Händer och fötter

Det är viktigt att ta hand om händer och fötter. De glöms lätt bort. Välj mellan en vårdande och mjukgörande pedikyr för fötterna eller ett paraffinbad för torra händer.

Paraffinbad 30 min

En intensiv behandling för torra händer med trasiga nagelband och sköra naglar. Inleds med en varm peeling som förnyar och avlägsnar den torra huden händerna. Följs upp med ett paraffinbad. Avslutas med en hand-massage som gör att dina händer och naglar känns som nya.

Pris lördag – söndag 450 kr
(Gäller även röda dagar samt helgdagar)

Pris måndag – fredag 350 kr 

Boka
Sköna Fötter 25 min

Intensiv behandling för trötta och torra fötter. Inleds med ett uppfräschande och renande fottvätt följt av en svalkande peeling som mjukar upp och avlägsnar torr hud. Avslutas med en massage och fot-inpackning som förnyar, återfuktar och ger ny energi till dina fötter.

Pris lördag – söndag 590 kr
(Gäller även röda dagar samt helgdagar)

Pris måndag – fredag 490 kr 

Boka
SPA Pedikyr 50 min

Få mjuka och fräscha fötter med vår SPA Pedikyr. En fotvårdsbehandling där du börjar med att avnjuta ett skönt och mjukgörande fotbad. Fötterna peelas för att effektivt avlägsna döda hudceller. Därefter tar vi bort förhård-nader, klipper, filar naglarna och nagelbanden. Du får sitta en stund med en näringsrik inpackning. Behandlingen avslutas med en avslappnande fot- och underbensmassage med en mjukgörande creme.

Pris lördag – söndag 950 kr
(Gäller även röda dagar samt helgdagar)

Pris måndag – fredag 850 kr 

Boka