träningsweekend

Träna med TaudienTraining 8-9 september

Taudien Training  bjuder på en riktigt kul, svettig och innehållsrik träningsweekend mitt i Bohusläns vackra skärgård –  massor av roliga och varierande pass på alla nivåer. 

Varva träning, föredrag, inspiration, frisk luft, god mat och härlig gemenskap. Till detta event välkomnar vi alla, oavsett om du är vältränad eller önskar komma i bättre form, reser själv eller tillsammans. Utbudet på träningspass är stort och du kan välja på allt från crossfitinspirerande träning till dans, konditionspass, yoga, löpträning mm. Träningspass hålls både ute i det vackra landskapet och inomhus. Vi varvar med föreläsningar om kost och säker träning.

Frukost, lunch middag, fika och havsnära logi ingår i paketet. Lördag kväll njuter vi tillsammans av hälsosam och läcker meny  i Restaurang Latitud 58°. Kombinera gärna träningen med ett besök på SPA Horisont med en avslappnande stund av sköna bastubad, ljusrum och varma pooler till magisk havsutsikt. Varför inte boka en massage som avslutning på helgen?

Programmet genomförs av instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare från TaudienTraining.

Njut lite extra och kom en dag tidigare.
På fredag kväll serveras skaldjursbuffé med färska salta delikatesser från egna vatten. Kom redan på fredag och inled helgen med en läcker kväll i Restaurang Latitud 58°.

 

PRISER
 • Träningsweekend med Taudien, måltider och boende stuga  från  2.545 kr
 • Träningsweekend med Taudien, måltider och boende hotell, dubbelrum från 2.595 kr 
 • Kom redan fredag 7 sept, skaldjursbuffé, övernattning och frukost tillägg 1200 kr 
INNEHÅLL
 • Välkomstfika
 • Lunch lördag
 • Eftermiddagsfika lördag
 • Tvårättersmiddag lördag
 • Havsnära logi stuga/hotell
 • Frukost söndag
 • Lunch söndag
 • Alla träningspass och föredrag
 • Entré till inomhusbadet Stora Blå och gym
Boka nu

 

Program för träningsweekend med Taudien Training

Lördag 9 september

9.30 Välkomstfika

10.00 Välkomstmöte – Träffa instruktörerna och få information om helgen

10.45 – 11.30 Tabata med Adam – Funktionell träning som utförs i 20 sekunders intervaller. Styrkeövningar och konditionsövningar blandas och pulsen är hög hela passet igenom.

10.45 – 11.30 Organic Body Work med Ulrika – Spännande träning av styrka, balans, flexibilitet och fokus på hållning. Sträckta benlyft, djupa plié, utfall, öppna bröst, långa nackar, koncentrerade blickar och mjuka ansikten. Tempot är lugnt och närvaron är hög.

11.45 – 12.30 Löpskolning med Marlene – Lär dig hur du ska springa med rätt teknik för att få ut optimalt av löpningen. Du får prova på olika övningar och tips på hur du eventuellt kan bättra din löpstil för ett mer effektivt löpsteg.

11.45 – 12.15 Afro – Rör dig till afrikansk musik med stora djurlika rörelser.

12.15 – 13.30 Lunchbuffé

13.30 – 14.15 Föreläsning med Adam Bygg en stark kropp och få ut maximalt av din träning. Under denna föreläsning kommer du få lärdom i hur man bygger en stark kropp samt får styrkan att stanna kvar livet ut. Du kommer få tips kring kostens betydelse och hur mängden protein påverkar din kroppskomposition. Kort och gott hur du ska äta och träna för bästa resultat.

14.30 – 15.15 Box med Adam – Tufft pass där vi arbetar med slag och sparkar med hjälp av handskar och mitzar- massor med energi och glädje!

14.30 – 15.15 Funktionell styrka med Marlene – Glatt och energifullt pass med funktionella övningar koreograferat till musik. Vi använder oss huvudsakligen av gummiband som redskap med fantasifulla övningar och går igenom hela kroppen.

