SPA Ritual

Vägledd guidning genom SPA Horisont

SPAritual kan bokas alla vardagar kl 15. Våra SPAvärdinnor tar dig med på en resa genom uppfriskande kyla och omfamnande hetta. Du kan helt slappna av och bara följa med värdinnan mellan de olika stationerna. En lyxig stund för avkoppling och ett härligt sätt att hitta ny energi!

TVAGNING
Ritualen börjar med tvagning. En varmdusch som sätter igång cirkulationen samtidigt som tvagningen ger effekt via en skrubbhandske.

TORRBASTU
Kliv in i vår 80 gradiga torrbastu, för att värma upp kroppen och komma ner i varv. Djupandas och blunda en stund.

ISSKRUBB
Växla bastuvärmen med en uppfriskande isskrubb. Cirkelrörelser med hjälp av isen mot hjärtats riktning för att öka cirkulationen i kroppen. Värm dig därefter en stund igen i bastun.

ANSIKTSVÅRD
Här ska ni rengöra ansiktet med hjälp av Decleorprodukter och sedan applicera en ansiktsmask, som ni låter verka samtidigt som ångan i ”sjöröken” omsveper din kropp. Avsluta med ett dopp i havet eller under isduschen för att sätta fart på blodcirkulationen igen.

FOTBAD
Här fyller du upp fotbadet tillsammans med ett havssalt till den temperatur du önskar. Samtidigt tar du upp en fot och stimulerar denna med hjälp av reflexhammare. Akupressurpunkter stimuleras och ökar välbefinnandet i hela kroppen.

HORISONTPOOLEN
Kryp ner i vår 35 gradiga pool och blicka ut över havet, njut av sinnesro och värme. Skäm sedan bort din kropp med en avslutande bodyoil med en uppfriskande doft samt ansiktscrém.

SPAritual tilläggspris: 150 kr/person
Förboka ritualen och passera receptionen så får du hjälp med  det du behöver inför ditt SPAbesök och din ritual.
SPAritual kan bokas alla vardagar kl 15, övriga tider på förfrågan.

 

Boka SPAritual