Middag

Middagsupplevelser i världens vackraste skärgård

Om kvällarna är stämningen alldeles magisk i restaurangen. Glasen klirrar när borden dukas, dofterna från köket är ljuvliga och ett magiskt sorl av gäster tar över lokalen. Det finns flera olika varianter av middagsupplevelser i Latitud 58°. Oavsett om du är här på en vardag eller helg – under vinter, vår, sommar eller höst finns det alltid något gott att äta och dricka. Låt vårt kök ta med er på en Ny Nordisk smakupplevelse, och passa på att njuta av skaldjur och ostron medan du är här.

Olika utbud olika dagar

Alla kvällar i veckan under sommaren serverar vi vår a la carte och för dig som har middagspaket inkluderat i din paketbokning serveras en härlig buffè. Buffèn kan även avnjutas av dig som inte har paket i din bokning (495 kr per person).

Varannan dag dukar vi upp vår fantastiska grillbuffè som innehåller 2-3 sorters grillat kött, kyckling och laxsida. Flera goda, matiga sallader och ett par olika sorters potatis och såser samt ett dessertbord.

Varannan dag dukas Bohus-buffèn upp och då fokuserar vi på sjömat, med bland annat vår mustiga fiskgryta, skaldjurspasta, fish&chips och skaldjursris. På den kalla sidan har vi olika sorters lax (kallrökt, varmrökt, gravad osv) flera matiga härliga sallader och annat. Även här har vi självklart ett fint dessertbord.
Under hösten och våren serverar vi vår underbara skaljursbuffé (ej mellan Midsommar och mitten på aug) som även ingår för dig med middag inkluderat för fredagskväll inkluderat i ditt paket.

Barnmeny

Oavsett när finns det alltid bra alternativ för barnen att äta. Nu under sommaren äter alla barn upp till 12 år från kvällens buffè. Vi har alltid ett hörn av buffèn som är extra barnvänlig, men barnen får äta vad de vill från hela buffèn. Inkluderat i priset för er som köpt boende med middag. Övriga betalar 89 kr per barn.

 

Bokning

Du kan enkelt boka bord online här direkt på vår hemsida. Vi rekommenderar varmt att du bokar bord.

Boka bord