Njut av västkusten på Skärgårdshotell!

Upplev en härlig västkusthelg 2-4 juni, med båttur och intressant föreläsning om fiskar! I detta paket har vi samlat mycket av det bästa västkusten kan bjuda på. Här kan du njuta av försommarens sköna solstunder från vår terass med vacker utsikt. Gör en promenad längs havskanten bland sjöbodar och stränder och följ med på en skärgårdstur från TanumStrands egen brygga.

Pris från 1.695 kr/pers
I helgpaketet ingår havsnära hotellogi med frukost och goda menyer, båttur och föreläsning. Passa också på att boka till ett avkopplande besök på SPA Horisont.

 

PRISER
  • Västkustpaket en natt, med ankomst lördag 3/6, från 1.695 kr
  • Västkustpaket två nätter, med ankomst fredag 2/6, från 2.790 kr

Entré till SPA  bokar du till innan ankomst. 345 kr/person

Ingår i Västkustpaketet
  • Havsnära hotellogi med frukost
  • Skaldjursbuffé fredag 2/6
  • Trerätters middag lördag 3/6
  • Skärgårdstur som utgår från vår egen brygga, lördag 3/6
  • Föreläsning om havsfiskets fantastiska värld, lördag 3/6

 

Paket en natt  Paket två nätter 

 

För aktiviteter se kalendern 

 

Koppla av i SPA Horisont

Ge tid till varandra eller unna dig en egen stund med total avkoppling. På SPA Horisont finns pooler, bastubad, ljusrum och relaxytor och liten trevlig buffé med frukt och te. Förboka den tid på dagen som passar dig bäst. För mer information kontakta bokning@tanumstrand.se

SPAentré Pris 345 kr/pers. Träningspass och gym är kostnadsfritt. Se SPAmeny för behandlingar

Skärgårdstur med m/s Sara

Upplev skärgården från en trevlig charterbåt. Sehlins Charter tar med dig på en tur bland kobbar och skär med m/s Sara. Turen avgår från TanumStrands brygga.  Se, känn och upplev salta vindar och vårsol till havs!

Lördag 3 juni kl 14
Båtturen är gratis för dig som bokar Västkustpaketet.

 

”Fiske på västkusten – från strandkant till 500 meters djup”

En resa i havsfiskets fantastiska värld tillsammans med Fredrik von Elern. Föreläsningen är gratis för dig som bokar Västkustpaketet.

Lördag 3 juni kl 16.30

Skaldjursbuffé  fredag 2 juni

Vad vore Västkusten och Bohuslän utan skaldjur? Med fiskehamn i Grebbestad och havet som närmsta granne har vi tillgång till färskaste råvaror. Som vanligt frestar vi med vår omtalade skaldjursbuffé där havets alla frukter 
samsas med mustiga tillbehör på ett dignande buffébord. Vi dukar upp med kräftor, räkor, musslor, krabba och mycket annat gott.

Vår skaldjursbuffé dukas upp på fredag, så vi rekommenderar att du kommer redan då för att få med dig denna smakrika upplevelse.

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Besök gärna Tanum hällristningar , en av Bohusläns stoltheter. Lagom till påsk öppnar Vitlycke museum för säsongen. Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan.

Se vår kalender för aktiviteter som du kan boka till!

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Evenemangskalender