Yogafusion TanumStrand 19 - 21 oktober

Yogadagar vid havet

Ett fantastiskt tillfälle att fylla på energiförråden med en stärkande och avkopplande yogahelg precis vid strandkanten, mitt i den bohuslänska skärgården.

Till Yogafusion är du välkommen både som nybörjare och mer erfaren utövare. Under ledning av välkända lärare kommer du att få möjlighet att utforska flera olika yogaformer, meditation, vara med på workhops och mycket mer.

En weekend med massor av Yoga, gott sällskap, underbar natur och hälsosamma menyer!

Kika på programmet boka pass

 

PRISER YOGAFUSION FRE – SÖN
 • Yogafusion hela eventet boende hotell från 3.795 kr/pers
 • Skaldjursbuffé på fredag tilläggspris:  295 kr
 • SPAentré specialpris för Yogadelatagare: 295 kr
Detta ingår i Yogafusion 19 – 21 oktober
 • Alla klasser/aktiviteter 19, 20 och 21 oktober
 • 2 nätter, del i dubbelrum på hotell
 • 2 hotellfrukost, lunch på lördag och 2 mellanmål
 • 2 middagsbuffé fredag & lördag kväll med möjlighet att boka till skaldjursbuffé på fredag
Boka 19-21 okt
PRISER YOGAFUSION LÖR – SÖN
 • Yogafusion boende hotell från 2.695 kr/pers
 • SPAentré specialpris för Yogadelatagare: 295 kr
 Detta ingår i Yogafusion  20-21 oktober
 • Alla klasser/aktiviteter 20 – 21oktober
 • 1 natt, del i dubbelrum på hotell
 • 1 hotellfrukost och 1 lunch, 2 mellanmål
 • Middagsbuffé på lördag
 • Entré till Stora Blå (inomhusbad)

 

 

Boka 20-21okt
PRISER DAGSBILJETTER –
 • YogaFusion dagsbiljett 19 -21 okt inkl alla aktiviteter, 1 lunch och 1 mellanmål  1.895kr
Yogafusion – Dagsbiljett

Boka dagsbiljett till Yogafusion på TanumStrand. Ett urval platser har vi reserverat för er som bor i närområdet och vill besöka Yogaeventet över dagen. Passa på, antal platser är begränsade och det är först till kvarn som gäller. Erbjudandet gäller: Alla helgens klasser/aktiviteter inkl lunch lördag och 1 mellanmål.

 

Boka Dagsbiljett 19-21okt

Yogayama startade 2004 och är idag Skandinaviens största yogaskola. Yogayama erbjuder ett brett utbud av yoga klasser och workshops för alla nivåer med namnkunniga lärare och gästföreläsare från hela världen, behandlingar, ayurveda kurser och certifierade utbildningar Yogayama Teacher Training. 

Yogafusion TanumStrand är framtaget i samarbete med Ulrica Kollberg och Yogayama. Läs mer om Yogayama

Ulrica Kollberg arbetar med det Personliga Ledarskapet utifrån olika mentala verktyg. Under Yogafusion föreläser Ulrica om mental träning och leder bland annat meditationer.

Yogafusion TanumStrand är framtaget i samarbete med Ulrica Kollberg och Yogayama. Läs mer om Ulrica Kollberg

Catarina Olvenmark

Yogan har varit en del av Catarinas liv under drygt 15 år och hennes yogapraktik har framför allt sina rötter i Bhakti yoga. Hon har kontinuerligt utbildat sig och är diplomerad yogalärare genom Yogayamas Teacher Training RYT 200 (godkänd av Yoga Alliance) samt vidareutbildad inom yin- och restorative yoga. Catarina har en gedigen erfarenhet som HR chef och CSR chef haft ledande befattningar inom retail de senaste 20 åren. Som franshisetagere driver hon nu med sitt team Yogayama Göteborg. Hon vill med studion i Göteborg sprida Yogayamas kunskap och kultur vidare.

Ulrika Friberg

Ulrika som har över tio års erfarenhet av att undervisa i större och mindre yogaklasser har genom åren hunnit studera och utöva flera olika yogastilar och traditioner. Ulrika är diplomerad yogalärare genom Yogayamas Teacher Training RYT 200 (godkänd av Yoga Alliance) samt vidareutbildad inom gravid-, yin- och restorative yoga. Ulrika är leg barnmorska och har vidarutbildning inom samtalsterapi, KBT, psykoprofylax, m.m. Hon kombinerar sina kunskaper och möter såväl patienter som deltagare i olika livsfrågor.

Ulrica Kollberg

Ulrica Kollberg har flerårig erfarenhet som ledare inom näringslivet, Professionell ICF Coach, NLP Practitioner och Mindfulnessinstruktör. Ulrica arbetar idag uteslutande med det Personliga Ledarskapet utifrån en rad olika mentala verktyg. Genom föreläsningar, teamutveckling, workshops, kurser, resor och coaching för både företag och privatpersoner vill Ulrica inspirera till en ökad förståelse för tankens kraft och för den egna förmågan till självledarskap, hälsa och välmående. Ulrica är diplomerad yogalärare genom Yogayamas Teacher Training RYT 200 (godkänd av Yoga Alliance) samt vidareutbildad inom yin yoga (50h).

