SPApaket med BastuYoga & Blissful Floating

BastuYoga & Blissful Floating – Mjuk Yoga i bastun till havsutsikt följt av relax på flytande yogamattor. En guidad upplevelse som bjuder på mental avkoppling för både kropp och själ och ger dig återhämtning på ett djupare plan. Passen guidas och leds av Pia Lund (Yogainstruktör)
Efter en lång skön SPA och Yogaupplevelse väntar läcker trerätters middag i Restaurang Latitud 58°. En meny komponerad av säsongens naturnära smaker. Havsnära hotellogi och frukostbuffé ingår i paketet.
SPApaket med Bastuyoga & Blissful floating  kan bokas med ankomst 14 april, 21 april, 9 maj, 19 maj.

PRISER

  • SPA-paket från 1.790 kr/pers, del i dubbelrum.
    Priset är baserat på det ankomstdatum och den rumstyp du väljer.
Ingår i SPApaketet
  • SPAentré från kl 16
  • BastuYoga & Blissful Floating kl 18:00 – 19:30
  • Trerätters middag
  • Havsnära hotellogi med frukost
Boka paket 
BastuYoga

Andas ut, sänk axlarna och låt kroppen omfamnas av en behaglig värme. Bastuns värme och mjuka yogapositioner ger dig mental avkoppling och välbefinnande i både kropp och själ. Yogapass i bastun med utsikt över hav och skär. Vi fokuserar på att komma ner i varv, mjuka upp kroppen, slappna av och hämta ny energi

Blissful Floating

Vi avrundar med en guidad avslappning Blissful Floating på flytande yogamattor i den varma SPApoolen Lagunen. Med hjälp av vattnets mjuka rörelse ges du möjlighet att landa i nuet.

SPA Horisont

Kom gärna en stund innan Bastuyogan börjar och njut på varma sköna SPA horisont. Här kan du vila på de ljumma hällarna och njuta i de magiska ljumma poolerna.Vill du lyxa till det med en massage, en stund bara för dig eller för er två tillsammans? Det finns ett stort urval behandlingar att välja på. Välj din favorit från spamenyn! För att säkra din tid, förboka gärna innan ankomst.
Spabehandling.
Läs mer och boka behandling

Trerättersmeny

Restaurang Latitud 58° serverar en meny komponerad av säsongens naturnära smaker. Det blir tre rätter och du kan välja om du vill äta kött, fisk eller vegetariskt. Middagen ingår i paketet.

Skärgården väntar

Utanför fönstret bjuds en hänförande natur med hav och skärgård. Njut av havsutsikten från SPA och Restaurang Latitud 58° eller ge dig ut på en vandring längs havet. Stigar finns både norr och söderut från hotellet och vill du uppleva naturreservatet Tjurpannan i Grebbestad eller Vetteberget i Fjällbacka så ligger det bara 15 minuter bilresa bort.

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till  Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan du se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass.

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

25 apr

Motionssim

07:00 - 09:00
25 apr

Bastubad och havsdopp

10:00 - 19:00
25 apr

SPA Horisont

10:00 - 19:00