Högtider

Under årets högtidsdagar är det extra festligt att besöka TanumStrand. Nu går vi mot den ljusa årstiden och inom kort väntar påskfirande. Sköna stunder i vårsolen med god mat och underhållning för både liten och stor. När så småningom sommaren gör entré firar vi svensk midsommar vid havet med jordgubbstårta och dans runt midsommarstången.

I samband med hummerpremiären kan du både fiska hummer och njuta av havets svarta guld på menyn. Och i midvintertider serverar vi julens läckerheter på buffébord. Det nya året invigs med en lyxig femrätters meny i Latitud 58°.

Påsk

Påsk i Bohuslän med efterlängtade solstrålar på bryggan. Vårinspirerade menyer toppade med en dessertbuffé utöver det vanliga. Helgen bjuder också på traditionsenligt program för hela familjen. Kul aktiviteter med Seaclub och ponnyridning längs havet.  Spa med relax för de vuxna och barnspa för de små i familjebadet Stora Blå.

Läs mer
Jul på TanumStrand

Följ bryggpromenaden och juleljusen mot strandkanten och låt oss välkomna dig in i värmen. I sjöboden myser vi med glögg och provsmakar handplockade ostron. På bryggan utanför kokas nyfångade kräftor, ångande varma. Salta vindar och värmande mingel, nu är det julstämning vid strandkanten!
Efter skärgårdsmys i sjöboden serverar  Restaurang Latitud 58° julens läckerheter, vällagat från grunden.

Nyår på TanumStrand

Fira nyår med femrätters bankettmiddag Skandinavian Nature och skärgårdsmys vid strandkanten. Vi välkomnar det nya året med ett friskt nyårsdopp i det salta havet. Efteråt värmer vi oss med bubbel och skön livemusik i sjöboden. Nyårsmiddagen startar vi upp med ett instrumentalt mingel och ett glas mousserande. Och när klockan slår tolv skålar vi in det nya året gemensamt. En gnistrande nyårskväll utlovas!

Midsommar

Den som besöker oss på midsommarafton får vara med om ett äkta svenskt midsommarfirande med lek och dans runt midsommarstången och jordgubbstårta på bryggan. I restaurangen serveras härlig buffé med sill, köttbullar och alla traditionsenliga rätter som hör midsommar till. Kvällen rundas av med levande musik på uteserveringen.

Läs mer
Skaldjur och hummer

Med Skagerrak och de salta vindarna utanför fönstret har vi en särskild kärlek till havets skafferi. Höstens skaldjurspremiärer är kanske de dagar som vi i Bohuslän helst firar. Hummerpremiären är höstens stora höjdpunkter. Hela hösten kan du njuta av god hummer på menyn, och vill du passa på att lyxa till det med en gourmetmiddag på femrätters hummer så är du välkommen att boka hummerpremiären den 28 sept.