SPA-ritualer

En SPA-ritual är en resa av upplevelser som ger dig bästa möjliga upplevelse av din SPA-vistelse. I en ritual får du vägledning i hur du använder de välgörande produkterna på de olika platserna på SPA. En lyxig stund för avkoppling och ett härligt sätt att hitta ny energi. Ritualerna behöver inte förbokas, utan köps på plats hos våra SPA-värdar. Med hjälp av instruktioner och ett kit med utvalda produkter genomför du ritualen i din egen takt. Vi har flera olika ritualer att välja på. Ta den tid du behöver till varje station, detta är din stund på dagen.

 

NYHET 1 januari: LED-ritual

Tidsåtgång: cirka 30 min – Introduktionspris: 269 kr

Vår ansiktsmask i medicinsk silikon har 66 ljusdioder med rött eller blått ljus i kombination med infrarött ljus. Dessa ljuskällor verkar tillammans för ökad blodcirkulation och ökad kollagenproduktion till ansiktet. Dessutom verkar de anti-bakteriellt och kan vara bra mot hud som smärtar. Masken är förprogrammerad med 10 minuters program.

Effekten av LED-lampor studerades faktiskt först av NASA i deras experiment på växttillväxt i rymden. I utvecklingen upptäckte man dess positiva läkande effekter på kroppsliga vävnader. Infrarött, rött och blått ljus penetrerar huden på olika djup och utlöser biologiska processer som gör gott för huden.

Blått ljus har visat sig kunna minska oljeproduktionen i hudens talgkörtlar vilket kan motverka mild till måttlig acne. Det har också visat sig kunna döda bakterier som orsakar acne.

Använd vår ansiktsmask för att motverka:

Ärrbildning
Hudinflammation
Acne
Rosacea
Psoriasis
Eksem
Solskada
Ålderstecken

Såhär gör du:

1. Starta ritualen med en shot med ansiktsrengöring.

2. Fortsätt sen med en shot med ansiktspeeling.

3. Ta plats vid någon av våra härliga oaser på SPA Horisont för LED-ansiktsmasken.

4. Avsluta med en shot med skön fuktgivande ansiktskräm.

 

Happy Face

Unna dig en mini ansiktsbehandling på egen hand och i egen takt.

Du är garanterad en blixt uppfräschning tack vare den magiska trio.

  1. Den mineralrika ansiktsskrubben.
  2. Den lystergivande ansiktsmasken.
  3. Den avslutande ansiktskrämen, som är fylld med koncentrerade aktiva ingredienser.

Pris: 99 kr

 

Happy Kustro

Tack vare denna ritual ska du få tid att att känna inre ro och andas ut i kustmiljö.

Här kommer du att få prova ekologiska produkter från Ziaja, och förutom ro i själen – kommer en underbar hårmask att följa med dig hem.

Pris: 189 kr

 

Happy hands and feet

Denna ritual består av de fyra stegen Sea Salt Soak, Sugar Scrub, Moisture Mask och Massage Cream. Vi rekommenderar dig att ta en kopp varmt och gott te från buffén med dig till steg ett, det salta badet, som tar ca. 10 minuter. Därefter skrubbas händer och fötter med sockerskrubben för att rengöra ordentligt på djupet. Efter det en fukt inpackning som vi rekommenderar ska verka i ca. 15 minuter. Du avrundar ritualen med att smörja in händer och fötter med den medföljande krämen i steg 4.
Välj mellan flera olika dofter till exempel:  Lavendel/mint, Citrongräs/grönt te, Honung/mjölk/vit choklad eller mango.

Pris: 189kr/st

 

Happy Horisont

Vår helhets holistiska signum ritual.

Här får du en fin necessär och en loffa organisk badsvamp med dig hem.

Pris: 209 kr

 

.

I vår SPA Butik hittar du flera speciellt utvalda produkter såsom
  • läkande och fuktade ansiktsmasker
  • närings givande handprodukter
  • rogivande dofter

Allt detta följer en röd tråd av holistiskt tänk runt hälsa som tar tillvara på havets läkande egenskaper.

Vi återgår till grunderna och satsar på den ursprungliga, rena och äkta spakaraktären, där havets läkande kraft och betydelse står i fokus för människans hälsa.

 

Är du intresserad av att komplettera din spaupplevelse med en behandling?

Kika in på vår spameny av olika behandlingar.

Ett val du inte kommer att ångra är att kombinera en avslappnande behandling med en uppiggande ritual där du blir riktigt bortskämt från topp till tå. Helt efter dina önskemål.

 

Läs mer om behandlingar Boka SPA entré här

 

Kvinna testar en sparitual för ansiktet på spa vid havet på Västkusten Vänner testar sparitual under sin spavistelse på spahotell vid havet på TanumStrand på Västkusten Sparitual med is skrubb på spahotellet TanumStrand i Bohuslän