Sillprovning med matkonnässören Peter Harryson!

Upplev en härlig västkusthelg, med smakrik sillprovning i sällskap av Peter Harryson! I detta paket har vi samlat mycket av det bästa västkusten kan bjuda på, och då står ju självklart havets läckerheter i fokus.

Det blir ett härligt sillagille under ledning av självaste Peter Harryson. Här spelar sillen huvudrollen, men Peter kommer också att krydda provningen med både fakta och berättelser om sillens roll i Sveriges historia.

Om du väljer att checka in på lördag, ingår en hotellövernattning med frukost , trerättersmeny på lördagskvällen och sillprovning/föreläsning i paketet.

Just nu kan västkustpaketet med sillprovning bokas :
9 mars 2019

PRISER
  • Västkustpaket en natt, med ankomst lördag, från 1.525 kr
  • Västkustpaket två nätter, med ankomst fredag, från 2.405 kr

Priset är baserat på det ankomstdatum och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg tillkommer.

Ingår i Västkustpaketet
  • Havsnära hotellogi med frukost
  • Skaldjursbuffé fredag
  • Sillprovning med Peter Harryson lördag kl 16
  • Trerätters middag lördag
Paket en natt  Paket två nätter 

 

 

”Sillaprôve med Peter Harryson”

Peter Harryson är en inspirerande person, känd som både skådespelare, sångare och som matälskare. Genom åren har han medverkat i både filmer, tv-serier och teateruppsättningar, samt spelat in skivor och turnerat med sina visor.

Peter är synonym med sill efter att ha jobbat med Klädesholmens Sill och varit ordförande i silljuryn ”Årets Sill” i flera år. Han äter sill flera gånger i veckan, klara inläggningar är en favorit, och tycker att denna fantastiska matfisk förtjänar större uppmärksamhet. Vi är därför väldigt stolta över att han vill göra denna sillprovning med oss här på TanumStrand; eller sillaprôve, som han själv säger.
Lördag kl 16

Skaldjursbuffé på  fredagar

Vad vore Västkusten och Bohuslän utan skaldjur? Med fiskehamn i Grebbestad och havet som närmsta granne har vi tillgång till färskaste råvaror. Som vanligt frestar vi med vår omtalade skaldjursbuffé där havets alla frukter 
samsas med mustiga tillbehör på ett dignande buffébord. Vi dukar upp med kräftor, räkor, musslor, krabba och mycket annat gott.

Vår skaldjursbuffé dukas upp på fredag, så vi rekommenderar att du kommer redan då för att få med dig denna smakrika upplevelse.

Koppla av på SPA Horisont

Ge tid till varandra eller unna dig en egen stund med total avkoppling. På SPA Horisont finns pooler, bastubad, ljusrum och relaxytor och liten trevlig buffé med frukt och te. Förboka den tid på dagen som passar dig bäst. För mer information kontakta bokning@tanumstrand.se

SPAentré Pris 345 kr/pers. Träningspass och gym är kostnadsfritt. Se SPAmeny för behandlingar

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Besök gärna Tanum hällristningar , en av Bohusläns stoltheter.

Se vår kalender för fler aktiviteter.

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

16 jan

Motionssim

07:00 - 09:00
16 jan

Bastubad och havsdopp

10:00 - 19:00
16 jan

SPA Horisont

10:00 - 19:00