SPA Sommar

Välkommen till Bohuslän, till det vackra vindpinade landskapet, till det salta havet och den magiska utsikten. Vår önskan är att du som besöker TanumStrand, oavsett årstid, ska få möjlighet att uppleva det bästa Bohuslän har att erbjuda. Förutom middag, övernattning på det havsnära hotellet och frukost inkluderar SPA Sommar möjlighet att ta del av en rad salta västkustupplevelser både på SPA Horisont och vid strandkanten.

SPA Sommar kan bokas fram till 8 aug 2020

PRISER
  • SPA Sommar en eller flera nätter
    Pris från 1625/pers

Priset är baserat på ankomstdatum, antal dagar och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg 300/pers. Avgift för tillval av upplevelser kan tillkomma.

Detta ingår i SPA Sommar

Ankomst valfri dag – stanna en eller flera nätter

  • I Spapaketet ingår:
  • Trerätters middag
  • Övernattning
  • Frukostbuffé
  • 1 x entré till Spa Horisont per natt
  • Entré till gym
  • Lån av handduk, badrock och tofflor
Boka

 

SPA behandling

För dig som vill njuta lite extra eller unna dig en riktigt djup avstressande stund på egen hand rekommenderar vi en bokad behandling hos någon av våra SPAterapeuter. Det finns flera olika typer av behandlingar att välja på; renande och avstressande helkroppsbehandlingar, som saltpeeling, alginpackning och lyxiga ansiktsbehandlingar.

Boka behandling
Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan du se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Vintertid är museet stängt, men det går bra att själv vandra runt och titta på hällristningarna.

 

Mer att göra på TanumStrand

I Tanumstrands kalender kan du läsa om aktuella aktiviteter som du kan delta i de dagar du besöker oss. Båtturer, vandringar och träning/yogapass. Det finns också gym på TanumStrand och ett familjebad Stora Blå som du har fri entré till under hela din vistelse. Vill du låna stavar för Nordic Walking för vackra promenader från hotellet finns det att tillgå i receptionen. Cyklar, äventyrsgolf, småbåtar  mm finns för uthyrning under säsong.

 

 

Familjebadet Stora & Lilla blå öppet

13 aug - 09:00 - 14:00

SPA Horisont

13 aug - 10:00 - 14:00

Bastun på bryggan är varm

13 aug - 10:00 - 19:00