träningsweekend

Träna med TaudienTraining 6-7 april

Taudien Training  bjuder på en riktigt kul, svettig och innehållsrik träningsweekend mitt i Bohusläns vackra skärgård –  massor av roliga och varierande pass på alla nivåer. 

Varva träning, föredrag, inspiration, frisk luft, god mat och härlig gemenskap. Till detta event välkomnar vi alla, oavsett om du är vältränad eller önskar komma i bättre form, reser själv eller tillsammans. Utbudet på träningspass är stort och du kan alltid välja på parallella ass med olika nivå och inriktning. På programmet finns allt från Yoga, dans till WOD och löpträning. Passen hålls både ute i det vackra landskapet och inomhus. Vi varvar med föreläsning om motivation och träning.

Frukost, lunch middag, fika och havsnära logi ingår i paketet. Lördag kväll serveras en hälsosam och läcker meny  i Restaurang Latitud 58°. 

Programmet genomförs av instruktörer från TaudienTraining.

Njut lite extra och kom en dag tidigare.
På fredag kväll serveras skaldjursbuffé med färska salta delikatesser från egna vatten. Kom redan på fredag och inled helgen med en läcker skaldjursfest.

 

PRISER
 • Träningsweekend med Taudien, måltider och boende hotell, dubbelrum från 2.595 kr 
 • Kom redan fredag 5 april, skaldjursbuffé, övernattning och frukost tillägg 1200 kr 
INNEHÅLL
 • Välkomstfika
 • Lunch lördag
 • Eftermiddagsfika lördag
 • Tvårättersmiddag lördag
 • Havsnära logi stuga/hotell
 • Frukost söndag
 • Lunch söndag
 • Alla träningspass och föredrag
 • Entré till inomhusbadet Stora Blå och gym
Boka nu

 

Program för träningsweekend med Taudien Training

Lördag 6 april

9.30 Välkomstfika

10.00 Välkomstmöte – Träffa instruktörerna och få information om helgen

10.30 – 11.15 Yoga med Jessica – Ett skönt yogapass för styrka, balans och rörlighet. Skön start på dagen som mjukar upp kroppen och lär dig fokusera på att vara i nuet. Passet avslutas med avslappning.

eller

10.30 – 11.15 Tabata med Karin – Funktionell träning i intervallform där styrkeövningar blandas med explosiva och konditionshöjande övningar. Vi använder oss av vår kroppsvikt samt fantasifulla gummibandsövningar.

 

11.30 – 12.15 Box med Karin – Tufft pass där vi arbetar med slag och sparkar med hjälp av handskar och mitzar- massor med energi och glädje!

eller

11.30 – 12.15 Skadeförebyggande träning med Louise – Identifiera dina svaga länkar och få verktyg till att förbättra dessa. Passet är inriktat på styrka kring axlar, höfter och knän.

12.15 – 13.15 Lunchbuffé

13.15 – 14.00 Föreläsning med Karin 100 % mot målet! Karin berättar om hur det är att träna 100 % målinriktat, att sätta ett mål och att se till att nå dit. Hur motivationen kan hållas vid liv när den egentligen tryter. Med en bakgrund inom styrketräning tipsar Karin också om hur du kan träna upp din kropp som du vill – att allt är möjligt!

14.15 – 15.00 Core med Jessica Stärk upp kroppens kärna med de viktiga mage- och ryggmusklerna.

eller

14.15 – 15.00 Dansmix med Karin och Louise Energifullt pass fulladdat med olika dans – och musikstilar. Enklare steg och koreografier där alla ska kunna hänga med.

15.15 – 16.00 WOD utomhus med Karin – Crossfit inspirerat pass där du arbetar igenom hela kroppen genom olika block som utförs på tid. Du själv bestämmer hur intensivt du arbetar och kan få det riktigt tufft om du så önskar.

eller

15.15 – 16.00 Barre Move med Louise – En klass med inspiration från balett, yoga och funktionell träning. Du tränar styrka, kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans samt kommer förbättra din hållning. Graciöst och underbart!

16.10 – 16.30 Stretch med Louise – Avsluta din träningsdag genom nedvarvning och en skön stretch för kroppens alla muskler.

