jämna mellanrum!
Det finns två gym på TanumStrand där du som är hotellgäst eller Bad/SPAgäst kan träna på egen hand. Utomhus finns också vackra stigar längs stranden lämpade för powerwalk och löpning. Kartor finner du i receptionen. Hinderbana, tennisplan och volleyboll hittar du på gräsplanen bakom Skagerrak.

 

Träna i Granit & Kattegatt

Granit på hotellets övre plan utanför SPAentrén. I detta gym finns löpband, cykel, crosstrainer och multimaskin.
Kattegatt på övervåningen i Skagerrak är vårt största gym, ett välutrustat funktionsgym.

Gym är gratis för hotellgäster samt SPA/badgäster, övriga  100 kr/tillfälle.

Träningspass

Att träna tillsammans är kul! Varje veckoslut finns möjlighet att delta i olika träningspass; cirkelträning och yogainspirerade klasser. De flesta hålls i Kattegatt men passera alltid hotellreceptionen för att få senaste information om passet. Torsdagskvällar erbjuder vi vattengympa.
I kalendern hittar du uppdaterad info om de olika träningstillfällena. Håll också utkik på webben efter våra träningsevent och helger med gästinstruktörer på plats.

Träningspass är gratis för hotellgäster samt SPA/badgäster, övriga  100 kr/deltagare.
Vill du köpa säsongskort läs mer här

kalendern

Funktionsgýmmet Kattegatt

Funktionsgymmet Kattegatt är framtaget av Concept for life*. I gymmet som framförallt är avsett för cirkelträning finns roddmaskin, wattbike, pilatesbollar, hoppbox, TRX band, Rip trainer, vikter, kettlebells, BOSU boll, hantelställ, skivstång och mycket annat.

* Concept for Life är ett hälsoföretag som grundar sitt arbete på bred kompetens och stor erfarenhet. Genom vår kunskap och passion för hälsa och träning vill de medverka till att skapa optimala förutsättningar för en hållbar och sund livsstil.

Nordic Walking

Traditionellt kallat för stavgång. Kan göras i grupp eller enskilt, i olika tempon och svårighetsgrader. Stavar och kartor för lämpliga vandringar finns till utlåning i receptionen. Njut av den vackra naturen längs havet när du besöker TanumStrand.