Restaurang Latitud 58°

Latitud 58° är TanumStrands huvudrestaurang med plats för både små och stora sällskap. Skagerrak med sina skiftningar är ständigt närvarande utanför fönstret och havsutsikten blir till en del av restaurangupplevelsen. Inredningen är nordiskt stilren med en inspirerande atmosfär där open kitchen med kulinariska hantverk blir till ett skådespel för besökaren. Sommartid finns bord på uteserveringen på bryggan alldeles vid strandkanten då flyttas också lunchserveringen till Dockside, sommarrestaurangen på bryggan.

à la Carte

I Restaurang Latitud 58° serveras frukost, lunch och middag varje dag. Från kl 18 finns möjlighet att beställa från a la Carte där du bl a hittar handplockade ostron från Grebbestads skaldjursbankar, tångsallad och smörstekt havskatt. Föredrar du kött finns också mycket att välja på. För den som bokat helgpaket erbjuder vi två och trerättersmiddag med kött, fisk eller vegetarisk meny. Sommartid serveras läckra kvällsbufféer på varierande teman.

Open Kitchen

Köket är öppet mot restaurangen och ofta kan du både beställa och diskutera dina kulinariska önskemål direkt med kökets kockar. Speciellt populär är morgonmålets omelette som du komponerar tillsammans med TanumStrands frukostkock. Nylagat och precis så som du vill ha det!

Söndagsbrunch och Lunchbuffé

Mitt på dagen serveras lunchen med ett flertal rätter, kallt, varmt och självklart med en godsak till kaffet. Här finns sallader och grönt för den som föredrar vegetariskt och kött eller fisk som varmrätt. Buffébordet är uppdukat mitt i restaurangen och här är gott om plats för alla. Kanske hittar ni ett fönsterbord med utsikt över havet och de små sjöbodarna längs strandkanten.

På grund av rådande omständigheter pausar vi lunchbuffé på vardagar tills vidare.

Baren i Latitud 58°

Om du vill avsluta din måltid med något gott att dricka går det fint att beställa från baren i restaurangen. Du kan också besöka Lobbybaren i hotellets foajé, här rundas kvällen ofta av med lugna sköna tongångar, LoungeClub. Mitt i veckan myser vi framför brasan och kanske lyxar vi till det med en konjak eller  cappuccino efter middagen. Sommartid är Dockside öppen för den som vill avsluta kvällen till solnedgång utomhus.