West Sweden Action Weeks Training Camp 8 - 10 maj

8-10 maj slår underbara TanumStrand i Grebbestad upp portarna för årets häftigaste träningshelg – West Sweden Action Weeks Training Camp. En helt ny typ av träningstillfälle där du frossar i kvalitativ träning, men där det också finns möjlighet att prova på uthållighetssporter som du kanske inte testat tidigare.

Sverige Springers programledare Andreas Odén och Anna & Emil Jönsson Haag är värdar för träningshelgen West Sweden Action Weeks Training Camp. Det blir en helg fullmatad med träning – ett pass fredag eftermiddag, dubbla pass lördag och ett pass söndag, dessutom bjuder några av helgens tränare på intressanta föreläsningar.

Boendet på TanumStrand i Grebbestad, i norra Bohuslän, håller högsta kvalitet. Du kan bo i stuga eller på hotellet. Välj det alternativ som passar dig, din familj eller ditt kompisgäng bäst.

Välkomna till årets mest varierade och stjärnspäckade träningshelg för motionärer!

PRISER TRAINING CAMP  8-10 maj

Ord. pris för dig som bor i stuga från 3 995:- per pers*
Ord. pris för dig som bor på hotellet från  4 395:- per pers**

*Du kan bo i 4-bädds eller 6-bäddsstuga. TanumStrands 6-bäddsstugor har tre sovrum som kan användas som enkelrum. Gemensamt allrum och Wc/Dusch.
**Enkelrumstillägg på hotellet 600:- per person 

INNEHÅLL

Detta paket lämpar sig bäst om du anmäler dig själv eller ett sällskap där alla ska vara med på West Sweden Action Weeks Training Camp. 

 • Välkomstmiddag fredag
 • Frukost lördag, söndag
 • Lunch lördag, söndag
 • Middag med program lördag
 • Havsnära logi (stugor eller hotell)
 • Alla träningspass och föreläsningar
 • Lån av utrustning till vissa pass
 • Entré till inomhusbadet Stora Blå och gym

Möjlighet att boka till SPAentré med träningsrabatt för endast 250:- per person (Från 16 år)

Boka

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

PRISER FÖR MEDFÖLJANDE  8-10 maj

för dig som bor i stuga från 2 485:- per person*
för dig som bor på hotellet från  2 890:- per person**
för barn 4 – 11 år stuga/hotell 1 050:- per person

*Du kan bo i 4-bädds eller 6-bäddsstuga. TanumStrands 6-bäddsstugor har tre sovrum som kan användas som enkelrum. Gemensamt allrum och Wc/Dusch.
**Enkelrumstillägg på hotellet 600:- per person 

 INNEHÅLL

Detta paket lämpar sig bäst, om en i gruppen, paret eller familjen ska delta i West Sweden Action Weeks Training Camp, och ni andra kommer för att njuta av skärgårdsdagar.

 • Välkomstmiddag fredag
 • Frukost lördag, söndag
 • Lunch lördag, söndag
 • Middag med program lördag
 • Havsnära logi (stugor eller hotell)
 • Entré till inomhusbadet Stora Blå och gym

Möjlighet att boka till SPAentré  (Från 16 år), medföljande till ordinarie pris, träningsdeltagare 250:- per person

Boka

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Ett prisvärt alternativ

Om du vill boka West Sweden Action Weeks Training Camp och bo i stuga tillsammans med andra deltagare som du inte känner sedan tidigare, rekommenderar vi att du mailar din bokning. I de flesta stugor kan man bo i eget rum.

Boka plats i stuga

 

 

Åk kollektivt till TanumStrand

Vi tror på framtiden och arbetar hårt för att minska vår påverkan på miljön. Res gärna kollektivt till Tanum Station eller Tanum Shoppingcenter där vi erbjuder transfer till och från TanumStrand i anslutning till start och sluttider för eventet.

Läs mer

 

 

Träningspass att välja på

Nivåanpassade träningar

Varje träningstillfälle är nivåanpassat, så vare sig du vill ge allt du har i en sport som du behärskar till fullo, eller pröva på för första gången så finns det träning för dig. Samtliga sporter (traillöpning, paddling, swimrun, cykling och rullskidor) erbjuder avancerade pass och samtidigt tillfällen för nybörjare att testa en ny gren. Läs mer om passen längre ner.

Det är lopparrangörerna i West Sweden Action Weeks som bidrar med sina allra bästa tränare och coacher. Vad sägs om att åka rullskidor med Calle Halfvarsson, cykla med Mattias Reck, paddla med Danny Hallmén eller springa tillsammans med trailbröderna Backa. Dessutom kommer Anna och Emil Jönsson Haag delta i samtliga pass.

