Brunch

Fånga dagen på bästa sätt med brunch vid havet

En brunch är alltid en brunch, som vi brukar säga. Och denna brunch är prunkande fyllig av fat med både gott och nyttigt. Buffén är som en blandning mellan frukost och lunch, med guldkant såklart. Det serveras frukt, sötsaker, yoghurt, bakverk, bröd, pålägg, bacon, ägg, våfflor, juicer och minst en varmrätt.

 

Kärleksbrunch  & SPA på Alla Hjärtans Dag

Söndag 14 februari, på Alla Hjärtans Dag serverar vi årets första brunch i form av en Kärleksbrunch. Boka Kärleksbrunch & SPA för 445kr/person. Mys i SPA Horisont mellan 10.00 – 12.00 och njut av den goda brunchen mellan 12.00 – 14.00. Vi har också ett paket som heter Bubbly Brunch där det ingår champagne och entré till SPA.

Läs mer om Bubbly Brunch

 

Öppettider

Brunchen serveras på söndagar mellan 11.00 – 14.00 under perioderna 4 april – 20 juni och 22 augusti – 21 november under 2021. Den serveras också på Alla Hjärtans Dag 14 februari i form av en kärleksbrunch. Hjärtligt välkomna!

 

Bokning

Vi rekommenderar varmt att du förbokar brunchen, och det gör du genom att maila till bokning@tanumstrand.se.

 

Nu i samband med restriktionerna i Covid-19 har vi ett strikt begränsat antal platser på bruncherna. Vi gör allt vi kan för att skapa goda förutsättningar för social distansering och att undvika att för många personer vistas i restaurangen samtidigt. 

Tårta på buffébordet på hotellet TanumStrand på Västkusten Nybakat bröd på både frukost och brunch på hotell Sötsaker på buffé i restaurang Latitud 58° på hotellet TanumStrand