Sportlov i Bohuslän

Hotellpaket vecka 7, 8 och 9 

Fyll på med energi, lek och glad träning. TanumStrands härliga familjebad Stora Blå är öppet för er och det är fritt att delta på alla sportlovsaktiviteter, läs mer  om vad som händer de dagar som ni vill besöka oss.

De flesta sportlovsaktiviteter är förlagda till vecka 8. Se kalendern för dagar och tider.

Ni checkar in valfri eftermiddag 9 februari – 2 mars och börjar er vistelse med middag  kl 18. TanumStrand är ett familjevänligt hotell där både menyer och hotellrum passar olika åldrar. Ni bor mitt i den fantastiska bohuslänska skärgården och har tillgång till sportlovsaktiviteter, träning, familjebad inomhus och salta vinterbad med bastu på bryggan.

Sportlovspaket är ett kanonerbjudande för alla som reser med barn. I paketpriset ingår middag på ankomstdag, frukost alla dagar. Du väljer själv om ni vill stanna två eller fler nätter. 

 

PRISER
  • Gäller med ankomst valfri dag 9 februari – 2 mars
  • Pris vuxen från 625 per person och natt
  • Pris barn 245 kr per natt
  • Paketpriset gäller för två eller fler nätter
Detta ingår i Sportlovspaket
  • Havsnära hotellogi med frukost
  • Tvårätters middag/buffé på ankomstdagen
  • Entré till badanläggning ”Stora & Lilla Blå”
  • Sportlovsaktiviteter för barn och familj
  • Fri entré till Actionzone (vecka 8)
  • Fritt tillträde till all träning både för vuxna och barn
2 nätter 3 nätter

 

 

Stora Blå

Till Stora Blå välkomnar vi alla åldrar. Familjebadet ligger på hotellets bottenplan och här finns en 25 meters bassäng, rutschbana och bubbelpool. För de riktigt små finns även en liten pool med mycket grunt vatten. Plaska och lek hur mycket du vill, gratis entré för er som bokat detta paket.

Öppet Måndag – lördag kl 10 – 20
Öppet Söndag kl 10 – 18

Träning och lek

Sportlov på TanumStrand är ett alternativ för den träningsglada familjen som vill njuta av en hotellvistelse. Ni kommer kunna vara med på både familjeaktiviteter med SeaClub och gå på Yoga och träningspass för vuxna och barn. Det finns också  tid att umgås, bada och chilla. Vecka 8 är det extra mycket kul på programmet men också andra veckor finns roligt att hitta på som passar familjen. Läs mer i kalendern

 

Action Zone

I Action Zone har vi samlat en massa roliga aktiviteter för barn. Perfekt för alla som är leksugna och har mycket spring i benen. Kom och lek i hoppborgen, spela pingis och prova på slackline. Eller varför inte ta sig an hinderbanan?

Action Zone öppet:
16 februari kl 16-20
17 – 24 februari kl 10-20

På hotellet

Stort nytt familjebad ”Stora Blå” med 25-metersbassäng, rutschbanor och bubbelpool. Ni som bor på hotellet har fri entré till familjebadet och SeaClubaktiviteter. I Skagerrak, ActionZone, finns 45 meter hinderbana för barn och en hoppborg för de minsta. På hotellet finns också barnvänliga rum och utomhus en lekplats med populär hoppkudde. Hotellet ligger vid sandstrand, klippor och brygga.

Utflykter på nära håll

Varför inte packa ryggsäcken för en utflykt? Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Några kilometer söder om TanumStrand hittar ni Läckbergs Fjällbacka och varje helg har ni möjlighet att följa med på ”Mordvandring” i författarens fotspår. På vardagarna kan man åka guidad tur med postbåten från Fjällbacka, ett spännande äventyr.

Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan.

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

21 Jan

MorgonYoga

08:00 - 09:00
21 Jan

Bastubad

10:00 - 12:00
22 Jan

SPA Ritual

16:00 - 17:00