Beach Club

After Beach på TanumStrand är en populär sommartradition för många både lokala Grebbestads- och Fjällbackabor och sommargäster från både Sverige och andra delar av världen som besöker destinationen på sommaren. Här serveras läckra cocktails, champagne, öl, street food i stämning av skön musik av gästande artister och DJ’s. Beach Cluben ligger på bryggan vid klipporna intill havet i skärgården här på Västkusten.

Musiken

Varje sommar har vi ett rullande program fyllt med spelningar av stora som små artister och band. En av storfavoriterna är HAAKS, men även andra folkliga artister och DJ’s sätter sin prägel på sommarens stämning.
Program för sommaren 2021 presenteras inom kort!

 

Maten

På Beach Cluben serverar vi läcker street food som passar perfekt för sommarens avslappnade umgänge. All mat och dryck beställer du smidigt i vår egen app.

 

Covid-19

Vill du veta mer om våra åtgärder och rutiner gällande Covid-19? Vi har samlat all den senaste informationen på en och samma sida för dig. Hos oss kan du känna dig trygg!

Läs mer
Drinkar och cocktails som serveras på TanumStrands Beach Club på sommaren HAAKS spelar live på After Beach på TanumStrand I Grebbestad med livestream Sök sommarjobb på TanumStrand i Grebbestad på Västkusten Street Food som serveras via beställning i appen på beach club tanumstrand i grebbestad Sommargäster på after beach på Beach Club TanumStrand i Grebbestad på Västkusten