träningsweekend

Taudien träningsweekend 27-28 juni

Taudien Training  bjuder på en riktigt kul, svettig och innehållsrik träningsweekend mitt i Bohusläns vackra skärgård –  massor av roliga och varierande pass på alla nivåer. 

Varva träning, föredrag, inspiration, frisk luft, god mat och härlig gemenskap. Till detta event välkomnar vi alla, oavsett om du är vältränad eller önskar komma i bättre form, reser själv eller tillsammans. Utbudet på träningspass är stort och du hittar yoga, dansklasser, Tabata, funktionell träning och mycket mer på programmet. Instruktörer finns på plats hela helgen, redo att hjälpa dig med alternativa övningar, kost- och tekniktips – helt enkelt, allt du behöver för att komma i bättre form.

Frukost, lunch middag, fika och havsnära logi ingår i paketet. Lördag kväll serveras en hälsosam och läcker meny  i Restaurang Latitud 58°. 

Programmet genomförs av instruktörer från TaudienTraining.

På grund av Coronaviruset och myndigheters rekommendationer har vi valt att flytta fram ursprungligt event från 4 -5 april till 27 – 28 juni.

 

PRISER
 • Träningsweekend med Taudien, måltider och boende hotell, dubbelrum från 2795 kr 
 • Kom redan fredag 3 april, skaldjursbuffé, övernattning och frukost tillägg  1200 kr
  Enkelrumstillägg 300 kr/natt
INNEHÅLL
 • Välkomstfika
 • Lunch lördag
 • Eftermiddagsfika lördag
 • Tvårättersmiddag lördag
 • Havsnära logi hotell
 • Frukost söndag
 • Lunch söndag
 • Alla träningspass och föredrag
 • Entré till inomhusbadet Stora Blå och gym
Boka nu
Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Boka till ett SPAbesök

Vill du boka till ett avkopplande spabesök eller en behandling på Spa Horisont? Som deltagare på Taudien träningsweekend har du specialrabatt på SPA.
Ange koden träningsrabatt för specialpris
Spabehandling bokar du enklast via hemsidan. Välj din favoritbehandling från spamenyn och den tid som passar dig.
Spaentré 250kr/pers. (ord pris 380 kr) Boka SPAentré 
Spabehandling. Boka behandling

Taudien Training

Taudien Training erbjuder träningsweekends med garanterad träningsglädje. Med lång erfarenhet från rese-, service- och hälsobranschen kan Taudien garantera en professionell upplevelse med personligt engagemang.

Många av Taudiens deltagare är återkommande men till träningsresorna välkomnas också nya träningsintresserade för att få  en inspirerande kickstart och hjälp att komma igång med träningen. Erfarna instruktörer finns med under hela helgen, nära tillhands och redo att hjälpa dig med kosttips och träningsråd.

Taudien Training drivs av Marlene och Adam Taudien.  Läs mer

Träningsweekend TanumStrand 27 – 28 juni
Lördag

9.15 Välkomstfika

09.45 Välkomstmöte
Träffa instruktörerna och få information om helgen

10.30 – 11.15 Funktionell Cirkel med Louise (Utomhus)
Stationsträning där vi använder oss av hotellets hinderbana som några stationer. Vi arbetar igenom hela kroppen och växlar styrke- och pulsövningar om vartannat.

10.30 – 11.15 Freepower med Jessica
På det här intensiva och samtidigt rofyllda pass kommer du att skapa mer pondus. Du kommer att upptäcka dina olika förmågor- att vara smidig och koncentrerad, explosiv och kraftfull samt ha kroppskontroll och vara öppen i sinnet. Vi både börjar och avslutar med meditation. Ett riktigt coolt pass!

11.30 – 12.15 Löpskolning med Cecilia (utomhus)
Lär dig hur du ska springa med god teknik för att få ut optimalt av löpningen. Du får prova på olika övningar och tips på hur du eventuellt kan bättra din löpstil för ett mer effektivt löpsteg. Perfekt för både dig som vill börja springa och för dig som vill förbättra din löpning.

