Ritualer

Sätt guldkant på egentiden

Läs mer ';

Behandlingar

Because you're worth it.

Läs mer ';

Spapaket

Se hela vårt utbud av spapaket

Läs mer ';

Öppettider

Här kan du se SPA-avdelningens öppettider

Läs mer ';

Hudvård från BABOR

Hos oss kan du köpa lyxig, naturlig och hållbar hudvård

Läs mer ';

SPA Horisont väntar på dig.

SPA Horisont med magiska pooler, torrbastubad, ångbastu, havsbastu, ljusrum och relaxytor. Här finns också varma hällar, fotbad och liten trevlig buffé med frukt och te och exklusiv hud- och kroppsvård från BABOR –  allt till hänförande utsikt över hav och skärgård. Något för dig som söker avkopplande stunder.

 

Medlemmar i Svenska Spahotell

Vi är ett spahotell som är kvalitetssäkrade av föreningen Svenska Spahotell tillsammans med 40 andra lyxiga spahotell runt om i Sverige. För dig som gäst är ett spahotells medlemskap en garanti att det finns ett högklassigt utbud av SPA-behandlingar och SPA-aktiviteter samt att dessa utförs av välutbildad personal.

Läs mer om medlemskapet
Torrbastu med havsutsikt på SPA Horisont på Västkusten Havsutsikt från Spa Horisont på Västkusten Vänner skrattar tillsammans på SPA Horisont på Tanumstrand Spahotell med havsutsikt på Västkusten Terassen med utsikt på SPA Horisont på Västkusten Isskrubb på spahotell på Västkusten Relax pool på spahotell på Västkusten Vänner slappnar av tillsammans i spaavdelningen på TanumStrand