SPA Skagerrak, fredag - söndag

Du checkar in på fredag och startar kvällen med en läcker skaldjursbuffé, ett dignande bord med salta, färska, delikatesser från egna vatten. Efter frukosten på lördag finns gott om tid för aktiviteter på TanumStrand eller i närheten. Eftermiddagen fortsätter med ett avkopplande besök på SPA Horisont. Passa gärna på att pröva bastun på bryggan för ett dopp utomhus i det friska havet. Från kl 18 välkomnar restaurang Latitud 58° med trerättersmeny och vill du förgylla kvällen ytterligare med ett smakprov på nykokt kräfta och ett  glas bubbel  –  så ta vägen om Udden innan middagen. Och sist men inte minst, gör söndag morgon lite längre än vanligt och njut av en lång frukost till havsutsikt innan hemfärd.

SPA Skagerrak kan bokas med ankomst fredag t
23 aug – 15 nov 2019
Önskar du alternativ spatid?  Kontakta bokningen för förslag:  bokning@tanumstrand.se

PRISER
  • SPA Skagerrak två nätter från 2.805 kr per person

 

Detta ingår i SPA Skagerrak fre – sön

Ankomst fredag

  • Skaldjursbuffé fredag kväll
  • Trerätters middag lördag kväll
  • Två övernattningar i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé lördag och söndag
  • LoungeClub i lobbybaren lördag kväll
  • SPAentré på lördag eftermiddag (spatid meddelas i bokningsbekräftelse)
  • Fri entré till träning och bad.
  • Lån av handduk, badrock och tofflor ingår.
Boka fre-sön

Boka online eller kontakta TanumStrand:
Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

SPA Horisont

Du som bokar SPA Skagerrak har möjlighet att njuta av  varma, härliga SPA Horisont med pooler och ljusrum lördag kl 15-17.  Vill du så finns också möjlighet att ge dig en själv en extra boost med bastubad och havsdopp från bryggan.

Känner du för en egen stund med djupgående massage eller behandling för total avkoppling, så boka till något från vår SPAmeny

Bastubad på bryggan

Få upp ångan inför kvällen med en boost som du sent ska glömma! I den mysiga lilla bastun på bryggan höjer vi temperaturen till max. Bastun ligger bara några meter från badstegen och efteråt frestar vi med ett dopp i havet. Välkommen in i värmen!

Låt bastubadet på bryggan bli till en del av din spaupplevelse!

Kräftkok på bryggan

Upplev ett äkta kräftkok på bryggan, se hur nyfångade havskräftor blir till salta delikatesser i en rykande het gryta. På plats finns expertis som ger de bästa tipsen om dillen, saltet, hemligheterna och koktiden. Självklart avslutar vi med smakprovning runt grytan

Lördagar från kl 15 – vi ses vid Udden!
Nykokta kräftor och ett glas bubbel – köp biljett i sjöboden på bryggan 195 kr

Är du nyfiken på ostron?

Utvalda fredagar finns kännare från Ostronakademin på plats i restaurangen och håller en liten ostronskola. Ostronen som serveras är handplockade från ostronbankarna utanför Grebbestad och du köper själv så många ostron du vill. Här har du chans att både lära dig att öppna och provsmaka denna salta, läckra delikatess och ställa frågor om ”Ostrea Edulis”. Naturligtvis får du också med dig de bästa tipsen på dryck till. Håll utkik i kalendern efter fredagar med ostronskola.

Utvalda fredagar från kl 18. Du som bokat Spa Skagerrak kan fritt delta i ostronskolan, ostron köper du till på plats!
7 , 28 sept och 9 nov 2018

Lobbybar & Livemusik

Lobbybaren erbjuder behaglig avkoppling efter en god måltid i restaurangen. Här kan du avsluta kvällen med något gott att dricka. Utvalda kvällar kan du också runda av kvällen till sköna lugna toner och livemusik, nytt och gammalt i en härlig mix. Håll utkik i kalendern efter underhållning.

Du som bokat Spa Skagerrak kan avsluta kvällen med något värmande att dricka.

Yoga och träning

Yoga och träning som fyller på med energi. Alla helger har vi någon form av träning och Yoga på programmet och passen ingår för dig som bokat SPA Skagerrak. I receptionen och i TanumStrands kalender hittar du aktuellt träningsschema. Ofta har vi gästinstruktörer på plats som leder yogapassen.

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Läckbergs Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan ni se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Vintertid är Vitlycke stängt, men det går bra att själv vandra runt och titta på de spännande hällristningarna.

 

Mer att göra på TanumStrand

I Tanumstrands kalender kan du läsa om träning och aktuella aktiviteter som du kan delta i när du besöker oss. Det finns också två gym på TanumStrand, hinderbana utomhus och en badanläggning, Stora Blå som du har fri entré till under hela din vistelse. Vill du låna stavar för Nordic Walking finns det att tillgå  i receptionen. Cyklar, äventyrsgolf, småbåtar  mm finns för uthyrning under säsong.

 

Du kan alltid ringa eller maila oss för bokning och frågor

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Havsbadsritual

13 nov - 09:00 - 10:00

Cirkelträning

13 nov - 19:00 - 20:00

Vattengympa

14 nov - 17:30 - 18:15