Summer Boostcamp 28-30 juni

Sommar, inspiration och träningsglädje.

Boosta dig själv med en träningshelg fylld av upplevelser, energi och gemenskap! Njut av de ljusa kvällarna, havet och ett garanterat kul och varierat program tillsammans med duktiga ledare och härliga deltagare från Norge och Sverige.

Här finns inga prestationskrav utan fokus ligger på att må bra, motionera, träna och dela en fantastisk upplevelse med nya och gamla vänner. Helgen riktar sig till både kvinnor och män med en aktiv livsstil. Här hittar du nya träningsvänner och får inspiration till att komma i bättre form. Självklart är den unika naturen, de ljusa sommarkvällarna, maten och det salta havet en del av programmet – aktiv avkoppling när den är som bäst!

Detta blir femte upplagan av populära BoostCamp TanumStrand. Populära och inspirerande Karl Dyall och Jonna Martinsson från Sverige tillsammans med energifulla och duktiga Kristin Granum Rosebø och Carina Kristiansen från Norge – en norsk-svensk fusion det slår gnistor om!

Välkommen till Summer BoostCamp på TanumStrand! 

Detaljerat program presenteras under januari 2019

PRISER
 • 3.095 SEK  Boka-tidigt-rabatt gäller till 8 februari – del i stuga/hytte. (Ord. pris 3425 SEK)
 • 3.275 SEK  Boka-tidigt-rabatt gäller till 8 februari – del i hotellrum. (Ord. pris 3625 SEK)
 • Enkelrumstillägg 300 kr/person och natt
  (Priser inkluderar svensk moms)
Detta ingår i Boostcamp 28 – 30 juni
 • Alla pass och aktiviteter 28, 29 och 30 juni
 • 2 nätter, del i dubbelrum på hotell eller stuga
 • 2 hotellfrukost och 1 lunch
 • 1 glas mousserande
 • 1 energi förfriskning/mellanmål
 • Middag fredag och lördag
 • Entré till Stora Blå, familjebadet

 

Boka BoostCamp

Vill du utnyttja boka tidigt rabatt? Boka senast 8 februari – du kan också maila eller ringa och boka.
bokning@tanumstrand.se     Tel +46 525 19000

Träningsinstruktörer på Summer BoostCamp

Populära och inspirerande Karl Dyall och Jonna Martinsson från Sverige tillsammans med energifulla och duktiga Kristin Granum Rosebø och Carina Kristiansen från Norge – en norsk-svensk fusion det slår gnistor om!

 

Karl Dyall

Karl Dyall är kanske mest känd som musikalartist, dansare och underhållare, senast med den hyllade showen ”Från Sammy with Love”. Karl är också en av grundarna till träningscentret CrossFit Solid i Stockholm och en erkänd träningsprofil. Han kom på första plats i CrossFit i sin klass i Europamästerskapet 2012 och gav ut en bok 2015 på samma tema Fitnessrevolution: funktionell träning för hela kroppen.

Träna med Karl Dyall på Summer BoostCamp!

Kristin Granum Rosebø

Kristin har jobbat med träning sedan 2000 och sedan 2013 driver hon sin egen firma, Kreativ Trening. Kristin leverar olika tjänster inom fysisk aktivitet. 2016 gav Kristin ut boken ”TREN UTE – Sterk med kreativ trening” som också gavs ut i Tyskland våren 2018. Denna bok ledde till att hon startade portalen Trening UTE.
Kristin har också arrangerat en rad träningsresor de senaste åren och var med och startade Treningsreise AS 2018.

Träna med Kristin Granum Rosebø på Summer BoostCamp!

Jonna Martinsson

Jonna Martinsson jobbar som hälsostrateg och hälsoinspiratör i Be Wikked, sitt egna företag, både mot företag och med coaching mot privatpersoner. Jonna är en genuin och erkänt duktig inspiratör, energi- och glädjespridare. Hon brinner för att skapa kontakt, leda och utveckla människor och vet att alla människor har potential att komma i form och lyckas med sina ambitioner.

Hon har högskoleutbildning inom hälsopedagogik och har lång erfarenhet inom träning och hälsa. Bl a som platschef på ett friskvårdsföretag och har lett alltifrån Body Pump, Aerobic till utomhusträning.

Träna med Jonna på Summer BoostCamp!

Carina Kristiansen, Norge
Utbildad lärare, Personlig tränare, stavgångs-instruktör och kostrådgivare med lång erfarenhet från längdskidåkning och senare Fitness. Carina driver nu ”Gården Bootcamp og PT”, med fokus på allsidig träning och idrott för vuxna. I utbudet finns löpning, längdskidträning, funktionell träning/bootcamp, landsvägs- och mountainbike-cykling samt rullskidor. Carina arrangerar regelbundet egna träningshelger och veckoresor med en härlig mix av träning, sol och bad. Carina sätter sin tilltro till stor variation och att lära sig behärska nya saker samt idrottsglädje!  #allaskamed
Ingen undgår glädjen och energin som Carin så frikostigt sprider runt ikring sig!
Träna med Carina på Summer BoostCamp!

 

16 jan

Motionssim

07:00 - 09:00
16 jan

Bastubad och havsdopp

10:00 - 19:00
16 jan

SPA Horisont

10:00 - 19:00