Boka bord inför kvällen

Ser den önskade tiden fullbokad ut? Ring oss så ser vi vad vi kan göra!

Telefon: +46 525-190 00 eller Mail: bokning@tanumstrand.se .

À la carte

Här hittar du kött, fisk, skaldjur och vegetariska rätter. Förrätter, huvudrätter och desserter. Naturligtvis finns också en särskild barnmeny för alla små.

à la carte
Gröna menyn

En grön meny för kropp & själ – lakto-ovo-vegetarisk. I höst består menyn av bland annat en förrätt på avokado och jordärtsskocka. Njut av god mat som ger dig en skön mättnad, och som dessutom är bra för både kropp, själ och klimat!

Gröna menyn
Salt & Sött meny

Salt möter sött, och varmt möter kallt. I denna smakrika meny hittar du skaldjur till förrätt, torsk till varmrätt och en blåbärsefterrätt . (Menyn serveras alla dagar förutom dag efter helgdag för att garantera dagsfärsk fångst)

Salt & Sött meny
Konferensmeny

I vår konferensmeny har vi både kött, fisk och vegetariska alternativ med förslag på olika trerätters middagar. Vi serverar också buffé för er som önskar.

Konferensmeny
Dryckeslista

I vår dryckeslista kan du välja ett vin för den bästa kombinationen till ditt matval. Vill du ha hjälp av oss så finns rekommendationer till varje maträtt. Och självklart kan du alltid rådgöra med din servitör. Kika även på våra goda drinkar, ölsorter och alkoholfria alternativ.

Dryckeslista