SPA-ritualer

En SPA-ritual är en resa av upplevelser som ger dig bästa möjliga upplevelse av din SPA-vistelse. I en ritual får du vägledning i hur du använder de välgörande produkterna på de olika platserna på SPA. En lyxig stund för avkoppling och ett härligt sätt att hitta ny energi. Ritualerna behöver inte förbokas, utan köps på plats hos våra SPA-värdar. Med hjälp av instruktioner och ett kit med utvalda produkter genomför du ritualen i din egen takt. Vi har flera olika ritualer att välja på. Ta den tid du behöver till varje station, detta är din stund på dagen.

Vår mest älskade ritual som är årstidens balsam för själen.
Happy feets

Denna ritual består av de fyra stegen Sea Salt Soak, Sugar Scrub, Moisture Mask och Massage Cream. Vi rekommenderar dig att ta en kopp varmt och gott te från buffén med dig till steg ett, det salta fotbadet, som tar ca. 10 minuter. Därefter skrubbas fötterna med sockerskrubben för att rengöra dina fötter ordentligt på djupet, och sedan ge dem en fuktinpackning som vi rekommenderar verka i ca. 15 minuter. Du avrunda ritualen med att smörja in fötterna med den medföljande fotkrämen i steg 4.
Välj mellan flera olika dofter till exempel:  Lavendel/mint, Citrongräs/grönt te, Honung/mjölk/vit choklad eller mango.
Pris: 159kr/st

Ritualen kan kombineras med andra speciellt utvalda produkter som vi har i spa butiken såsom läkande och fuktade ansiktsmasker, näringsgivande handprodukter och rogivande dofter.

Allt detta följer en röd tråd av holistiskt tänk runt hälsa som tar tillvara på havets läkande egenskaper.

Inom kort kommer nyheter i vårt sortiment samt behandlingsmeny.

Vi återgår till grunderna och satsar på den ursprungliga, rena och äkta spakaraktären, där havets läkande kraft och betydelse står i fokus för människans hälsa.

 

Är du intresserad av att komplettera din spaupplevelse med en behandling?

Kika in på vår spameny av olika behandlingar.

Ett val du inte kommer att ångra är att kombinera en avslappnande behandling med en uppiggande ritual där du blir riktigt bortskämt från topp till tå. Helt efter dina önskemål.

 

 

Läs mer om behandlingar

 

Kvinna testar en sparitual för ansiktet på spa vid havet på Västkusten Vänner testar sparitual under sin spavistelse på spahotell vid havet på TanumStrand på Västkusten Sparitual med is skrubb på spahotellet TanumStrand i Bohuslän