SPA med havsbadsritual

Detta SPApaket är en härligt salt västkustupplevelse. Heta bastubad följt av havsdopp har i alla tider använts som ett sätt att rena kroppen. Du som bokar detta paket har chans att uppleva en äkta havsbadsritual!

Tillsammans med vår SPAvärd blir du guidad genom ritualens olika moment, känn in tången och havets sälta, kontrasterna där varmt möter kallt och hur välbefinnandet sprider sig i kroppen.

Efter friska bad och värmande avkoppling väntar utsökt trerätters middag i Restaurang Latitud 58°. En meny komponerad av säsongens naturnära smaker. Havsnära hotellogi och frukostbuffé ingår i paketet.

SPA med havsbadsritual kan bokas med ankomst 18 aug – 29 sept 2019,
samt i samband med helgdagar dvs. 30 april,1 maj, 30 maj, 6 juni.

PRISER

  • SPA-paket från 1.445 kr/pers, del i dubbelrum.
    Priset är baserat på det ankomstdatum och den rumstyp du väljer.
Ingår i SPApaketet
  • SPAentré – kom till SPA 14:45
  • Havsbadsritual kl 15:00 – 16:00
  • Trerätters middag
  • Havsnära hotellogi med frukost
Boka paket 

Boka online eller kontakta TanumStrand:
Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Havsbadsritual

Bastubad följt av bad i kallt vatten har i alla tider används som ett sätt att rena sig själv, slappna av och fylla på med ny energi. Värmen, lugnet och stillheten i bastun erbjuder perfekta förutsättningar för att slappna av och hitta ny energi. Tydliga ritualer hjälper oss att behålla en god hälsa och positiv livssyn.

SPA Horisont

Stanna kvar och njut på varma sköna SPA horisont. Här kan du vila på de ljumma hällarna och njuta i de magiska ljumma poolerna.
Vill du lyxa till det med en massage, en stund bara för dig eller för er två tillsammans? Det finns ett stort urval behandlingar att välja på. Välj din favorit från spamenyn! För att säkra din tid, förboka gärna innan ankomst.
Spabehandling.
Läs mer och boka behandling

Trerättersmeny

Restaurang Latitud 58° serverar en meny komponerad av säsongens naturnära smaker. Det blir tre rätter och du kan välja om du vill äta kött, fisk eller vegetariskt. Middagen ingår i paketet.

Skärgården väntar

Utanför fönstret bjuds en hänförande natur med hav och skärgård. Njut av havsutsikten från SPA och Restaurang Latitud 58° eller ge dig ut på en vandring längs havet. Stigar finns både norr och söderut från hotellet och vill du uppleva naturreservatet Tjurpannan i Grebbestad eller Vetteberget i Fjällbacka så ligger det bara 15 minuter bilresa bort.

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till  Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan du se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass.

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Action Zone [SeaClub]

16 jul - 12:00 - 21:00

AfterBeach – Örjan

16 jul - 16:00 - 19:00

Guidad skärgårdstur med M/S Donalda

16 jul - 16:15 - 18:00