11.30 – 12.15 Core Connect med Louise

Klassen inleds ståendes med sköna flöden. Vi utmanar vår balans och rörlighet och fokuserar på corestyrka genom att arbeta med en övning åt gången med en strävan om att hitta kontakt med inre bålmuskulaturen. Musiken är lugn och närvaron är hög.

12.15 – 13.15 Lunchbuffé

13.15 – 14.00 Föreläsning med Louise

14.15 – 15.00 Bootywork med Jessica  
Roliga och fantasifulla styrkeövningar för de utvalda delarna mage, rumpa och lår. Vi använder oss till en stor del utav det effektiva minibandet med grymma övningar att få med sig hem.

14.15 – 15.00 Box med Cecilia
Tufft pass där vi arbetar med slag och sparkar med hjälp av handskar och mitzar- massor med energi och glädje! Vid fint väder körs passet utomhus.

15.15 – 16.15 Yoga med Jessica
Ett skönt yogapass för styrka, balans och rörlighet. Mjuka upp kroppen och lär dig fokusera på att vara i nuet. Passet avslutas med avslappning.

15.15 – 16.15 Endurance och stretch med Cecilia (Utomhus)
Löpning längs med den fantastiska kuststräckan in mot Grebbestad. Vi stannar med jämna mellanrum till och utför olika styrkeövningar. Perfekt sätt att se sig omkring och få löpningen lite roligare än att bara springa. Total löpsträcka ca 4 km. Passet och träningsdagen avslutas med stretch.

16.15 Fika och egen tid med ex SPA som går att boka till. Entré till Stora blå ingår.

19.30 Tvårätters middag

Söndag

07.30 – 08.30 Yin Yoga med Jessica
Denna yoga öppnar sakta upp bl.a. stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Yin yogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne.

07.45 – 08.30 PowerTraining med Louise (Utomhus)
”Powerwalk med styrkeövningar” Vi tar en rask promenad med frisk luft längs med havet mot Grebbestad. Med jämna mellanrum stannar vi till och utför olika styrke- och rörlighetsövningar.

08.00 – 09.30 Hotellets goda frukostbuffé

09.30 – 10.15 Föreläsning “Yoga i vardagen” med Jessica
Smält din frukost samtidigt som du får in rörlighetsövningar och kunskap i hur du i din vardag med små medel kan ge dig själv bästa förutsättningar. Du får prova på sittande yoga med olika positioner där du får med dig en övningsbank. Övningarna växlas med andningsövningar som ger goda förutsättningar inför stressiga kontorsdagar eller när vardagspusslet är svårt att få ihop.

10.30 – 11.15 Tabata med Louise (Utomhus)
Funktionell träning i intervallform med både kondition och styrka. Vi arbetar i 20-sekundersintervaller och använder både kroppsvikt och redskap på hotellets hinderbana.

10.45 – 11.15 Les Mills Sh´bam® med Jessica
Enkla men heta danssteg som får din inre stjärna att lysa. Populära hits blandat med old school dängor gör detta till ett befriande, roligt och socialt sätt att träna. Passar dig som gillar dans och har glimten i ögat!

11.30 – 12.15 Les Mills Body Balance® med Jessica
En blandning av yoga, tai chi och pilates. Kontrollerad andning, koncentration och en noggrant strukturerad serie med rörelser till härlig musik gör att du känner dig centrerad och harmonisk.

11.30 – 12.15 WOD med Louise (Utomhus)
Här får du arbeta igenom hela kroppen i olika block där ditt redskap i huvudsak är din egna kropp. Du själv bestämmer hur intensivt du arbetar och kan få det riktigt tufft om du så önskar. Avsluta helgen med en utmanande klass där endast du själv sätter begränsningen på hur tufft det ska bli!

12.20- 12.40 Stretch med Jessica
Avsluta träningshelgen med nedvarvning och en skön stretch för kroppens alla muskler.

12.45 – 13.00 Avslutning för helgen!
Motiverande avslutande ord och en överraskning att ta med sig hem.

13.00 – 14.00 Hotellets goda Brunch

Programmet är preliminärt, mindre ändringar i schemat kan ske.

Motionssim

5 jul - 07:00 - 09:00

Familjebadet Stora & Lilla blå öppet

5 jul - 09:00 - 14:00

SPA Horisont

5 jul - 10:00 - 19:00