DagSPA

SPApaket för dagsutflykten

Läs mer ';

Öppettider och priser

Läs mer ';

Vår filosofi och våra produkter

Hos oss kan du köpa naturlig, helande och hållbar hudvård

Läs mer ';

Ritualer

Sätt guldkant på egentiden

Läs mer ';

Behandlingar

Because you're worth it.

Läs mer ';

Spapaket

Se hela vårt utbud av spapaket

Läs mer ';

SPA Horisont

Välkommen till SPA Horisont i det vackra vindpinade landskapet, intill det salta havet och med den magiska utsikten på Västkusten mellan Grebbestad och Fjällbacka. Något för dig som söker avkopplande stunder.

Vårt SPA har flera magiska pooler, torrbastur, ångbastu, havsbastu, ljusrum och relaxrum. Här finns också varma hällar, fotbad och trevlig buffé med frukt och te. Du erbjuds exklusiv hud- och kroppsvård med marin inriktning.

Visste du att Du som är bor hos oss och är bokad på ett mötespaket med en grupp så har du 10% på alla behandlingar på SPA Horisont samt i SPA butiken.

 

Bokning av SPA-entré

Här kan du boka SPA-entré till SPA Horisont. +16år.

 

BOKA HÄR

 

Vill du omboka eller avboka?

Läs om våra avbokningsregler här

Om/avbokningsregler

 

Öppettider och priser kan du läsa här samt i onlinebokningen.

 

Spa Horisont hotell TanumStrand Havsutsikt från Spa Horisont på Västkusten Torrbastu med havsutsikt på SPA Horisont på Västkusten Spahotell med havsutsikt på Västkusten Terassen med utsikt på SPA Horisont på Västkusten Isskrubb på spahotell på Västkusten Spagäst blir serverad ett glas champagne i bubbelpoolen på spahotellet TanumStrand Relax pool på spahotell på Västkusten Vänner slappnar av tillsammans i spaavdelningen på TanumStrand Nyår spa