Behandlingar

För dig som vill njuta lite extra eller unna dig en riktigt djup avstressande stund på egen hand rekommenderar vi att boka behandling eller massage hos någon av våra SPA-terapeuter. Det finns flera olika typer av behandlingar att välja på renande och avstressande helkroppsbehandlingar och aromabehandling med kroppinpackning är bara några exempel ur vår SPA-meny.

Du som bokar behandling har rabatterad entré till SPA Horisont. Det innebär att du utöver din behandling kan njuta av hela SPA med bastu, pooler och relaxytor för 150 SEK, innan och/eller efter din behandling.

Klippkort på behandlingar
Köp 5 massagebehandlingar á 25 minuter för 2500kr eller 10 massagebehandlingar á 25minuter för 4500kr. Klippkortet uppvisas i hotellreceptionen vid entré. 

 

Kroppsbehandlingar & Massage


Klassisk Massage 30min

Terapeuten anpassar massagen efter dina behov och önskemål.

Boka vardag: 690kr Boka helg 790kr


Klassisk Massage 60min

Terapeuten anpassar massagen efter dina behov och önskemål.

Boka vardag 1090kr Boka helg 1190kr


Duobehandling 90min 

Denna behandling är för två personer där ni får ett underbart tångbad och skön massage tillsammans.

Boka vardag 1690kr Boka helg 1790kr


Kroppspeeling 30min 

I den här behandlingen får du en underbar kroppspeeling med Universal contour Wraps ”Seaweed Scrub”. Den innehåller sjögräs, solrosolja, hög halt av omega 6 och vitamin E. Din hud blir mjuk, återfuktad och lämnar en härlig doft av hav. Denna behandling är bokningsbar onsdagar. Pris 495kr.

Boka denna behandling


Universal Contour Wrap 120min
En slankande detoxbehandling som hjälper dig att bli av med slaggämnen som finns i bindväven, och som samtidigt har en slankande effekt på kroppen. Du minskar ca. 15cm på 2 timmar. Den perfekta lösningen när du önskar ett snabbt resultat. Även elastinet i din hud påverkas vilket gör din hud fastare. Med hjälp av varma och mineralrika bandage tappar du slagg och gifter.
Denna behandling görs med fördel vid flera tillfällen för bästa effekt. Boka 3 behandlingar och få 15% rabatt, eller boka 5 behandlingar och få 20% rabatt. Behandlingen är bokningsbar onsdagar. Pris 1499kr.

Boka denna behandling


Lyxig Detox Spa Inpackning 90min 

En lyxig och avslappnande helkroppsbehandling som passar alla som önskar en detoxande och avslappnande behandling. Passar även den som tränar mycket. I den här underbara behandlingen börjar vi med en peeling av din hud för att bli av med döda hudceller, därefter packas du in i varm lera från Universal Contour Wrap. Efter en dusch appliceras Detoxolja eller Anti-Cellulitolja med effluragemassage. Behandlingen är bokningsbar onsdagar. Pris 1290kr

Boka denna behandling


Polynesisk Lymfmassage 45min

I den här behandlingen ligger du på en härlig IR-madrass (infraröd) medans vi gör långa strykningar i akupunkturflödets riktning. Behandlingen sätter igång kroppens cirkulation och lymfa. Behandlingen är utrensande och stärker ditt immunförsvar. Passar personer med utmattningssymptom, fibromyalgi, ödem men även för dig som bara vill få en avslappnande behandling. Behandlingen görs tillsammans med Cel-lite Magic olja från Young living som ger fasthet, näring till huden, samtidigt som den är uppstramande och effektiv mot celluliter och bristningar. Behandlingen är bokningsbar onsdagar. Pris 749kr.

Boka denna behandling


Cellulitmassage 35min 

I denna behandling jobbar vi med problemområden med den kraftfulla Anti-Cellulitoljan från Universal Contour Wrap. Massageoljan hjälper till att bränna fett, minska celluliter och stärka elastinet vilket ger ökad fasthet i vävnaden. Tester i London har visat en minskning på 4,9 cm runt mage, lår och höfter vid regelbunden användning under 2 månader. Innehåller bland annat grönt te, röda alger, druvolja och sojabönolja. Rekommenderas att använda denna oljan i hemvård 2 gånger per dag för maximal effekt. Köp 5 behandlingar som en kur och få 15% rabatt. Behandlingen är bokningsbar onsdagar. Pris 649kr.

Boka denna behandling
Boka behandling under din vistelse på spahotellet TanumStrand Man testar behandling med tångskrubb och massage i ett badkar på spa vid havet Kvinna får massage av en spaterapeut på spahotellet TanumStrand nära Grebbestad och Fjällbacka Kvinna får ögonfransar och bryn färgade och formade på spa under sin vistelse på spahotellet Tanumstrand mellan Grebbestad och Fjällbacka Par testar på duobehandling tillsammans på spa vid havet