Kropp och massage

Klassisk massage 30 min

Terapeuten anpassar massagen efter gästens behov.

Boka helg
Pris lördag – söndag 790:-
(Gäller även röda dagar samt helgdagar)

boka vardag
Pris måndag – fredag 690:-

Klassisk massage 60 min

Terapeuten anpassar massagen efter gästens behov.

boka helg
Pris lördag – söndag 1190:-
Gäller även röda dagar samt helgdagar

Boka vardag
Pris måndag – fredag 1090:-

Duobehandling 90 min

Tångbad / massage / för två personer

Boka helg

Pris lördag – söndag 1790:-
(Gäller även röda dagar samt helgdagar)

Boka vardag
Pris måndag – fredag 1690:-

Universal Contour Wrap (UCW), en slankande detoxbehandling

120 min , 1499 kr

3 behandlingar 15 % rabatt
5 behandlingar 20 % rabatt

En slankande detoxbehandling som hjälper oss att bli av med slaggämnen som finns i vår bindväv, samtidigt är den slankande! Du minskar minst 15 cm på 2 timmar. Den perfekta lösningen när du önskar ett snabbt resultat! Även elastinet i din hud påverkas vilket gör din hud fastare. Med hjälp av varma och mineralrika bandage tappar du slagg och gifter.

Denna behandling utföres endast onsdagar

Boka
Cellulitmassage på problemområde

35 min, 649 kr

I den här behandlingen jobbar vi på problemområden med den kraftfulla Anti-Cellulitoljan från Universal Contour Wrap. Massageoljan hjälper till att bränna fett, minska celluliter och stärka elastinet vilket ger ökad fasthet i vävnaden. Tester i London har visat en minskning på 4,9 cm runt mage, lår och höfter vid regelbunden användning under 2 månader.
Innehåller bla, grönt te, röda alger, druvolja, sojabönolja.
Rekommenderas att använda denna oljan i hemvård 2 ggr /dag för maximal effekt. Köp 5 behandlingar som en kur och få 15 % rabatt

Denna behandling utföres endast onsdagar.

Boka
Kroppspeeling

30 min, 495 kr

I den här behandlingen får du en kroppspeeling med Universal contour Wraps SeaweedScrub. Den innehåller sjögräs, solrosolja, hög halt av omega 6 och vitamin E. Din hud blir mjuk och återfuktad. Lämnar en härlig doft av hav.

Denna behandling utföres endast onsdagar

Boka

 

Lyxig Detox Spa Inpackning

90 min , 1290 kr

En lyxig och avslappnande helkroppsbehandling som passar alla som önskar en detoxande och avslappnande behandling. Passar även den som tränar mycket. I den här underbara behandlingen börjar vi med en peeling av din hud för att bli av med döda hudceller, därefter packas du in i varm lera från Universal Contour Wrap. Efter en dusch appliceras Detoxolja eller Anti-Cellulitolja med effluragemassage.

Denna behandling utföres endast onsdagar

Boka
Polynesisk Lymfmassage

45 min, 749 kr

I den här behandlingen ligger du på en härlig ir-madrass (infraröd) medans vi gör långa strykningar i akupunkturflödets riktning. Behandlingen sätter igång kroppens cirkulation och lymfa. Behandlingen är utrensande och stärker ditt immunförsvar. Passar personer med utmattningssymptom, fibromyalgi, ödem men även för dig som bara vill få en avslappnande behandling. Behandlingen görs tillsammans med Cel-lite Magic olja från Young living som ger fasthet,näring till huden, samtidigt som den är uppstramande och effektiv mot celluliter och bristningar.

Denna behandling utföres endast onsdagar

Boka