TanumStrand Family

Träna, lek och mys tillsammans –  Vi välkomnar både stora och små gäster för en kul helg vid havet med SeaClubaktiviteter, inomhusbad och Parkour när vädret tillåter. Hotellogi och middagar ingår i priset!

Följ med på Skattjakt och leta efter den försvunna skattkistan och gå på träningspass utformat för barn och föräldrar tillsammans. Det blir också tid för stunder i familjebadet Stora Blå, här finns stor bassäng, rutschkana och bubbelpool.

TanumStrand Family kan bokas de flesta veckoslut. Under långhelgerna har vi utökat familjeprogrammet och det går fint att boka TanumStrand Family också dessa dagar.
6 jan – 9 juni & 24 aug – 17 nov 2018.

 

Family 1 natt Family 2 nätter

 

PRISER
 • Paket en natt pris vuxen från 1.345 kr/pers
 • Paket en natt barn 395 kr/pers
 • Paket två nätter pris vuxen från 2.295 kr/pers
 • Paket två nätter barn 790 kr/pers

Fri entré till Stora Blå (bad), Seaclub och träning.
SPA entré vuxen 295 kr/pers 
Bastu på bryggan 200 kr/familj.

Detta ingår i TanumStrand Family 
 • Övernattning på hotellet
 • Stor frukostbuffé
 • Fredagar: Skaldjursbuffé kl 18, och barnmeny för de minsta!
 • Lördagar: Tvårätters middag kl 18 och barnmeny för de minsta!
 • Entré till familjebadet Stora Blå
 • Seaclubaktiviteter för barn och familj
 • Fritt tillträde till ordinarie träningsprogram 

Boka till Bastu på bryggan fredag kl 16-18, lördag kl 10-18, söndag kl 10-12.
200 kr/familj

Bastu bokas via bokning@tanumstrand.se alternativt i receptionen.

Stora Blå

Till Stora Blå välkomnar vi alla åldrar. Familjebadet ligger på hotellets bottenplan och här finns en 25 meters bassäng, rutschkana och bubbelpool. För de riktigt små finns även en liten pool med mycket grunt vatten. Plaska och lek hur mycket du vill, gratis entré för er som bokat detta paket.

 Öppettider för Stora Blå
Parkour

Klättra, spring och hoppa från ett hinder till ett annat! Häng på och lär dig mer! Här kan du testa och kolla in de smartaste tricken tillsammans med The Federals, killar från Tanum som vet hur Parkour går till. På plats finns två tränare som är redo att göra allt för att du ska ha kul och lära dig mer!

Kolla in kalendern för tider!  Sommaren enligt SeaClubprogram,  från och med 7 april Parkour varje lördag!

TanumStrands Skattjakt

Vi samlas vid receptionen för att tillsammans ge oss ut på en vild skattjakt med SeaClub. Det blir kluriga svängar, häftiga klippor och galna upptåg. Allt detta under jakten på den stora skatten. Kul utomhusaktivitet för alla barn och föräldrar!

Tillsammans med SeaClub aktivitetsteam ger vi oss av på en spännande skattjakt!

Kolla in kalendern för tider!  Sommaren enligt SeaClubprogram, övriga tider på året har vi oftast skattjakt på lördag eller alternativa aktiviteter för familj. Kan variera beroende på årstid.

Family Move

Det är roligt att träna tillsammans! Varje helg har vi träning som passar både stora och små.
FamilyMove är funktionell all-round-träning för alla åldrar ibland inomhus på gymmet – andra gånger utomhus.

Kolla in kalendern för tider!  Sommaren enligt SeaClubprogram.

Boka till ett SPAbesök

Vill du njuta av ett avkopplande spabesök eller en behandling på Spa Horisont? Förboka då din tid innan ankomst via länk nedan. Spabehandling bokar du enklast via hemsidan. Välj din favoritbehandling från spamenyn och den tid som passar dig. Något för föräldrar som behöver fylla på med ny energi!
(minst 13 år för att följa med på SPA)

Spaentré 295 kr/pers.
Spabehandling. Läs mer och boka behandling

På hotellet

Ni som bokar detta paket har fri entré till familjebadet och de flesta SeaClubaktiviteter. På hotellet finns också barnvänliga rum och utomhus en lekplats med populär hoppkudde. Hotellet ligger vid sandstrand, klippor och brygga. Vill ni bada bastu på bryggan, och ta ett riktigt havsdopp efteråt? Passa på att bada bastu och bada från bryggan – året runt! Boka i receptionen.

Utflykter på nära håll

Varför inte packa ryggsäcken för en utflykt? Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Vitlycke museum med bronsåldersgård, spännande hällristningar och en familjeanpassad utställning ligger 10 minuter bilresa bort.  Nära Havstenssund, bara några kilometer bort ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan. Ta också en tur till pittoreska Fjällbacka och klättra upp på Vetteberget vid Kungsklyftan. Här spelade man in Ronja Rövardotter och utsikten är magisk – man ser hela skärgården!

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

22 Aug

Motionssim

07:00 - 09:00
23 Aug

Motionssim

07:00 - 09:00
24 Aug

Motionssim

07:00 - 09:00