Yogafusion - Salt & Dance

28 – 29 mars 2020

Vi välkomnar ljuset och sommartiden med en energi- och glädjefylld yogahelg vid strandkanten, mitt i den bohuslänska skärgården. 

Efter sju succéartade Yogafusion på TanumStrand så utvecklar vi nu vårens program med massor av dans och energi! Det gör vi tillsammans med bland annat hälsoinspiratören Annika Sjöö från Let’s Dance. Dessutom skapar vi nya insikter och reflektioner tillsammans med Åsa Nyvall – samtalsterapeut, yogalärare och författare till ett flertal böcker inom området. Du kommer också att få möjlighet att jobba på din styrka, flexibilitet och balans med hjälp av vinyasa flow tillsammans med entreprenören, yoga- och hälsoprofilen Annika Kvist. Annika lanserar sin första bok i början av 2020, ”Healthy Happy Living”, och vill därför delge dig sina bästa tips till en hållbar och hälsosam livsstil baserat på fyra nycklar: mindfulness, mat, motion och målsättningar.

Alla kan självklart vara med, vi anpassar klasserna efter gruppen.

Unna dig två härliga dagar med dans, energi och skön återhämtning. Låt dig inspireras i en magisk miljö på TanumStrand, tillsammans med oss!

Välkommen till Yogafusion TanumStrand – Salt & Dance.
Det här vill du inte missa!

Boka Lördag – Söndag Facebookevent

 

YOGAFUSION 28 – 29 mars
 • Yogafusion lördag – söndag, hotell dubbelrum – ord. frånpris 3.295 per person
Detta ingår i Yogafusion 1 natt
 • Klasser och aktiviteter enligt program
 • Havsnära hotellogi inkl. frukost
 • Lunch på lördag
 • Mellanmål och förfriskningar
 • Hälsosam Middagsbuffé lördag kväll
 • Entré till Stora Blå (badanläggning) och Bastubad på bryggan
Boka Lördag – Söndag
YOGAFUSION 27 – 29 mars
 • Yogafusion fredag – söndag, hotell dubbelrum – ord. frånpris 4.195 per person
Detta ingår i  Yogafusion 2 nätter
 • Klasser och aktiviteter enligt program
 • Havsnära hotellogi inkl. frukost
 • Lunch på lördag
 • Mellanmål och förfriskningar
 • Trerättersmiddag fredag kväll (Skaldjursbuffé mot tillägg)
 • Hälsosam middagsbuffé lördag kväll
 • Entré till Stora Blå (badanläggning) och Bastubad på bryggan
Boka Fredag – Söndag
DAGPAKET 28 – 29 mars
 • Yogafusion dagpaket utan boende, 28-29 mars inkl lunch lördag och mellanmål: 2.095 per person
Detta ingår i  Yogafusion dagpaket
 • Alla klasser/aktiviteter
 • 1 lunch på lördag, förfriskningar samt mellanmål
 • Entré till Stora Blå (badanläggning) och Bastubad på bryggan

Om du löser dagpaket bor du inte på hotellet, men kan delta i alla aktiviteter lördag och söndag,

Boka dagpaket
Boka till ett SPAbesök

Vill du boka till ett avkopplande spabesök eller en behandling på Spa Horisont? Som deltagare på Yogafusion har du specialrabatt på SPA.
Ange koden träningsrabatt för specialpris.
Spaentré 250kr/pers. (ord pris 345 kr) Boka SPAentré
Spabehandling 10%. Boka behandling


Yogafusion TanumStrand – Salt & Dance – Instruktörer

Annika Sjöö vann Let’s dance 2009 med världens starkaste man Magnus Samuelsson! Hon har totalt sett deltagit i programmet under tre säsonger. Annika driver idag företaget Healthy business Gbg med verksamhet inom kost, träning och hälsa. Hon är en mycket uppskattad föreläsare, författare, kostrådgivare och bloggare och arrangerar många egna resor och event kring träning både i Sverige och utomlands. Annika kommer under helgen erbjuda fantastiska danspass med olika teman och mycket energi och glädje!

Åsa Nyvall är samtalsterapeut, yogalärare och författare till bland annat boken Kärlekens språk. Åsa driver sitt egna företag Regnsken, där hon arbetar som samtalsterapeut, parterapeut samt samtalscoach och utöver det är hon med som ledare på träningsresor, event och håller också föreläsningar om lycka och kärlekens språk. Hon kommer att dela med sig av sköna yinyogapass med olika teman och guida dig igenom härliga meditationer.

Annika Kvist har arbetat med att bygga koncept kring träningsresor såväl internationellt som i Sverige under flera år. Idag är hon entreprenör & affärsutvecklare och driver sin egna verksamhet, Amazing Growth i Stockholm. Hon är också yogalärare, kostrådgivare och författare till boken Healthy Happy Living – 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil. Under helgen kommer hon att hålla fysiska yogapass med fokus på styrka och rörlighet men också dela med sig av fyra nycklar till  en hållbar och hälsosam livsstil i sin föreläsning som bygger på boken.


PROGRAM

Yogafusion TanumStrand – Salt & Dance

För dig som ankommer redan på fredag erbjuder vi en extra chans att landa och komma in i helgens lugn.
Under fredagen har SPA Horisont öppet fram till klockan 19, och som deltagare på Yogafusion har du rabatt på SPAentré. Du kan också smygstarta yogahelgen med TanumStrands kvällsmeditation.

Fredag 27 mars

kl 19:15 – 20:00 Kvällsmeditation

från kl 19:00 Trerättersmeny i restaurang Latitud 58°
Boka gärna till vår populära skaldjursbuffé 295/person.


