Högtider

Under årets högtidsdagar är det extra festligt att besöka TanumStrand. Nu går vi mot den ljusa årstiden och inom kort väntar påskfirande. Sköna stunder i vårsolen med god mat och underhållning för både liten och stor. När så småningom sommaren gör entré firar vi svensk midsommar vid havet med jordgubbstårta och dans runt midsommarstången.

I samband med hummerpremiären kan du både fiska hummer och njuta av havets svarta guld på menyn. Och i midvintertider serverar vi julens läckerheter på buffébord. Det nya året invigs med en lyxig femrätters meny i Latitud 58°.

Julbord på TanumStrand

Följ bryggpromenaden och juleljusen mot strandkanten och låt oss välkomna dig in i värmen. I sjöboden myser vi med glögg och provsmakar handplockade ostron. På bryggan utanför kokas nyfångade kräftor, ångande varma. Salta vindar och värmande mingel, nu är det julstämning vid strandkanten! Efter skärgårdsmys i sjöboden serverar  Restaurang Latitud 58° julens läckerheter, vällagat från grunden.

Läs mer
TanumStrand öppet hela julen

Slipp all julstress och låt oss ta hand om er på årets finaste högtid. Uppesittarkväll, julbord, tomte, och Kalle. Inget fattas för att göra julen till en minnesvärd upplevelse vid havet.

Läs mer
Fira in det nya året med övernattning och lyxig nyårsmiddag

Tillsammans gör vi årets sista dag minnesvärd med glädje och fest, Samla familjen och vännerna till en nyårsafton långt utöver det vanliga. Var med och fira in det nya året 2022 på TanumStrand.

Läs mer