Monika Björn

Med mer än 25 års erfarenhet inom träning är Monica en av Sveriges mest välkända tränings- och yogaprofiler. I slutet av -90talet början av 2000-talet introducerade Monika träningsformen spinning i Europa, Mellanöstern, Asien och Australien, samtidigt som hon tog examen i idrottsvetenskap (fil.kand) och ett högskolediplom i psykologi. Monika har praktiserat yoga sedan 1998 och är utbildad i ett flertal yogaformer. I januari 2017 släppte Monika sin första bok: ”Yoga för dig som tränar”, som sålde slut på mindre än 3 månader. Den 18 oktober 2018 släpps Monikas andra bok ”Stark genom klimakteriet – fysiskt, psykiskt och mentalt” (Norstedts).

Paulina Dunker

Med en bakgrund som dansare och som ishockey-spelare har fysisk aktivitet, hälsa och kost alltid varit viktiga delar i livet. Efter ett antal knäskador fann Paulina läkningen i yogan och brinner numera för den helhetssyn på livet och hälsan som yogan erbjuder. Utöver arbete inom administrationen och som yogalärare på Yogayama arbetar Paulina även med massage och healing och hennes önskan är att förmedla den glädje och läkning som yogan har att ge – i alla möten, vare sig det är på mattan eller i det vardagliga livet. Yogalärare +500 timmar RYT.

Pia Lund

Pia är utbildad idrottsledare, yoga- och meditationslärare och alternativ terapeut med olika inriktningar. Hon har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta med hälsa på individ- och gruppnivå. Pia kom i kontakt med yoga i 2002 och har 500 timmar utbildning genom Yogaskolan. Hennes önskan är att så ett frö av ljus som bringar självkännedom och glädje.  Sommartid hittar ni Pia på supbrädan i skärgården när hon håller supyogaklass eller som guide på en paddeltur. Pia vandrar även den shamanska vägen och hennes shamanska namn är Courage – Dansande krigaren.

Mariell Ehlin

Född och uppvuxen i norra Sverige. Mariell har bott och arbetat en stor del av sitt liv i Kalifornien. Sedan 2006 undervisar hon klasser runt om i Göteborg och håller regelbundet utbildningar och retreats både i Sverige och utomlands. 2015 ingick hon i lärarteamet i Yogayama Teacher Training. Mariell reser med jämna mellanrum till New York för vidareutbildning och inspiration och under åren har hon studerat med flera av världens främsta yogalärare. Att få bidra till andra människors hälsa och välmående är drivkraften bakom Mariells arbete som yogalärare.

Jenny Klockare Rossby

Jenny driver företaget Roocamp som erbjuder rolig, effektiv och utmanande funktionell träning med naturen och din kropp som enda redskap. Jenny är instruktör och löpcoach och har följande utbildningar: S.A.F.E Gruppträningsinstruktör, Runfeeling Academy (löpcoach), Crossnature instuktör, kostrådgivare genom Pauluns. Hos Yogayama är hon en återkommande gästföreläsare och löpcoach på klassen Yoga & Run.

Shay Peretz

Born in Israel and raised In Argentina, arriving to Stockholm in 2012 from Venice California. Shay has been in his practice for over 20 years. With teachers and influences Ranging From Forrest Yoga, Vinyasa Flow and Bhakti Yoga and influence and teachers across studios in the US. Shay’s practice and style of teaching has evolved from a prolonged residency at Green Gulch Zen Center – a Suzuki Roshi, Soto based Zen Monastery in the San Francisco Bay Area and his experience has a mountain guide in the Sierra Nevada Mountain range in California. The want to serve and share these influences of Nature, climbing, Zen and a respect for the light in all, has brought Shay to Stockholm where he teaches weekly session at nomerous studios in the city.

Sam Aziz

Med Ashtanga Yoga som grund har Sam utövat yoga sedan 2004, och nu med flera andra yogaformer som inspiration på yogamattan. Yogan som du möter på hans klasser är mjuk och dynamisk, hjärtkännande och stark, insiktsgivande och frigörande. Och alltid med glimten i ögat som får dig att le när du möter motstånd! Sam har under flera år undervisat yoga på olika anläggningar både i Sverige och internationellt. Han medverkar årligen på retreat i egen regi och håller i workshops tillsammans med andra erfarna yogalärare. Han har alltid haft ett stort intresse för kroppens förmåga att läka sig själv. Med denna bakgrund har han en bred kunskapsbank om kroppen, vilket han applicerar under sina klasser. Han guidar dig på den nivå där din yoga är; oavsett om du är ny till yoga, för stel eller avancerad!

17 Okt

Motionssim

07:00 - 09:00
17 Okt

Bastubad och havsdopp

13:00 - 19:00
18 Okt

Motionssim

07:00 - 09:00