Högtider

Under årets högtidsdagar är det extra festligt att besöka TanumStrand. I samband med Alla Hjärtans dag kan du boka ett romantiskt paket och i påsk blir det festligheter för hela familjen. Nyår firar vi med nyårsdopp och  sprakande fyrverkerier över havet och förstås en lyxig femrätters meny i Latitud 58°.

Påsk

Påsken bjuder på traditionsenligt program för hela familjen. Kul aktiviteter med Seaclub och härliga påskmenyer i till vårens efterlängtade solstrålar. Om vädret tillåter vandrar vi längs havet och gör vårens första utflykt till stranden. Spa med relax och roliga stunder tillsammans i familjebadet. Missa inte våra förmånliga familjepaket där middag på ankomstdagen och hotellogi med frukost ingår.

Midsommar

Den som besöker oss på midsommarafton får vara med om ett äkta svenskt midsommarfirande med lek och dans runt midsommarstången och jordgubbstårta på bryggan. I restaurangen serveras härlig buffé med sill, köttbullar och alla traditionsenliga rätter som hör midsommar till. Kvällen rundas av med levande musik på uteserveringen.

Ostron och hummer

Med Skagerrak och de salta vindarna utanför fönstret har vi en särskild kärlek till havets skafferi. Höstens skaldjurspremiärer är kanske de dagar som vi i Bohuslän helst firar. Ostronets dag i september med start på TanumStrand redan dagen innan, och hummerpremiären är höstens stora höjdpunkter. Fram till och med 17 november kan du njuta av god hummer på menyn. Förboka ditt hummerpaket.

Jul på TanumStrand

Följ med på en resa till Skagerraks strandkant. Andas den krispigt, klara skärgårdsluften, utmana hettan i bastun. Och kanske får vi fresta med ett friskt havsdopp innan den heta glöggen serveras. Du väljer själv vilken tid du vill komma och hur du vill inleda kvällen, möjligheterna är många, men ett har de gemensamt. Vi börjar med det kalla och salta, och avslutar med det heta och söta.

Nyår

Nyårsafton firar vi med nyårsdopp i det friska salta havet för den som törs. Bastun på bryggan välkomnar och vi värmer också upp med ett gemensamt träningspass, nyårshoppet innan det årliga doppet. SPA är öppet med sköna pooler och bastubad och här kan du skåla in det nya året i poolen. Kvällen bjuder på en rad festligheter med lyxig femrättersmeny, sprakande fyrverkerier och skön musikunderhållning.