träningsweekend

Träna med TaudienTraining 14 - 15 april

Taudien Training  bjuder på en riktigt kul, svettig och innehållsrik träningsweekend mitt i Bohusläns vackra skärgård –  massor av roliga och varierande pass på alla nivåer. 

Varva träning, föredrag, inspiration, frisk luft, god mat och härlig gemenskap. Till detta event välkomnar vi alla, oavsett om du är vältränad eller önskar komma i bättre form, reser själv eller tillsammans. Utbudet på träningspass är stort och du kan välja på allt från crossfitinspirerande träning till dans, konditionspass, yoga, löpträning mm. Träningspass hålls både ute i det vackra landskapet och inomhus. Vi varvar med föreläsningar om kost och säker träning.

Frukost, lunch middag, fika och havsnära logi ingår i paketet. Lördag kväll njuter vi tillsammans av hälsosam och läcker meny  i Restaurang Latitud 58°. Kombinera gärna träningen med ett besök på SPA Horisont med en avslappnande stund av sköna bastubad, ljusrum och varma pooler till magisk havsutsikt. Varför inte boka en massage som avslutning på helgen?

Programmet genomförs av instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare från TaudienTraining.

Njut lite extra och kom en dag tidigare.
På fredag kväll serveras skaldjursbuffé med färska salta delikatesser från egna vatten. Kom redan på fredag och inled helgen med en läcker kväll i Restaurang Latitud 58°.

 

PRISER
 • Träningsweekend med Taudien, måltider och boende stuga  från 2.345 kr
 • Träningsweekend med Taudien, måltider och boende hotell, dubbelrum från 2.495 kr 

 

Ingår i träningshelg med Taudien Training
 • Välkomstfika
 • Lunch lördag
 • Eftermiddagsfika lördag
 • Tvårättersmiddag lördag
 • Havsnära logi stuga/hotell
 • Frukost söndag
 • Lunch söndag
 • Alla träningspass och föredrag
 • Entré till inomhusbadet Stora Blå och gym

Boka gärna till SPA, kl 13 – 17, Taudiengäster har specialpris 295 kr (ordpris 345 kr).

Boka nu

 

Program för träningsweekend med Taudien Training

Lördag 14 april

9.30 Välkomstfika

10.00 Välkomstmöte – Träffa instruktörerna och få information om helgen

10.45 – 11.30 Tabata med Adam – Funktionell träning som utförs i 20 sekunders intervaller. Styrkeövningar och konditionsövningar blandas och pulsen är hög hela passet igenom.

10.45 – 11.30 Organic Body Work med Ulrika – Spännande träning av styrka, balans, flexibilitet och fokus på hållning. Sträckta benlyft, djupa plié, utfall, öppna bröst, långa nackar, koncentrerade blickar och mjuka ansikten. Tempot är lugnt och närvaron är hög.

10.45 – 11.30 Löpskolning med Marlene – Lär dig hur du ska springa med rätt teknik för att få ut optimalt av löpningen. Du får prova på olika övningar och tips på hur du eventuellt kan bättra din löpstil för ett mer effektivt löpsteg.

11.45 – 12.15 Les Mills GRIT ™ Cardio med Marlene – är ett högintensivt konditionspass som inget annat. Det är utformat för hög förbränning och snabbt förbättra din atletiska förmåga. I detta explosiva gruppträningspass använder du endast din egen kropp som vikt.

11.45 – 12.15 Core med Ulrika – Stärk upp kroppens kärna med de viktiga mage- och ryggmusklerna.

12.15 – 13.30 Lunchbuffé

13.30 – 14.15 Föreläsning med Adam och Marlene – Bygg en stark kropp och få ut maximalt av din träning. Under denna föreläsning kommer du få lärdom i hur man bygger en stark kropp samt får styrkan att stanna kvar livet ut. Du kommer få tips kring kostens betydelse och hur mängden protein påverkar din kroppskomposition. Kort och gott hur du ska äta och träna för bästa resultat.

14.30 – 15.15 Box med Adam – Tufft pass där vi arbetar med slag och sparkar med hjälp av handskar och mitzar- massor med energi och glädje!