”Vi vill att så många som möjligt ska upptäcka glädjen med att röra på sig, och att få göra det tillsammans i den här miljön, med de här tränarna, det är inget annat än ett kanonupplägg”,
säger Anna & Emil Jönsson Haag.

 

TV-inspelning under helgen

I samband med West Sweden Action Weeks Training Camp spelar Sverige Springer in ett TV-program som sänds på Sportkanalen, TV4 Play, C More och på sverigespringer.se. Det proffsiga filmerna från TV-programmet får du ta del av under de gemensamma samlingarna.

”Det är svårt att hitta ett bättre sätt att kombinera träning på högsta nivå med möjligheten att prova på andra grenar och idrotter. Att få ge järnet tillsammans med några av landets mest meriterade och inspirerande tränare, och samtidigt ges möjlighet att invigas i andra sporter, och göra det tillsammans med likasinnade är i alla fall för mig en drömhelg”,
säger Andreas Odén som älskar att få utmana sig själv i nya sammanhang.

 

Träningspass att välja bland

Under West Sweden Action Weeks Training Camp kan du träna traillöpning, paddling, swimrun, cykling och rullskidor. Varje sport erbjuder pass i två olika nivåer – lätt för nybörjare och avancerat för mer erfarna utövare.

Läs mer om träningspassen

Passbeskrivningar

 

Se hela programmet 8-10 maj

program 8-10 maj

 

 

Tränare/föreläsare

Under träningslägret kommer du att träffa ett gäng meriterade tränare och föreläsare, bland annat:

Anna & Emil Jönsson Haag

Anna och Emil är två av Sveriges mest folkkära idrottare och har tillsammans en gedigen samling medaljer från SM, VM och OS. För några år sedan lade de elitkarriären inom längdskidåkning på hyllan. 2019 blev de föräldrar och får nu lära sig allt om att få ihop livspusslet med barn och träning.

Andreas Odén

Andreas blev känd som sportjournalist på TV4 och gick efter många år vidare till att skapa ett eget produktionsbolag tillsammans med en vän. Han har alltid varit intresserad av idrott och programleder sedan 2010 Sverige Springer som är en inspirationskälla till träning för alla.

Calle Halfvarsson

Det senaste decenniet har Calle varit en av Sveriges mest framstående skidåkare på herrsidan. Flera gångar har han stått överst på prispallen i världscupen. Han är även en duktig rullskidåkare och blev 2019 trea i Alliansloppet i Trollhättan – världens största rullskidlopp.

David & Joel Backa

Tvillingbröderna David och Joel vet vad som krävs för att gå från nybörjare till löparveteraner. De höll sig länge till sina sporadiska pass på 5-10 km, men bestämde sig en dag för att anmäla sig till ett fjällmaraton. Idag har de sprungit över 30 fjällmaror och blivit välkända profiler inom traillöpning.

Danny Hallmén

Det är en mäktig meritlista som Danny hunnit bygga upp inom paddlingsidrotten. Eller vad sägs om; EM-brons i Quadrathlon, världsrekordhållare på 24h paddelmaskin, förbundskapten och tränare inom landslaget, samt tränare på Sveriges enda riksidrottsgymnasium för kanotister?

Mattias Reck

Mattias är en av Sveriges mest erfarna cykeltränare och en uppskattad föreläsare. Han har tidigare varit förbundskapten för landsvägslaget och just nu tränar han några av världens bästa cyklister under WorldTour. Han är även aktuell med olika träningsprogram inför Vätternrundan.

West Sweden action week

West Sweden Action Weeks

West Sweden Action Weeks pågår 8 aug – 6 sept 2020 och innefattar Alliansloppet MTB, Alliansloppet Rullskidor, Dalslands Kanotmaraton, Dalsland Gravel Race, Icebug Xperience, Velofondo Vårgårda och 10 Island Swimrun. Det är en folkfest där alla får vara med, där hållbarhet står i första led och med miljöer som slår deltagarna med häpnad. Utmana dig själv genom att delta på ett eller flera lopp.

Läs mer om loppen här!

West Sweden Action Weeks

 

Foto Roger Borgelid

Ta med familj och vänner

Träningsintresserad eller inte – det finns mycket att göra i området. Bjud med din sambo, barn eller bästa vännen och låt dem upptäcka Bohuslän medan du tränar. Gör en dagstur med båtluff ut till Väderöarna eller Koster, upptäck familjeäventyren i Expedition Bohuslän, vandra en etapp längs Kuststigen eller testa fiskelyckan under en skaldjurssafari till havs.

Läs mer

Vattengympa

24 feb - 17:45 - 18:30

Havsbadsritual

24 feb - 18:00 - 18:30

Core

25 feb - 17:15 - 17:45