15.30 – 16.00 WOD utomhus med Adam – Crossfit inspirerat pass där du arbetar igenom hela kroppen genom olika block som utförs på tid. Du själv bestämmer hur intensivt du arbetar och kan få det riktigt tufft om du så önskar.

15.30 – 16.00 Core med Therese – Stärk upp kroppens kärna med de viktiga mage- och ryggmusklerna.

16.10 – 16.30 Stretch med Marlene – Avsluta din träningsdag genom nedvarvning och en skön stretch för kroppens alla muskler.

16.30 Fika och egen tid med ex SPA (entré kan bokas till)

19.30 Tvårätters middag

 

Söndag 9 sept

07.15 – 08.15 Yoga med Marlene – Stärk upp din styrka, balans och rörlighet genom ett skönt yogapass. Vi jobbar med kroppsmedvetenhet och närvaro där fysisk träning kombineras med att lära oss att lyssna till kroppen. Passet avslutas med en skön avslappning och vi gör oss redo för ännu en träningsdag!

07.30 – 08.00 Morning cardio med Therese – Enkla steg och rörelser där vi väcker kroppen och får upp pulsen till härlig musik.

07.30 – 08.00 Morgonjogg med Adam – Skönt och behagligt tempo för en joggingrunda i TanumStrands fantastiska miljö längs med skog, bergssluttningar och hav.

08.00 – 09.30 Frukost Hotellets goda frukostbuffé

09.30 – 10.15 Föreläsning med Marlene – Livspusslet! En långsamt hållbar hälsosam livsstil, så lyckas du! Så kan du med tankens kraft, kunskap, planering och tydliga mål skapa en långsiktigt hälsosam livsstil. Här får du konkreta tips och råd på hur du får in både träning och återhämtning i en fullspäckad vardag. Att bibehålla motivationen över tid handlar mycket om att skapa nya vanor, som blir rutiner, som blir en sund livsstil. Välkommen att inspireras!

10.30 – 11.15 Funktionell Cirkel utomhus med Adam – Stationsträning där vi använder oss av hotellets hinderbana som några stationer. Vi arbetar igenom hela kroppen och växlar styrke- och pulsövningar om vartannat.

10.30 – 11.15 Freepower med Marlene – På det här intensiva och samtidigt rofyllda pass kommer du att skapa mer pondus. Du kommer att upptäcka dina olika förmågor, att vara smidig och koncentrerad, skärpt, dansant och avspänd, explosiv och kraftfull samt ha kroppskontroll och vara öppen i sinnet. Vi både börjar och avslutar med meditation. Ett riktigt coolt pass!

11.30 – 12.30 Zumba och stretch med Therese – Enkla danssteg med massor glädje till latinamerikansk musik – det är zumba det!

11.30 – 12.30 Endurance med Marlene och Adam – Uthållighetsträning där vi tar oss runt i fantastisk natur längs med havet in till Grebbestad. Vi varvar löpningen med roliga och utmanande styrkeövningar. Oavsett väder så tränar vi ute!

12.30 – 12.45 Stretch Nedvarvning och en skön stretch för kroppens alla muskler.

12.50 – 13.10 Avslutning för helgen!

13.15 – 14.15 Hotellets goda Brunch

 

OBS! Programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

Taudien Training

Taudien Training är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. TaudienTraining har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med sig av det bästa av dessa världar genom träningsweekends och resor. Denna gång på TanumStrand! Läs mer om TaudienTraining.

Marlene Taudien driver Taudien Training  tillsammans med sin man och tillika instruktör Adam Taudien. Du kommer att få möta dem båda på TanumStrand. På plats finns också Therese , instruktör för ett flertal pass.

 

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

22 Maj

SPA Ritual

16:00 - 17:00
23 Maj

SPA Ritual

16:00 - 17:00
24 Maj

SPA Ritual

16:00 - 17:00