Resa med familjen

Sportlov

TanumStrand är ett familjevänligt hotell där både menyer och hotellrum passar alla olika åldrar. Ni bor mitt i den fantastiska bohuslänska skärgården på västkusten och har tillgång till sportlovsaktiviteter, träning och familjebadet Stora Blå. Sportlovspaketet är ett riktigt prisvärt erbjudande för dig som reser med barn på sportlovet!

 

Sportlovserbjudande! Boka fler nätter – få bättre pris!

I Sportlovserbjudandet ingår boende på hotellet, frukost alla dagar, entré till äventyrsbadet ”Stora Blå” och middag inkl. barnmeny på ankomstdagen. Du väljer själv om ni vill stanna två eller fler nätter där just Sportlovserbjudandet är bokningsbart från minst 2 nätter. Pris från 895kr/person och natt.

Sportlovserbjudandet är bokningsbart 12 febuari – 28 februari 2021. 

Boka sportlovserbjudandet

 

 

Boka paketet TanumStrand Family

Vill ni enbart stanna en natt under Sportlovet går det givetvis bra att boka vårt populära paket TanumStrand Family som vi har bokningsbart året om. Pris från 1245kr/person och natt.

Boka TanumStrand Family

 

Vinterpicknick

Låt oss packa er en god picknickkorg och ta mer er den på en utflykt längs havet. Antingen en promenad till stranden och klipporna, eller in i mysiga skogen. 149kr/p inkl. fralla, bulle och dryck (kaffe, te eller saft). Förbokas i hotellreceptionen senast dagen innan. Hämtas ut hos frukostkocken efter kl. 09.00 eller efter kl. 11.00 hos receptionisterna.

 

Pizzeria Udden har Take-Away pizza

I Pizzeria Udden kan ni både äta pizza inne i mysiga sjöboa’ eller ta med er ut på klipporna, bryggan eller någon av stränderna. Beställer gör du snabbt och enkelt i vår app.

Se öppettider

 

Bada & Lek i Stora Blå

I vårt inomhusbad kan ni åka rutschkana, bada, bubbla, leka och köpa godis och glass.

Läs mer

 

Paddla vinterkajak

Upplev magisk vinterpaddling med kajak tillsammans med Skärgårdsidyllen i Grönemad, Grebbestad.

Läs mer

 

Vintervandra i Bohuslän

Ta med familjen och vandra längs någon av vandringslederna här i den vackra Bohuslänska naturen.

Läs mer
Covid-19

Vill du veta mer om våra åtgärder och rutiner gällande Covid-19? Vi har samlat all den senaste informationen på en och samma sida för dig. Hos oss kan du känna dig trygg!

Läs mer

Påskhelgen – Den stora äggjakten!

1 apr - 00:00 - 23:59

Båttur med ”Saltskär” i Fjällbacka skärgård

3 apr - 11:00 - 13:00

Träningsweekend: Taudien – 14 varierande träningspass och 2 föreläsningar

16 apr - 08:00 - 17:00

Äventyrsbad i Västsverige för hela familjen Tjej åker vattenrutchbana på äventyrsbadet Stora Blå på TanumStrand på västkusten Resa med familjen Familj leker tillsammans i äventyrsbadet Stora Blå på TanumStrand Bild på pool och relaxstolar inne på äventyrsbadet för barnfamiljer på TanumStrand