Lördag 28 mars

kl 07:00 – 08:00 Yinyoga ”Vakna, lugnt och skönt”
med Åsa Nyvall
I den här klassen låter vi vilan och långsamheten stå i fokus. Landar i oss själva och njuter av stillheten. Att bara få vara. Inget annat. Yinyogan är meditativ och har en lugnande effekt på både kropp och själ. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att lugna sinnet. Vi vill komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna, vilket uppnås genom att vi inte strävar efter att prestera och gå djupt in i positionen, utan istället hålla varje position en längre stund där kroppen naturligt vill vara. Yin yoga passar alla. Du utgår från dig själv och var du befinner dig just för dagen.

kl 07:00 – 09:00 Frukost

kl 09:00 – 10:15 Wake Up Yoga
Gemensam morgonklass med Annika Kvist
Ett uppfriskande vinayasa flow pass där vi långsamt och försiktigt väcker kroppen och skapar flöden i kroppen för att avsluta men en kort meditation för att landa i oss själva och sätta en intention för helgen.

kl 10:15 – 10:45 Välkommen – en kort presentation av helgen med en god kopp kaffe/te med enkelt och hälsosamt mellanmål.

kl 10:45 – 11:45 Let’s Afro
Med Annika Sjöö
Ett glädjefyllt och svettigt danspass! Skaka loss, lev och känn! Du dansar till härliga afrikanska rytmer med enkla rörelser och många repetitioner! Du behöver ingen partner utan dansar själv utefter egen förmåga.

kl 12:00 – 13:30 Lunch

kl 13:30 – 14:30 Föreläsning: Healthy Happy Living
Annika Kvist delar sina bästa råd och tips för att komma igång med en hälsosam livsstil. Hon har sedan många år tillbaka arbetat med fyra nycklar som har hjälpt henne att hitta en balans i en hektisk vardag. De är: mindfulness, mat, motion och målsättningar.

kl 14:45 – 15:45 Let’s Bollywood
Med Annika Sjöö
Bollywood är en indisk dans som har skapat sin egen genre genom dansen i de indiska filmerna. I Let’s Bollywood lär du dig att dansa som i filmerna från Bollywood! Välkommen till en färgsprakande värld med härliga rörelser och musik. Du behöver ingen partner utan dansar själv.

kl 15:45 – 16:15 Nyttigt mellanmål

kl 16:15 – 17:30 Yinyoga ”Dansa i din egen rytm”
Med Åsa Nyvall
En härlig yinyogaklass där fokus ligger på att stärka dig i den du är. Se på dig själv med kärleksfulla ögon, med en förhoppning om att du skall lämna klassen och känna dig stolt över att du är just du. Ingen annan. Bara du! Yinyogan är meditativ och har en lugnande effekt på både kropp och själ. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att lugna sinnet. Vi vill komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna, vilket uppnås genom att vi inte strävar efter att prestera och gå djupt in i positionen, utan istället hålla varje position en längre stund där kroppen naturligt vill vara. Yin yoga passar alla. Du utgår från dig själv och var du befinner dig just för dagen.

kl 17:45 – 18:45 Detox Yoga
Med Annika Kvist
Ett pass med fokus på rotationer och inversioner för att stärka upp kroppen och arbeta med detox.

Fram till klockan 20:00 har du möjlighet att ta ett uppfriskande dopp i havet. Bastun på bryggan står varm för dig!

kl 20:00 Gemensam middag – En hälsosam buffé som avslutning på dagen.


Söndag 29 mars

kl 07:00 – 07:30 Salt morgonpromenad
Välkomna sommartiden – Vi väcker kropp och sinne med en uppfriskande skön promenad vid havet.

kl 07:45 – 08:30 Morgonmeditation ”Det blir bra ska du se”
Med Åsa Nyvall
En rofylld stund där sinnet och kroppen får välbehövlig vila, samtidigt som du kanske hittar spännande och värdefulla svar inuti dig.  Begränsat antal platser, förbokas.

kl 07:00 – 09:30 Frukost

kl 09:30 – 10:30 Let’s Jive!
Med Annika Sjöö
Energifylld dansklass uppbyggd på steg ifrån dansen jive! Fokus ligger på träningseffekten och glädjen i dansen. Du behöver ingen partner utan dansar själv.

kl 10:30 – 10:45 Förfriskningar

kl 10:45 – 11:35 Yoga Energy
Med Annika Kvist
Energifylld klass med sommarljus i sinnet! Ett pass med energi, flöden som skapar värme och rörelse i kropp och sinne. Vi jobbar synkroniserat med rörelser och andning.

kl 11:45 – 12:45 Yinyoga ”Glädje, bus och upptåg”
Med Åsa Nyvall
Allt behöver inte alltid vara så allvarligt. Lite mer lek och bus i tillvaron kan göra underverk med vårt mående. Under klassen tillåter vi oss att komma i kontakt med det som gör oss glada. Hittar pirret i magen och sätter leendet på plats.
Gemensam avslutningsklass – Tack för oss!

kl 12:45 – 15:00 Brunch för den som vill – 135/person

12.00 – 15.00  Söndags SPA-special!  Stressa inte iväg utan unna dig en avkopplande avslutning på en skön yoga-helg! Varma hällar, bastu och tempererat bad med havsutsikt.
Boka in dig på SPA Horisont till specialpris, komplettera med skön behandling.

Medtag gärna egen Yoga-matta, begränsat antal finns att låna. Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

ActionZone [SeaClub]

20 feb - 10:00 - 18:00

Skattjakt [SeaClub]

20 feb - 14:30 - 15:00

Poolplay [SeaClub]

20 feb - 15:30 - 16:30