Lobbybaren

Lobbybaren hittar du i anslutning receptionen vid huvudentrén till hotellet. Här välkomnas du att njuta av behaglig avkoppling mellan aktiviteter, spa och måltider. Här finns soffgrupper, högre arbetsbord som passar att bära laptops, öppen spis – och i baren serveras goda drycker, drinkar och enklare snacks som nötter, praliner och kaffe.
Utvalda kvällar fylls även lokalen med avslappnad stämningsmusik, ofta i samband med våra evenemang och högtider.

 

Praliner av världsklass

Vår Pastry Chef, Niclas Ekblad är med i Svenska Konditorlandslaget och fullkomligt älskar att göra praliner – och glass, men även praliner. Han tillverkar kontinuerligt nya läckra praliner och tryfflar i köket till lobbybaren, och vi lovar att du inte blir uttråkad av smakupplevelsen. Varje kollektion är limiterad, och när en pralinsort är slut så kommer det en ny. Från vår alldeles egna chokladverkstad. Pralinerna är perfekta till kaffet, eller att ta med upp till rummet som uppvaktning tillsammans med en flaska champagne.

Sällskapsspel

I lobbybaren vid receptionen kan du dygnet runt låna sällskapsspel och kortlekar. Dessa kan lånas medan du vistas i lobbyn och ikring för att sätta guldkant på dagen, kvällen eller natten tillsammans med familj, vänner eller kollegor.

Snacks

Utöver dryck från baren och Niclas praliner kan du också köpa chips, godis, glass, frallor och smoothies. Beroende på säsong och efterfrågan så kan det även finnas andra bakverk eller godsaker.

Covid-19

Vill du veta mer om våra åtgärder och rutiner gällande Covid-19? Vi har samlat all den senaste informationen på en och samma sida för dig. Hos oss kan du känna dig trygg!

Läs mer
Bartender blandar cocktails i lobbybaren på TanumStrand Cocktail framför brasan vid baren på TanumStrand i Grebbestad Cocktail i lobbybaren på TanumStrand i Grebbestad