Restauranger

Öppet året runt (2 jan – 15 dec 2018)

Här serveras frukost, lunch och middag dagligen året runt.

För närmare info kontakta receptionen. reception@tanumstrand.se

Latitud 58°

Latitud 58°, en restaurang i nordisk design, där du upplever Skagerraks skiftningar utanför fönstret. Restaurangmiljön bjuder på en inspirerande atmosfär med open kitchen där kulinariska hantverk blir till ett skådespel för besökaren. Restaurangen har sittgrupper för både det stora och det lilla sällskapet. Sommartid finns även bord på uteserveringen på bryggan alldeles vid strandkanten.

 

Öppet året runt (2 jan – 16 dec 2018)

Här kan du värma dig vid brasan, beställa en glad drink eller en värmande kopp kaffe.
LoungeClub med livemusik lördagar kl 21:30 – 24:00

Lobbybaren

Lobbybaren i entrén är öppen dygnet runt. I den mjuka loungemiljön finns gott om sittgrupper. Här kan du starta upp kvällen med sprudlande bubbel eller varva ner vid den värmande brasan med en Irish coffé. Lördagar bjuds det på levande musik och skön underhållning – LoungeClub – med olika artister på scen, ett gott sätt att umgås.

Biljett till kräftkok/bubbel eller ostron/bubbel köper du i sjöboden, 195 kr/pers.

Öppet lördagar kl 15.00 – 17.30*
*Med reservation för varierade öppettider

Sjöboden Udden

Sjöboden Udden håller öppet varje lördag eftermiddag. Här kan du slinka in i värmen och njuta av något gott att dricka. I Sjöboden Udden serveras ostron, nykokta havskräftor och god champagne. Att smaka vildfångade ostron, handplockade av Bröderna Klemming – är ett måste när du besöker TanumStrand.

 

Sommarrestaurang Pizzeria Udden 22 juni – 18 aug
Servering och avhämtning

Pizzeria Udden

Pizzeria Udden är TanumStrands sommarpizzeria med uteservering längst ut på Udden. Här kan du välja mellan ett tjugotal olika nygräddade pizzor direkt från stenugnen. Den som hellre avnjuter sin pizza i båten eller på klipporna kan självklart ringa och beställa för avhämtning.

 

Dockside – sommarens uteservering 22 juni – 11 aug
AfterBeach: Livemusik kl 16 dagligen under högsommaren

 

Dockside

Dockside är TanumStrands sommarrestaurang och uteservering. Här serveras lunch och svalkande drycker till hungriga semesterfirare från kl 12 under högsäsong. När eftermiddagssolen gör entré stiger någon av livebanden upp på scen och sätter bryggan i gungning till härliga sommarhits. AfterBeach på TanumStrand är känt som en av Bohusläns bästa.

Njut av sommarkvällarna på Dockside!

Sommaröppet 22 juni – 11 aug
Du hittar Café Ponte på bryggpromenaden under högsommaren.

Café Ponte

Charmiga Café Ponte hittar du längs bryggpromenaden under högsommaren. Njut av en italiensk glass eller en biscotti tillsammans med  en välsmakande espresso. Genuint,  varmt och italienskt.  Take away!