Frukost

Här kan du läsa allt du behöver veta om vår underbara hotellfrukost

Vakna upp på morgonen och känn doften av gott kaffe, nybakat bröd och våfflor från frukosten som serveras i vår restaurang Latitud 58°. Våra frukostkockar finns på plats i vårt open kitchen och tillagar dig en omelett, precis så som du vill ha den. Njut av en gedigen frukostbuffé med kaffe, te, färsk frukt, yoghurt, müsli, bröd, pålägg, sill, juicer, ägg, bacon, bönor, våfflor, amerikanska pannkakor och mycket annat gott. Det finns även mycket för dig som är mjölk- eller glutenintolerant eller som äter vegetarisk kost.

 

Serveringstider

Måndag – fredag 07.00 – 10.00
Lördag – söndag 08.00 – 10.30

Nu i samband med restriktionerna i Covid-19 fördelar vi ut ”biljetter” till frukosttider till alla gäster för att skapa goda förutsättningar för social distansering. Genom att alla gäster har en fastsatt frukosttid kan vi undvika trängsel och att för många gäster vistas i restaurangen samtidigt. Du blir tilldelad din frukosttid i samband med incheckning.

 

Pris och bokning

145kr/person
Vi rekommenderar varmt att du förbokar innan ankomst vilket du gör genom att maila till bokning@tanumstrand.se. Har du frukost inkluderat i ditt paket så är du redan inbokad.

Nybakat bröd på både frukost och brunch på hotell