Resa med familjen

Sportlov

TanumStrand är ett familjevänligt hotell där både menyer och hotellrum passar alla olika åldrar. Ni bor mitt i den fantastiska bohuslänska skärgården på västkusten och har tillgång till sportlovsaktiviteter, träning och familjebadet Stora Blå. Sportlovspaketet är ett riktigt prisvärt erbjudande för dig som reser med barn på sportlovet!

Pris per person varierar baserat på veckodag, säsong, boendetyp, antal personer per rum och efterfrågan. I onlinebokningen kan du söka på datum och få upp tillgängliga rumstyper med exakta priser för varje alternativ. Vid bokning via mail eller telefon tillkommer en administrativ kostnad.

Till bokningen

 

Vinterpicknick

Låt oss packa er en god picknickkorg och ta mer er den på en utflykt längs havet. Antingen en promenad till stranden och klipporna, eller in i mysiga skogen. 149kr/p inkl. fralla, bulle och dryck (kaffe, te eller saft). Förbokas i hotellreceptionen senast dagen innan. Hämtas ut hos frukostkocken efter kl. 09.00 eller efter kl. 11.00 hos receptionisterna.

 

Pizzeria Udden har Take-Away pizza

I Pizzeria Udden kan ni både äta pizza inne i mysiga sjöboa’ eller ta med er ut på klipporna, bryggan eller någon av stränderna. Beställer gör du snabbt och enkelt i vår app.

Se öppettider

 

Bada & Lek i Stora Blå

I vårt inomhusbad kan ni åka rutschkana, bada, bubbla, leka och köpa godis och glass.

Läs mer

 

Paddla vinterkajak

Upplev magisk vinterpaddling med kajak tillsammans med Skärgårdsidyllen i Grönemad, Grebbestad.

Läs mer

 

Vintervandra i Bohuslän

Ta med familjen och vandra längs någon av vandringslederna här i den vackra Bohuslänska naturen.

Läs mer
Covid-19

Vill du veta mer om våra åtgärder och rutiner gällande Covid-19? Vi har samlat all den senaste informationen på en och samma sida för dig. Hos oss kan du känna dig trygg!

Läs mer

Skärgårdspaddling

16 jun - 10:00 - 14:00

Yogaweekend: Raw Yoga Retreat

18 jun - 08:00 - 15:00

Kajakpaddling med guide i Tjurpannans naturreservat

19 jun - 10:00 - 15:30

Äventyrsbad i Västsverige för hela familjen Tjej åker vattenrutchbana på äventyrsbadet Stora Blå på TanumStrand på västkusten Resa med familjen Familj leker tillsammans i äventyrsbadet Stora Blå på TanumStrand Bild på pool och relaxstolar inne på äventyrsbadet för barnfamiljer på TanumStrand