Menyer

Latitud 58° lagar mat där råvaror från 58:e breddgraden står i fokus. Fisk och skaldjur från vårt friska, kalla hav och svenskt kött från gårdar i vår närhet.

Våra Grebbestadsostron är handplockade bara en distansminut bort och tång och alger som är en del av menyn, skördas i Fjälllbacka skärgård. Välj någon av våra två huvudmenyer Salt & Sött eller TanumStrands Gröna Meny, alternativt beställer du något som faller dig i smaken från vår à la carte eller passar på att njuta av sommarens läckra bufféer.

À la carte

Här hittar du kött, fisk, skaldjur och vegetariska rätter. Förrätter, huvudrätter och desserter. Naturligtvis finns också en särskild barnmeny för alla små.

à la carte
Gröna menyn

En grön meny för kropp & själ – lakto-ovo-vegetarisk. I höst består menyn av bland annat en förrätt på avokado och jordärtsskocka. Njut av god mat som ger dig en skön mättnad, och som dessutom är bra för både kropp, själ och klimat!

Gröna menyn
Salt & Sött meny

Salt möter sött, och varmt möter kallt. I denna smakrika meny hittar du skaldjur till förrätt, torsk till varmrätt och en blåbärsefterrätt . (Menyn serveras alla dagar förutom dag efter helgdag för att garantera dagsfärsk fångst)

Salt och sött meny
Lunchbuffé

Fräsch lunchbuffé med sallad, kött eller fisk och vegetarisk lunchrätt inklusive en liten sötsak till kaffet, serveras måndag – lördag i Restaurang Latitud 58°.

För meny, hör med hovmästaren vid ankomst.

Konferensmeny

I vår konferensmeny har vi både kött, fisk och vegetariska alternativ med förslag på olika trerätters middagar. Vi serverar också buffé för er som önskar.

Konferensmeny
Bistromeny

I vår bistromeny hittar du goda rätter som mättar dig oavsett vilken tid på dagen som du blir hungrig.
Bistromeny kl 12:00 – 18:00 

Bistromeny
Dryckeslista

I vår dryckeslista kan du välja ett vin för den bästa kombinationen till ditt matval. Vill du ha hjälp av oss så finns rekommendationer till varje maträtt. Och självklart kan du alltid rådgöra med din servitör. Kika även på våra goda drinkar, ölsorter och alkoholfria alternativ.

Dryckeslista