SPA-ritualer

En SPA-ritual är en resa av upplevelser som ger dig bästa möjliga upplevelse av din SPA-vistelse. I en ritual får du vägledning i hur du använder de välgörande produkterna på de olika platserna på SPA. En lyxig stund för avkoppling och ett härligt sätt att hitta ny energi. Ritualerna behöver inte förbokas, utan köps på plats hos våra SPA-värdar. Med hjälp av instruktioner och ett kit med utvalda produkter genomför du ritualen i din egen takt. Vi har flera olika ritualer att välja på. Ta den tid du behöver till varje station, detta är din stund på dagen.

 

Sheet Masks

Välj någon av våra ansiktsmasker för att ta hand om din vackra hy. En ritual för ansiktet som är enkel och lämnar mycket frihet att slappna av i lugn och ro medan den utövar sin magi. Det finns fyra olika varianter att välja mellan. Pris: 65kr/st 

Hydrating Avocado
Med lavendel och kamomill transformeras din torra hy och ger den näring och fukt på djupet.

Clarifying Charcoal
Med Tea Tree olja pepparmint drar ut oljor och orenheter från hyn, förfinar porerna och ger fukt.
Green Detox
Med citrongräs är rik på antioxidanter, rensar hyn från oljor och ger mycket näring och tar kontroll på ditt glow.

Illuminating Grapefruit
Med citronolja och vitamin C ger din hy ordentligt med fukt och lyster.

 

Ritual för mjuka händer och fötter

Denna ritual består av de fyra stegen Sea Salt Soak, Sugar Scrub, Moisture Mask och Massage Cream. Vi rekommenderar dig att ta en kopp varmt och gott te från buffén med dig till steg ett, det salta fotbadet, som tar ca. 10 minuter. Därefter skrubbas fötterna med sockerskrubben för att rengöra dina fötter ordentligt på djupet, och sedan ge dem en fuktinpackning som vi rekommenderar verka i ca. 15 minuter. Du avrunda ritualen med att smörja in fötterna med den medföljande fotkrämen i steg 4.
Välj mellan tre olika dofter: Lavendel/mint, Citrongräs/grönt te eller Honung/mjölk/vit choklad.
Pris: 150kr/st

 

Är du intresserad av att komplettera din spaupplevelse med en behandling?

Kika in på vår spameny av olika behandlingar och massage. Att kombinera en avslappnande behandling med en väldoftande ritual är en populär kombo där du blir riktigt bortskämt från topp till tå. Helt efter dina önskemål.

Läs mer om behandlingar

 

Kvinna testar en sparitual för ansiktet på spa vid havet på Västkusten Vänner testar sparitual under sin spavistelse på spahotell vid havet på TanumStrand på Västkusten Sparitual med is skrubb på spahotellet TanumStrand i Bohuslän