vårdeal

Rum & frukost från endast 695 kr

Våren är här och det vill vi fira med dig! Kommande helger har du möjlighet att boka Rum & frukost till våryra priser. Välj ankomst någon av följande dagar: 20, 21, 27,  28,  29, 30 april, 4 maj och 5 maj.

Havsnära hotellogi i dubbelrum inkl. frukost från endast 695 kr/pers

Nu har solens första varma strålar hittat till TanumStrand, kvällarna är långa och ljusa och det är fortfarande bästa skaldjurssäsong. Yoga, träning och entré till badanläggningen Stora Blå ingår i priset. Fyll på med energi och unna dig en vårhelg vid havet.

Passa på – skynda fynda!
Vårdeal avser begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller!

 

PRISER
  • Pris från 695 kr/pers och natt (del i dubbelrum)
Detta ingår i VÅRDEAL
  • Havsnära hotellogi och stor frukostbuffé
  • Yoga och träning
  • Entré till badet Stora Blå
Boka deal
Skaldjur på fredag och kräftkok på lördag
Skaldjuren är vår stolthet. På fredagar dukar vi upp en generös buffé med kräftor, räkor, musslor, krabbor och mycket annat gott i restaurang Latitud 58°. Med Skagerrak som närmsta granne har vi tillgång till färskaste råvaror.
Lördag eftermiddag kan du avnjuta nykokta färska havskräftor på bryggan utomhus i vårsolen. En matupplevelse utöver det vanliga!
Boka till ett SPAbesök

Vill du boka till ett avkopplande spabesök eller en behandling på Spa Horisont? Det finns spatider för att njuta på egen hand. Om du vill säkra din plats, så förboka din tid innan ankomst via länk nedan. Spabehandling bokar du enklast via hemsidan. Välj din favoritbehandling från spamenyn och den tid som passar dig.

Spaentré 345kr/pers. Läs mer och boka dagspa
Spabehandling.
Läs mer och boka behandling

Yoga och träning

Du som är hotellgäst på TanumStrand har möjlighet att delta i morgonyoga och träningsklasser utan extra kostnad. Besöker du oss den 4 – 5 maj kan du vara med på en hel träningshelg – wellbeing-weekend med Pia Lund – två dagar fullmatade med träningspass och yoga som passar alla nivåer. Läs mer om träningspass och aktiviteter i kalendern.

Läs mer
Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

25 Apr

SPA Ritual

16:00 - 17:00
26 Apr

SPA Ritual

16:00 - 17:00
26 Apr

Vattengympa

17:30 - 18:15