Bohuslänska skaldjur

Under vinterns månader när havet är som kallast, smakar de bohuslänska skaldjuren som bäst. Varje fredag kväll från 3:e januari och framåt, serveras buffé med Bohusläns alla skaldjur på ett och samma bord. I midvintertider välkomnar vi dig till sjöboden Udden för att smaka nykokta kräftor och handplockade ostron från Grebbestad. Och vill du lära dig mer om hur du öppnar ett ostron och hur du bäst njuter denna salta vildfångade delikatess så rekommenderar vi att du besöker oss när Ostronakademin delar med sig av sina kunskaper.

Skaldjursbuffé
varje fredagskväll 3 januari – 12 juni 
Läs mer

Skärgårdsmys med kräftkok på bryggan
28 nov – 14 dec torsdag, fredag, lördag  kl 15:00 – 17:30
20, 28, 29, 30, 31 dec – kl 15:00 – 17:30
4 januari  – 13 juni varje lördag  

Läs mer