16.30 Fika och egen tid med ex SPA (entré 345 kr/pers kan bokas till)

19.30 Tvårätters middag

 

Söndag 7 april

07.15 – 08.15 YinYoga med Jessica – Denna yoga öppnar sakta upp bl.a. stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Yin yogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne.

eller

07.30 – 08.00 Morning cardio med Louise – Enkla steg och rörelser där vi väcker kroppen och får upp pulsen till härlig musik.

eller

07.30 – 08.00 Morgonjogg med Karin – Njut av Bohusläns vackra kust genom en skön joggingtur bort till Grebbestad längs med klippor och strand.

08.00 – 09.30 Frukost Hotellets goda frukostbuffé

09.30 – 10.15 Kontorsyoga med Jessica – Smält din frukost samtidigt som du får in rörlighetsövningar och kunskap i hur du i din vardag med små medel kan ge dig själv bästa förutsättningar. Sittande yoga med olika positioner där du får en övningsbank att använda i din vardag. Övningarna växlas med andningsövningar som ger goda förutsättningar inför stressiga kontorsdagar.

 

10.30 – 11.15 Funktionell Cirkel utomhus med Karin och Louise -stationsträning där vi använder oss av TanumStrands hinderbana som några stationer. Vi arbetar igenom hela kroppen och växlar styrke- och pulsövningar om vartannat.

eller

10.30 – 11.15 Zumba med Jessica -Enkla och glada steg till latinamerikansk musik.

 

11.30 – 12.30 Les Mills Body Balance med Jessica – En blandning av yoga, tai chi och pilates. Kontrollerad andning, koncentration och en noggrant strukturerad serie med rörelser till härlig musik gör att du känner dig centrerad och harmonisk.

eller

11.30 – 12.30 Endurance och stretch med Karin Uthållighetsträning där vi tar oss runt i fantastisk natur längs med havet in till Grebbestad. Vi varvar löpningen med roliga och utmanande styrkeövningar. Oavsett väder så tränar vi ute!

12.40 – 13.00 Avslutning för helgen! – Motiverande avslutande ord och en överraskning att ta med sig hem.

13.15 – 14.15 TanumStrands goda Brunch

 

OBS! Programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

Taudien Training

Taudien Training är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. TaudienTraining har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med sig av det bästa av dessa världar genom träningsweekends och resor. Denna gång på TanumStrand! Läs mer om TaudienTraining.

Marlene Taudien

Marlene driver Taudien Training  tillsammans med sin man och tillika instruktör Adam Taudien.

Louise Nilsson 

Sportmanagement och att instruera grupper i träning är det som Louise brinner för.  Louise instruerar inom styrkeklasser, olika varianter av core och aqua samt den balettinspirerande klassen Bare Move. Hon har en bakgrund som konståkerska och inom tävlingshopprep. Louise uppskattas för sin utstrålning, sin tydlighet och sitt lugn.

Karin Lindgren

Karin bjuder på en stor portion av spontanitet, glädje och energi. Med över 15 års erfarenhet som instruktör samt med bakgrund och uppväxt inom den estetiska världen är dans något som ligger Karin varmt om hjärtat. Det ska vara glädje med träning! Då Karin tidigare tillhört Sveriges fitnesselit besitter hon stora kunskaper inom träningens disciplin och vet vad det innebär att arbeta hårt för att nå sina mål både inom kost och träning.

Jessica Nylén

Superkvinnan som arbetar som sjuksköterska under nätterna för att hinna med familj och största fritidsintresset träning under dagarna. Instruerar väldigt brett med yoga-, vatten-, dans- och styrkeklasser.  För Jessica handlar träningen om så mycket mer än bara styrka och kondition. Det handlar även om att utmana sig, att kunna lyssna inåt och lära känna sig själv. Jessica har 20 års erfarenhet som instruktör och har varit med på flera resor för TaudienTraining. Jessica älskar helheten med att lära känna alla även utanför träningsgolvet och glädjen som träningsresor för med sig.

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

21 feb

Motionssim

07:00 - 09:00
21 feb

Bastubad och havsdopp

10:00 - 19:00
21 feb

SPA Horisont

10:00 - 19:00