Restauranger

Öppet året runt 

Här serveras frukost, lunch och middag

För närmare info kontakta receptionen. reception@tanumstrand.se

Latitud 58°

Latitud 58°, en restaurang i nordisk design, där du upplever Skagerraks skiftningar utanför fönstret. Restaurangmiljön bjuder på en inspirerande atmosfär med open kitchen där kulinariska hantverk blir till ett skådespel för besökaren. Restaurangen har sittgrupper för både det stora och det lilla sällskapet. Sommartid finns även bord på uteserveringen på bryggan alldeles vid strandkanten.

 

Öppet året runt 

Här kan du värma dig vid brasan, beställa en glad drink eller en värmande kopp kaffe.

Lobbybaren

Lobbybaren erbjuder behaglig avkoppling efter en god måltid i restaurangen. Här kan du avsluta kvällen med något gott att dricka. Utvalda kvällar kan du också runda av kvällen till sköna lugna toner och livemusik, nytt och gammalt i en härlig mix. Håll utkik i kalendern efter underhållning.

Avsluta kvällen i lobbybaren!

Biljett till kräftkok/bubbel eller ostron/bubbel köper du i sjöboden, 195 kr/pers.

Öppet fredagar och lördagar kl 15.00 – 17.30*
*Med reservation för varierade öppettider

Välkommen förbi!

Sjöboden Udden

Sjöboden Udden håller öppet varje fredag och lördag eftermiddag (sommaruppehåll 20 juni – 15 aug). Här kan du slinka in i värmen och njuta av något gott att dricka. I Sjöboden Udden serveras ostron, nykokta havskräftor och god champagne. Att smaka vildfångade ostron, handplockade av Bröderna Klemming – är ett måste när du besöker TanumStrand.

 

Dockside – sommarens uteservering 21 juni – 10 aug
AfterBeach: Livemusik kl 16 dagligen under högsommaren (förutom 23 – 27 juni)

Dockside

Dockside är TanumStrands sommarrestaurang och uteservering. Här serveras lunch och svalkande drycker till hungriga semesterfirare från kl 12 under högsäsong. När eftermiddagssolen gör entré stiger någon av livebanden upp på scen och sätter bryggan i gungning till härliga sommarhits. AfterBeach på TanumStrand är känt som en av Bohusläns bästa.

Njut av sommarkvällarna på Dockside!

Sommaröppet 21 juni – 10 aug
Du hittar Café Ponte på bryggpromenaden under högsommaren.

Café Ponte

Charmiga Café Ponte hittar du längs bryggpromenaden under högsommaren. Njut av en italiensk glass eller en biscotti tillsammans med  en välsmakande espresso. Genuint,  varmt och italienskt.  Take away!

Sommarrestaurang Pizzeria Udden 21 juni – 10 aug
Servering och avhämtning

Pizzeria Udden

Pizzeria Udden är TanumStrands sommarpizzeria med uteservering längst ut på Udden. Här kan du välja mellan olika nygräddade pizzor direkt från stenugnen. Den som hellre avnjuter sin pizza i båten eller på klipporna kan självklart ringa och beställa för avhämtning.