Högtider

Under årets högtidsdagar är det extra festligt att besöka TanumStrand. I samband med hummerpremiären kan du både fiska hummer och njuta av havets svarta guld på menyn. Från 23 november firar vi in jul och adventstider med en festlig femrätters meny och skärgårdsmys i sjöboden på Udden. På nyår blir det nyårsdopp, bubbel på spa, musikunderhållning och förstås en lyxig femrätters meny i Latitud 58°.

Jul på TanumStrand

Följ bryggpromenaden och juleljusen mot strandkanten och låt oss välkomna dig in i värmen. I sjöboden myser vi med glögg och provsmakar handplockade ostron. På bryggan utanför kokas nyfångade kräftor, ångande varma. Salta vindar och värmande mingel, nu är det julstämning vid strandkanten!
Efter skärgårdsmys i sjöboden serverar  Restaurang Latitud 58° en femrätters meny. Omsorgsfullt framtagen och kärleksfullt tillagad av råvaror från vårt skandinaviska vinterskafferi där färska skaldjur möter kryddiga dofter och söta smaker som för tankarna mot jul. Därefter blir det musikunderhållning i lobbybaren.

Nyår på TanumStrand

Fira nyår med femrätters bankettmiddag Skandinavian Nature och skärgårdsmys vid strandkanten. Vi välkomnar det nya året med ett friskt nyårsdopp i det salta havet. Efteråt värmer vi oss med bubbel och skön livemusik i sjöboden. Nyårsmiddagen startar vi upp med ett instrumentalt mingel och ett glas mousserande. Och när klockan slår tolv skålar vi in det nya året gemensamt. En gnistrande nyårskväll utlovas!

Påsk

Påsken bjuder på traditionsenligt program för hela familjen. Kul aktiviteter med Seaclub och härliga påskmenyer i till vårens efterlängtade solstrålar. Om vädret tillåter vandrar vi längs havet och gör vårens första utflykt till stranden. Spa med relax och roliga stunder tillsammans i familjebadet. Missa inte våra förmånliga familjepaket där middag på ankomstdagen och hotellogi med frukost ingår.

Midsommar

Den som besöker oss på midsommarafton får vara med om ett äkta svenskt midsommarfirande med lek och dans runt midsommarstången och jordgubbstårta på bryggan. I restaurangen serveras härlig buffé med sill, köttbullar och alla traditionsenliga rätter som hör midsommar till. Kvällen rundas av med levande musik på uteserveringen.

Ostron och hummer

Med Skagerrak och de salta vindarna utanför fönstret har vi en särskild kärlek till havets skafferi. Höstens skaldjurspremiärer är kanske de dagar som vi i Bohuslän helst firar. Ostronets dag 7 sept med start på TanumStrand redan dagen innan, och hummerpremiären är höstens stora höjdpunkter. Hela hösten kan du njuta av god hummer på menyn, och vill du passa på att lyxa till det med en gourmetmiddag på femrätters hummer så är du välkommen att boka hummerpremiären den 28 sept.
Förboka ditt hummerpaket.