Bröllop & Fest

Vid strandkanten

Längst ut på bryggan, vid strandkanten? Eller på klipporna till utsikt av Skagerraks horisont? Hos oss finns många unika platser, väl lämpade för romantiska ögonblick.

Bröllop

För er som planerar bröllopsfest kan vi erbjuda middag, övernattning och underhållning så som det passar er. Udden, sjöboden vid strandkanten, är ett bra alternativ för det mindre sällskapet (max 35 pers) och går att boka under höst, vinter och vår. För er som bjuder in till en fest för större sällskap finns möjlighet till separata sittningar i TanumStrands övriga lokaler.

Vi planerar tillsammans

Vi vet att det är många små och stora beslut som ska tas inför ett bröllop och hjälper gärna till i planeringen. Tillsammans med vår köksmästare tar vi fram en speciell bröllopsmeny för just er. Bokningen hjälper er med kringarrangemang och underhållning. När den stora dagen kommer, kan ni lugnt njuta. Då tar vi över ansvaret för festen och alla gäster.

Svit för brudpar och gäster

Vi har flera sviter att välja på, fräscht och stort med bästa havsutsikt för er som vill lyxa till det och ett flertal enklare sviter för familjen och bröllopsgäster. Dubbelrum och stugor finns också till uthyrning, här finns plats för många.