SPA Ritual

Vägledd guidning genom SPA Horisont

SPAritual kan bokas alla vardagar. Ritualen startar kl 16, och du förbokar den alltid innan. Våra SPAvärdinnor tar dig med på en resa genom uppfriskande kyla och omfamnande hetta där du får vägledning i hur du använder de välgörande produkterna på bästa sätt. Följ med värdinnan mellan de olika stationerna. En lyxig stund för avkoppling och ett härligt sätt att hitta ny energi!

Kom omklädd och klar till SPA kl 15.50 – Sparitualen börjar kl 16

TVAGNING
Ritualen börjar med tvagning. En varmdusch som sätter igång cirkulationen samtidigt som tvagningen ger effekt via en skrubbhandske.

TORRBASTU
Kliv in i vår 80 gradiga torrbastu, för att värma upp kroppen och komma ner i varv. Djupandas och blunda en stund.

ISSKRUBB
Växla bastuvärmen med en uppfriskande isskrubb. Cirkelrörelser med hjälp av isen mot hjärtats riktning för att öka cirkulationen i kroppen. Värm dig därefter en stund igen i bastun.

ANSIKTSVÅRD
Här ska ni rengöra ansiktet med hjälp av Decleorprodukter och sedan applicera en ansiktsmask, som ni låter verka samtidigt som ångan i ”sjöröken” omsveper din kropp. Avsluta med ett dopp i havet eller under isduschen för att sätta fart på blodcirkulationen igen.

FOTBAD
Här fyller du upp fotbadet tillsammans med ett havssalt till den temperatur du önskar. Samtidigt tar du upp en fot och stimulerar denna med hjälp av reflexhammare. Akupressurpunkter stimuleras och ökar välbefinnandet i hela kroppen.

HORISONTPOOLEN
Kryp ner i vår 35 gradiga pool och blicka ut över havet, njut av sinnesro och värme. Skäm sedan bort din kropp med en avslutande bodyoil med en uppfriskande doft samt ansiktscrém.

SPAritual tilläggspris: 150 kr/person
Förboka ritualen och passera receptionen så får du hjälp med det du behöver inför ditt SPAbesök. Vi samlas kl 15.50, var ombytt och klar i god tid, så får du ut mest av ritualen som börjar kl 16.
SPAritual kan bokas alla vardagar, övriga tider på förfrågan.

 

Boka SPAritual