Öloppets Swimruncamp 26 - 27 maj

Vill du slipa på din simteknik, löpteknik och bli ännu mer synkad med din partner? Då ska du hänga med på Öloppets Swimruncamp på Tanumstrand 26 -27 maj. En träningsweekend som passar både dig som deltagit i swimrun tidigare och dig som vill prova på swimrun för första gången.

Två mycket erfarna athleter, Ashkan Fivrin och Ulrika Eriksson guidar oss genom pass med sim-, löp- och swimrun-teknik. Förutom all träning och aktiviteter ingår lunch båda dagarna, läcker trerätters middag på lördag kväll, havsnära logi på hotell eller i stuga samt frukost.

 

PRISER  SWIMRUNCAMP
 • Öloppets Swimruncamp på TanumStrand med träning, måltider och boende stuga  från 3.100 kr/pers
 • Öloppets Swimruncamp på TanumStrand med träning, måltider och boende hotell, dubbelrum  från 3.200kr/pers

 

Ingår i Öloppets Swimruncamp 26 – 27 maj
 • Vi startar lördag kl 10
 • Lunch lördag kl 12
 • Trerättersmiddag lördag kl 19.30
 • Havsnära logi stuga/hotell
 • Frukost söndag kl 7 – 9
 • Lunch söndag kl 12
 • Alla träningspass och föredrag
 • Entré till inomhusbadet Stora & Lilla Blå och gym

Ta med egen utrustning: Våtdräkt, simmössa, simglasögon, första förband, dolme, skor, visselpipa, skor.

Boka Swimruncamp

 

PRISER KOMBIPAKET SWIMRUNCAMP & ÖLOPPET
 • Öloppets Swimruncamp på TanumStrand (boende hotell) och startplats i Öloppet. 4.550 kr/pers
 • Öloppets Swimruncamp på TanumStrand (boende hotell) och startplats i Öloppet Sprint. 4.450 kr/pers

OBS! Bokas för två personer då man tävlar i lag om två.

Ingår i kombi-paket 
 • Öloppets SwimrunCamp 26-27 maj
 • Startplats till Öloppet, alternativt Öloppet Sprint, den 4 augusti

Välj mellan startplats i Öloppet 4 mil eller startplats Öloppet Sprint 2,2 mil. I Öloppet tävlar man i lag om 2  personer. Öloppet går av stapeln på Styrsö Bratten i Göteborgs södra skärgård den 4 aug 2018.

Läs mer om Öloppet

Camp & Öloppet Camp & Ölopp Sprint
Ashkan Fivrin

Ashkan Fivrin, före detta Triathlet som har kört flertalet Ironman tävlingar men som på senare år mestadels ägnar sig åt Swimrun, traillopp samt Marathon distans. Förra årets 3e plats på Öloppet gav mersmak och det blir en ordentlig satsning även till årets upplaga av Öloppet. Ashkan var även med som instruktör förra årets camp och ser väldigt mycket fram emot att åter få simma och springa i den fantastiska miljön kring Tanumstrand!

Ashkan är instruktör på Swimrun Camp 26 -27 maj

Ulrika Eriksson

Efter många år som triathlet lade Ulrika Eriksson cykeln på hyllan och förälskade sig i swimrun. Ulrika bytte asfalt mot sjö, hav, berg och skog. Det Ulrika gillar mest med sporten är friheten och dess variation. Kärleken till sporten har tagit henne hela vägen till världseliten.
”Där har jag tänkt stanna ett tag till. En av mina första tävlingar var Öloppet och jag glömmer aldrig när vi klev upp på klipporna på Styrsö. WOW vilken publik!!!” berättar Ulrika.
Tävlingen har sedan dess varit en självklar del av hennes tävlingskalender. Ulrika vann förra årets mixklass på Öloppet.

Ulrika är instruktör på Swimrun Camp 26 -27 maj

Jonna Martinsson

Jonna Martinsson jobbar som kommunikationsansvarig för Öloppet och som hälsostrateg i Be Wikked.  Jonna kommer att finnas med som värd under SwimRun Camp och har du funderingar runt träningsupplägget eller Öloppet får du gärna kontakta henne redan nu.

Kontakta Jonna
Swimruncamp på TanumStrand  – ett samarbete med Öloppet.

Du som deltar i SwimrunCamp på TanumStrand kommer vara väl förberedd inför Öloppet i augusti. Öloppet går ut på att laget, bestående av 2 personer, simmar och springer om vart annat utmed en snitslad bana. Växlingarna mellan löpning och simning är många. Det är variationen som är charmen med swimrun. Öloppet vänder sig både till elit och nybörjare och erbjuder två olika tävlingsdistanser; Öloppet och Öloppet Sprint. Öloppet är 40 km långt och Öloppet Sprint är 22 km långt.

Den 4 augusti 2018 går startskottet för Öloppets sjunde upplaga och vi kan konstatera att intresset för swimrun och Öloppet är större än någonsin.

Läs mer
Program för Swimrun Camp på TanumStrand 26 – 27 maj
LÖRDAG 26 maj

10.00 Varmt välkommen till Swimruncamp

10.30–12.00 Swimrunpass med Ashkan och Ulrika
Gruppen delas in i två, en lite lättare och en mer avancerad grupp. Här tränar vi på grunderna i swimrun och framförallt i och urgångar där vi kan spara mycket tid och få flyt i loppet. 

12.00 – 13.00 LUNCH

13.00–14.00 Trailpass och löpteknik med Ashkan
Vi tittar lite på vår löpteknik och vad som är viktigt att tänka på när vi springer trail. Vi får samtidigt uppleva den fantastiska naturen och bohusklipporna.

14.30–15.30 Simteknik med Ulrika
Öppet vatten har inga svarta linjer på botten så vi behöver behärska navigation, vågor och variation. Vi går igenom trix och fix och du lär dig allt från krokodil titt till att ta en boj på bästa sätt.

16.00–17.00 Frågestund med coachen
Ulrika berättar om sin resa inom träning och swimrun vad som krävs för att komma på toppen. Ulrika och Askhan delar sedan med sig av sina erfarenheter och du har här möjlighet att ställa just dina frågor.

19.30 TRERÄTTERS MIDDAG

 

SÖNDAG 27 maj

7.00–7.30 Morgonjogg med Ashkan

7.00-9.00 FRUKOST

9.15-11.15 Swimrun – fart
Fokus på detta pass är fart. Här kör vi lekfulla intervaller som får pulsen att stiga rejält. Det blir swimrun på riktigt.

12.00-13.00 Avslutning med lunch

För information om boende och för bokning

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

25 Apr

SPA Ritual

16:00 - 17:00
26 Apr

SPA Ritual

16:00 - 17:00
26 Apr

Vattengympa

17:30 - 18:15