Ritualer

Sätt guldkant på egentiden

Läs mer ';

Behandlingar

Because you're worth it.

Läs mer ';

Spapaket

Se hela vårt utbud av spapaket

Läs mer ';

Öppettider

Här kan du se SPA-avdelningens öppettider

Läs mer ';

Hudvård från BABOR

Hos oss kan du köpa lyxig, naturlig och hållbar hudvård

Läs mer ';

SPA Horisont

Välkommen till SPA Horisont i det vackra vindpinade landskapet, intill det salta havet och med den magiska utsikten på Västkusten mellan Grebbestad och Fjällbacka. Något för dig som söker avkopplande stunder.

Vårt SPA har flera magiska pooler, torrbastur, ångbastu, havsbastu, ljusrum och relaxrum. Här finns också varma hällar, fotbad och trevlig buffé med frukt och te. Du erbjuds exklusiv hud- och kroppsvård från BABOR.

 

Påskhelgen

Under Påskhelgen har vi inte någon möjlighet att ta emot daggäster p.g.a. hög efterfrågan, och SPA Horisonts kapacitet fylls av hotell och stuggäster.

 

Pris & Bokning

Måndag-fredag 350 SEK per person
Lördag tidiga passet (8.00 – 11.00) och 11.30 – 14.30) 350 SEK per person
Lördag sena passet (15.30 – 19.00) 450 SEK per person
Söndag 450 SEK per person

SPA-avdelningen har 16-årsgräns.

Boka SPA-entré
Covid-19

Vill du veta mer om våra åtgärder och rutiner gällande Covid-19? Vi har samlat all den senaste informationen på en och samma sida för dig. Hos oss kan du känna dig trygg!

Läs mer
Torrbastu med havsutsikt på SPA Horisont på Västkusten Havsutsikt från Spa Horisont på Västkusten Vänner skrattar tillsammans på SPA Horisont på Tanumstrand Spahotell med havsutsikt på Västkusten Isskrubb på spahotell på Västkusten Terassen med utsikt på SPA Horisont på Västkusten Spagäst blir serverad ett glas champagne i bubbelpoolen på spahotellet TanumStrand Relax pool på spahotell på Västkusten Vänner slappnar av tillsammans i spaavdelningen på TanumStrand Nyår spa