14.30 – 15.15 Funktionell styrka med Marlene – Glatt och energifullt pass med funktionella övningar koreograferat till musik. Vi använder oss huvudsakligen av gummiband som redskap med fantasifulla övningar och går igenom hela kroppen.

15.30 – 16.00 WOD utomhus med Adam – Crossfit inspirerat pass där du arbetar igenom hela kroppen genom olika block som utförs på tid. Du själv bestämmer hur intensivt du arbetar och kan få det riktigt tufft om du så önskar.

15.30 – 16.00 Dance med Ulrika – Härligt danspass med både gamla och nya låtar. Lev dig in i rollen från musikvideon och här är det du som är stjärnan!

16.05 – 16.30 Stretch med Marlene – Avsluta din träningsdag genom nedvarvning och en skön stretch för kroppens alla muskler.

16.30 Fika och egen tid med ex SPA

19.30 Tvårätters middag

Söndag 15 april

07.15 – 08.15 Yoga med Marlene – Stärk upp din styrka, balans och rörlighet genom ett skönt yogapass. Vi jobbar med kroppsmedvetenhet och närvaro där fysisk träning kombineras med att lära oss att lyssna till kroppen. Passet avslutas med en skön avslappning och vi gör oss redo för ännu en träningsdag!

07.30 – 08.00 Morning cardio med Ulrika – Enkla steg och rörelser där vi väcker kroppen och får upp pulsen till härlig musik.

07.30 – 08.00 Morgonjogg med Adam – Skönt och behagligt tempo för en joggingrunda i TanumStrands fantastiska miljö längs med skog, bergssluttningar och hav.

08.15 – 09.30 Frukost Hotellets goda buffé

09.30 – 10.15 Föreläsning med Marlene – Bli ditt bästa jag! Hur blir du den bästa versionen utav dig själv och hur når du dina mål inom och utanför din träning? Få kunskap kring hur du kan lägga upp din träning för att nå just dina mål. Vill du bli starkare, snabbare eller bara hitta glädjen i träningen? Hitta ditt varför och arbeta med din målsättning för att nå dit du vill.

10.30 – 11.15 Funktionell Cirkel utomhus med Adam – Stationsträning där vi använder oss av hotellets hinderbana som några stationer. Vi arbetar igenom hela kroppen och växlar styrke- och pulsövningar om vartannat.

10.30 – 11.15 Freepower med Ulrika – På det här intensiva och samtidigt rofyllda pass kommer du att skapa mer pondus. Du kommer att upptäcka dina olika förmågor, att vara smidig och koncentrerad, skärpt, dansant och avspänd, explosiv och kraftfull samt ha kroppskontroll och vara öppen i sinnet. Vi både börjar och avslutar med meditation. Ett riktigt coolt pass!

11.30 – 12.30 Zumba med Ulrika – Enkla danssteg med massor glädje till latinamerikansk musik – det är zumba det!

11.30 – 12.30 Endurance med Marlene och Adam – Uthållighetsträning där vi tar oss runt i fantastisk natur längs med havet in till Grebbestad. Vi varvar löpningen med roliga och utmanande styrkeövningar. Oavsett väder så tränar vi ute!

12.35 – 13.00 Stretch med Marlene – Avsluta din träningshelg genom nedvarvning och en skön stretch för kroppens alla muskler.

13.00 – 14.00 Lunchbuffé

14.00 – 14.15 Avslutning för helgen!

14.15 Möjlighet att boka till SPA

OBS! Programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

Taudien Training

Taudien Training är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. TaudienTraining har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med sig av det bästa av dessa världar genom träningsweekends och resor. Denna gång på TanumStrand! Läs mer om TaudienTraining.

Marlene Taudien driver Taudien Training  tillsammans med sin man och tillika instruktör Adam Taudien. Du kommer att få möta dem båda på TanumStrand. På plats finns också Ulrika, instruktör för ett flertal pass.

 

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

25 Apr

SPA Ritual

16:00 - 17:00
26 Apr

SPA Ritual

16:00 - 17:00
26 Apr

Vattengympa

17:30 - 18:15