Avlslappnat mys i Pizzeria Udden

Pizzeria Udden

För alla er som uppskattar nybakad pizza är Pizzeria Udden ute på bryggan vid klipporna en perfekt miljö för avslappnat umgänge tillsammans med vänner, familj och kollegor. Här finns möjlighet att köpa hämtpizza att ta med till stranden eller ut med båten, sitta på uteserveringen under det varma halvåret och inomhus i sjöboden under mysiga höst och vintern. Det går också givetvis bra att bara komma förbi för något gott att dricka.

Välj, beställ, betala enkelt och smidigt med vår app ”TanumStrand” som du smidigt laddar ner från både Appstore och Google Play-butiken.
Du kan också ringa direkt till +46  70 768 81 10 om du vill beställa TakeAway-pizza.

Öppettider
Fredagar och lördagar från 12.00 – sent.
(Stängt mellan 13 december 2020 till 1 januari 2021)
Drop-in.

 

Covid-19

Vill du veta mer om våra åtgärder och rutiner gällande Covid-19? Vi har samlat all den senaste informationen på en och samma sida för dig. Hos oss kan du känna dig trygg!

Läs mer

 

Pizza restaurang vid havet i Grebbestad på Västkusten Pizzeria Udden på bryggan vid havet på Västkusten Kvinna som dricker rödvin i glas i sjöboden vid havet Nybakade pizzor i skärgårdsmiljö vid havet Pizzeria Udden nära Grebbestad och Fjällbacka en vacker sommardag Take away pizza nära Fjällbacka och Grebbestad